Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Voit saada tänään merkittäviä muutoksia aikaan. Tee kaikki tarvittava. Nyt on kyse ennen kaikkea sinun unelmistasi ja tavoitteistasi.

 

HÄRKÄ

Joku ei nyt kerro sinulle kaikkea. Ole tarkkana erityisesti rahan kanssa. Älä lahjoita varojasi suuntaan tai toiseen, jos jokin epäilyttää.

 

KAKSONEN

Saatat joutua kokemaan pettymyksiä tunne-elämässäsi tänään. Väärinkäsityksen vaara on ilmassa. Pääset eteenpäin olemalla rehellinen itsellesi ja muille.

 

RAPU

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Sinisilmäisyys hankaloittaa tänään etenemistäsi. Pidä mietintätauko ja tarkastele kriittisesti tiedonlähteitäsi.

 

LEIJONA

Tee valintoja, jotka tuntuvat hyviltä itsellesi. Muiden mielipiteet jäävät toissijaisiksi. Ole oma potkiva voimanlähteesi, jolla pääset eteenpäin.

 

NEITSYT

Saatat käsittää väärin jotain olennaista tänään. Kysele, kunnes olet varma asiastasi. Sekaannus saattaa hankaloittaa kotiisi liittyvää tilannetta.

 

VAAKA

On aika miettiä matkalle lähtemistä. Pidä silmät auki hauskojen reissumahdollisuuksien varalta. Myös inpsiroivan ihmisen seura tekee hyvää.

 

SKORPIONI

Katso tarkkaan, kenen kanssa jaat yksityisasiasi. Samanhenkisen ihmisen seura antaa virtaa ja uusia ideoita. Tukekaa toinen toistanne.

 

JOUSIMIES

Luota itseesi ja vältä omien asioittesi hoidattamista muilla. Velvollisuutesi kuuluvat yksinomaan sinulle. Mieti, mikä sinua motivoi.

 

KAURIS

Joku yrittää pelata kanssasi. Älä mene lankaan syyllistämisyritysten hämäämänä. Käytä aikasi viisaasti, niin selviät päivästä voittajana.

 

VESIMIES

Kerro totuus, niin säästyt monilta ongelmilta. Lupauksista luistaminen olisi nyt tyhmintä, mitä voit tehdä. Joku yrittää mustamaalata sinua.

 

KALAT

Päivä tuo tullessaan ristiriitaista tietoa. Säilytä malttisi ja pidä mielesi avoimena. Älä kiirehdi tekemään päätöksiä epävarmuudessa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.