Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Ole kuitenkin tarkkana manipulointiin taipuvaisen ihmisen kanssa. Lankojen on pysyttävä omissa käsissäsi.

 

KAKSONEN

Hoida tekemättömät asiat pois alta ja aloita uutta vasta puhtaalta pöydältä. Täsmällisyys pelastaa tänään sinut nololta tilanteelta.

 

RAPU

Kuuntele vaistoasi. Vaihda suuntaa, jos jokin haiskahtaa epäilyttävältä. Seuraa omaa polkuasi rohkeasti loppuun asti.

 

LEIJONA

Muuta arkeasi ja tee siitä itsesi näköinen. Panosta elämänlaatuusi. Sinulle tarjoutuu tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä.

 

NEITSYT

Sinulle on nyt tarjolla paljon tietoa. Valitse tarkkaan, kenen neuvoja kuuntelet. Älä kiirehdi, sillä nyt on parasta edetä hitaasti ja varmasti.

 

VAAKA

Tunteet nousevat pintaan. Ilmapiiri kotona saattaa kiristyä tänään. Pysy rauhallisena ja avaa hankalaa puheenaihetta varovaisesti.

 

SKORPIONI

Lähde tapaamaan ihmisiä. Kokeile uusia tapoja tuttujen kuvioiden hoitamiseen. Luovuus ja notkea ajattelu vievät sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Suunnitelmiin tulee äkillinen muutos. Älä anna sen sekoittaa päätäsi, vaan pidä ajatuksesi olennaisessa. Ota haasteet avosylin vastaan.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassa. Suuntaa pulppuava energiasi sinne, missä sitä kaivataan. Älä anna kateuden pilata päivääsi.

 

VESIMIES

Rahatilanteesi saa lupaavan käänteen. On aika miettiä säästämistä. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

 

KALAT

Ole rehellinen peilikuvallesi. Sinulla ei ole mitään tarvetta esittää muuta kuin olet. Joku tulittaa sinua tiukoilla kysymyksillä, joihin ei ole helppoa vastata.

 

OINAS

Älä anna työasioiden saada liikaa tilaa vapaa-ajallasi. Tyhjennä pääsi häiritsevistä ajatuksista rentoutumalla hyvässä seurassa. Luota turvaverkkoosi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.