Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On aika pysähtyä miettimään ihmissuhdeasioita. Järjestele ja muotoile ajatuksesi kaikessa rauhassa ennen kuin puhut läheisellesi. Moni mysteeri ratkeaa tänään.

 

SKORPIONI

Pyri tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Asiat sujuvat paljon sutjakammin, jos olet valmis joustamaan. Kompromissit lepuuttavat koko porukan hermoja.

 

JOUSIMIES

Käy tavarasi läpi ja heitä pois asioita, joita et tarvitse. Lahjoita kamaa keräykseen tai ystäville. Mielenrauha on askeleen lähempänä siivouksen jälkeen.

 

KAURIS

Älä pode syyllisyyttä tyhjästä. Tiedät itse, oletko toiminut oikein. Harkitse kahdesti, ennen kuin lähdet kritisoimaan ketään.

 

VESIMIES

Yhdistele rohkeasti uutta ja vanhaa. Luovat ratkaisut ovat sitä, mitä nyt tarvitaan. Stressi laantuu, kun raha-asiasi alkavat järjestyä.

 

KALAT

Toisten auttaminen voi olla terapeuttista myös itsellesi. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Kohdallesi osuu tänään romantiikkaa.

 

OINAS

Etsi uusia tapoja kehittää itseäsi. Kykysi pääsevät harvinaisen hyvin esille tänään. Panosta taloudelliseen vakauteen.

 

HÄRKÄ

Kerro tunteistasi niitä turhaan panttaamatta. Ota selvää myös siitä, mitä muut ajattelevat ympärilläsi. Avoin dialogi on kaiken avain.

 

KAKSONEN

Keksi yllättäviä ratkaisuja vanhaan ja tuttuun pulmaan. Luovuus palkitaan tänään. Rahan säästäminen olisi nyt järkevää.

 

RAPU

Älä lupaile mitä sattuu. Omat tarpeesi ovat nyt etusijalla ja päätöksiesi tulisi olla sen mukaisia. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tukevat sinua.

 

LEIJONA

Laajenna horisonttiasi. Kapeakatseisuus osuu omaan nilkkaasi, ellet osaa sopeutua uusiin tilanteisiin nopeasti. Muutokset tekevät hyvää.

 

NEITSYT

Sinulle heitetään ehdotus, joka vaikuttaa loistavalta. Selvitä taustat kuitenkin huolellisesti, sillä kaikki ei ehkä ole kohdillaan. Anna romantiikalle tilaisuus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.