Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Älä haali ympärillesi tarpeetonta draamaa. Manipulointiin taipuvaisesta ihmisestä kannattaa pysytellä kaukana.

 

VAAKA

Vaali tasapainoa. Punnitse tarkkaan tilanteiden hyvät ja huonot puolet ennen päätöksiä. Selvitä taustat jättämättä mitään epäselväksi.

 

SKORPIONI

Saat nyt helposti muut mukaasi. Ajatuksiisi tartutaan ja persoonallisuuttasi ihaillaan. Onni potkii sinua pitkin päivää.

 

JOUSIMIES

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Rajat on hyvä pitää silti kunnossa, sillä joku saattaa yrittää pakottaa sinua väärään muottiin. Olet itse etusijalla.

 

KAURIS

Menneisyydestäsi löytyy arvokkaita kokemuksia, joita on nyt syytä muistella. Mikään ei onnistu ilman vankkaa tukiverkkoasi. Pidä rakkaasi lähelläsi.

 

VESIMIES

Joku ei ole kanssasi täysin rehellinen. Älä anna sen lannistaa sinua. Löydät kyllä ympärillesi ihmisiä, jotka ovat kanssasi samoilla linjoilla.

 

KALAT

Pysy rauhallisena. Nyt ei ole aika hermostua asiasta, jolle et voi mitään. Keskity itseesi ja muutoksiin, jotka riippuvat sinusta.

 

OINAS

Ole varovainen tietoa jakaessasi. Rajaa yleisösi tarkkaan, jos et ole varma asiastasi. Voit välttyä toistamasta samaa virhettä kuin menneisyydessäsi.

 

HÄRKÄ

Valitse projektisi sen perusteella, mikä sinua innostaa eniten. Saat onnistumisista hyödyllistä itsevarmuutta. Lyhyt maisemanvaihdos avaa silmäsi.

 

KAKSONEN

Viehätysvoimasi pääsee tänään oikeuksiinsa. Anna lähtölaukaus muutoksille ja pysy virran mukana. Ihmissuhteissa puhaltavat onnelliset tuulet.

 

RAPU

Opit paljon päivän tarjoamista kokemuksista. Ymmärrät elämästä jotain tärkeää, mikä voi olla suureksi avuksi tulevaisuudessa. Seuraa sydäntäsi ja suuntaa uusille urille.

 

LEIJONA

Ole tarkkana raha-asioissa. Saatat tuntea houkutusta riskillä pelaamiseen, mutta pidä siitä huolimatta järki mukana. Ilmassa on romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.