Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on ylpeyden aiheita. Tänään sinun ei tarvitse ujostella turhia. Käytä mielikuvitustasi ja tee rohkeita päätöksiä nyt, kun niitä tarvitaan.

 

VESIMIES

Älä jää nurkaan sivustakatsojaksi. Mielipiteelläsi on väliä, joten avaa rohkeasti suusi. Rahan investoimisesta itseesi ei kannata potea huonoa omaatuntoa.

 

KALAT

On aika lähteä tapaamaan uusia ihmisiä. Saat tilaisuuden solmia uusia kontakteja, joista voi olla hyötyä lähitulevaisuudessa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Harkitse tarkkaan, mitä toivot. Laita liikkeelle muutoksia vasta sitten, kun olet varma aikeistasi. Suunnitelmasi on oltava vedenpitävä.

 

HÄRKÄ

Tilanne pysyy hallussasi tänään vaivattomasti. Voit lopettaa olkasi yli vilkuilemisen, sillä mikään sen kummempi ei uhkaa suunnitelmiasi. Tiedät itse, mihin olet menossa.

 

KAKSONEN

Vältä äkkinäisiä liikkeitä. Näytä kaikille, että sinuun voi luottaa. Älä anna periksi houkutuksille, jos tiedät jo etukäteen sen olevan tuhoon tuomittu idea.

 

RAPU

Älä pakota muutoksia liikkeelle, jos et ole varma suunnastasi. Katso kaikessa rauhassa, mihin tilanne kehittyy. On turha tehdä asioista monimutkaisempia kuin ne ovat todellisuudessa.

 

LEIJONA

Muutoksia on tulossa aivan nurkan takana. Hemmottele itseäsi ja tee juuri niitä asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. On aika tehdä unelmistasi totta.

 

NEITSYT

Älä luovu leikistä liian helposti. Nyt on turha vain istua ja odotella, että ihmiset tulisivat luoksesi. Mene itse tekemään aloitteita pyytelemättä anteeksi.

 

VAAKA

Haluat paljon, eikä kärsivällisyytesi ole huipussaan. Pidä tilannepäivitys ennen kuin teet merkittäviä siirtoja. Toisten reviirille astuminen ei ole fiksua.

 

SKORPIONI

Ota ohjat käsiisi. Saat tarvitsemasi vastaukset, kunhan olet avoin ja muistat kuunnella ihmisiä tarkkaavaisesti. Vanha tuttu palaa elämääsi.

 

JOUSIMIES

Joku asettaa sinulle selkeät rajat, joiden ylittämistä ei kannata yrittää. Ota kaikkien tunteet huomioon. Liiallinen päällekäyvyys ei ole sinulle hyvää mainosta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.