Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä anna tunnerikkaan tapahtumaketjun horjuttaa sinua liikaa. Muista, mikä on tällä hetkellä tärkeintä. Etsimällä löydät rauhanomaisia ratkaisuja.

 

JOUSIMIES

Epätavallinen tarjous osuu kohdallesi. Se on lähemmän tarkastelemisen arvoinen. Kyse voi olla työjutusta, mutta myös jostain henkilökohtaisemmasta.

 

KAURIS

Joku yrittää sekoittaa päätäsi. Pidä kiinni sovituista jutuista ja suunnitelmistasi, jos ne ovat sinulle oikeasti tärkeitä. Teet tänään päätöksiä, joilla on kauaskantoiset vaikutukset.

 

VESIMIES

Pidä hauskaa rakkaittesi kanssa. Olet ansainnut lepoa ja rentoutumista parhaassa mahdollisessa seurassa. Älä jumita kiinni perinteessä, joka ei enää tuota sinulle iloa.

 

KALAT

Ole realistinen tulevaisuutta suunnitellessasi. Kuuntele muiden heittämiä ehdotuksia ja ota vastaan neuvoja. On aika laittaa liikkeelle muutoksia omaksi hyväksesi.

 

OINAS

Suunnittele tulevaa reissua tai lähde tutustumaan uuteen ympäristöön jo tänään. Vanhoihin ystäviin on nyt harvinaisen tärkeää pitää yhteyttä. On hyvä hetki aloittaa alusta.

 

HÄRKÄ

Liiku sinne, minne vaistosi sinut käskee. Tärkeintä on, ettet jää toimettomaksi. Varaudu siihen, ettei joku pidä sinulle antamaansa lupausta.

 

KAKSONEN

Käy käsiksi ongelmiin niin pian kuin mahdollista. Ole tarkkana ihmisiä kuunnellessasi ja varmista, että ymmärrät kaiken oikein. Kysy aina, kun jokin epäilyttää.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi karkaamaan käsistä. Ilmaise ajatuksiasi konkreettisten tekojen kautta. Rahalla ei kannata yrittää tehdä vaikutusta keneenkään.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä ihmiseen, joka osaa auttaa sinua. Ole ystävällinen ja valmis tulemaan vastaan. Valppaus on tarpeen epärehellisten tyyppien varalta.

 

NEITSYT

Ongelmia ilmenee nopeasti, jos et ota ongelmia käsittelyyn jo tänään. Lähipiirissäsi on joku, joka kaipaa nyt erityisen paljon tukea ja huomiota.

 

VAAKA

Mieti, miten pääset eteenpäin hankalasta tilanteesta. Ole valmis harkitsemaan astetta erikoisempia vaihtoehtoja. Älä ota paineita ympäristöstäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.