Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kokeile varovaisesti, miltä uusilla vesillä tuntuu. Älä sitoudu ilman kunnollisia taustatietoja. Joku antaa sinulle virheellisiä viestejä.

 

LEIJONA

Lähde päiväksi reissuun tai kehitä itseäsi jollain muulla tavalla. Lukeminen sopii hyvin mielentilaasi. Vietä aikaa innostavan ihmisen seurassa.

 

NEITSYT

Älä satsaa kaikkea peliin, jos sinulle luvataan kuut ja tähdet taivaalta. Luota maalaisjärkeen ja pelastaudu tilanteesta, jos jokin ei ole kohdallaan.

 

VAAKA

Hyvinvointisi säteilee ympäristöösi ja auttaa muitakin. Ihmissuhteissa on luvassa onnellisia käänteitä. Älä mene liiallisuuksiin anteliaisuudessasi.

 

SKORPIONI

Ole valmis ottamaan johtajan rooli tarvittaessa. Järjestyksen palauttaminen jää helposti sinun hommaksesi tänään. Varo turhan uteliasta ihmistä.

 

JOUSIMIES

Tilannetajusi auttaa sinua tänään hankalan paikan tullen. Hoksaat nopeasti, mitä muiden mielissä liikkuu. Odottamaton tarjous osuu kohdallesi.

 

KAURIS

Pidä silmällä tavaroitasi. Jokin voi uhata tänään omaisuuttasi, joten ole tarkkana. Epävakaa tilanne kysyy valppautta ja nopeaa toimintaa.

 

VESIMIES

Anna tunteidesi näkyä. On aika tehdä siivousta elämässäsi ja jättää taaksesi turha lasti. Ole valmis tekemään yhteistyötä muiden kanssa.

 

KALAT

Älä ota paineita lauman seuraamisesta. Kuuntele vaistoasi polkuasi valitessasi. Kieltäydy koteliaasti tarjouksesta, joka ei tunnu omaltasi.

 

OINAS

On hyvä hetki muutoksille. Katso itseäsi peiliin ja mieti, mihin et ole tyytyväinen. Uusi suunta on juuri sitä, mitä tarvitset.

 

HÄRKÄ

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Suurpiirteisyys voi ajaa sinut tänään ongelmiin. Päätä itse muista välittämättä, missä tahdissa etenet.

 

KAKSONEN

Tutustut ihmiseen, joka kannattaa pitää tuttavapiirissäsi. Älä päästä hyödyllisiä kontakteja liian kauas. Loistat tänään puheenlahjoillasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!