Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Kerää faktat kasaan ja ole valmis toimimaan nopeasti. Sinulle tarjoutuu tilaisuus, johon on osattava tarttua vauhdilla. Rakkauselämääsi on luvassa yllätyksiä.

 

OINAS

Sattumalta näyttävä selkkaus voi paljastua tänään hyvin suunnitelluksi jutuksi. Älä anna muiden ihmisten epävarmuuden vaikuttaa sinuun liikaa.

 

HÄRKÄ

Pidä tilanne hallinnassasi. Älä vain odottele, mitä seuraavaksi tapahtuu. Uskalla olla näkyvillä ja päättää omista asioistasi.

 

KAKSONEN

Pysy keskittyneenä töissä. On aika hakea haasteita ja muutosta. Ole valmis satsaamaan kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

 

RAPU

Tutustu uuteen ja jännittävään ympäristöön tai porukkaan. On aika harkita uudelleen vaihtoehtoja, jotka olet hylännyt kertaalleen menneisyydessä.

 

LEIJONA

Ole tarkkana, kun etenet asioissa. Muista, ettet tiedä vielä kaikkea. Sinun on tiedettävä, mihin olet todellisuudessa sitoutumassa.

 

NEITSYT

Ole oma-aloitteinen ja anna tapahtumille vauhtia. Aktiivisuus palkitaan tänään. Teot merkitsevät enemmän kuin sanahelinä.

 

VAAKA

Raha-asiat voivat aiheuttaa stressiä ja tunteepurkauksia. Ihmissuhderintamalla on luvassa epämiellyttäviä yllätyksiä. Turvaa selustasi.

 

SKORPIONI

Tunne-elämässäsi myrskyää. Kokeile vanhoista kaavoista irtautumista ja tee jotain erilaista. Rauhallisuus on tänään valttia.

 

JOUSIMIES

Saat ympäriltäsi kallisarvoista apua. Kerro kokemuksistasi ihmiselle, joka voi hyötyä tarinoistasi. Koti ja perhe ovat nyt etusijalla.

 

KAURIS

Älä jää kiinni tilanteeseen, joka verottaa voimiasi liikaa. Suojaudu ilkeitä sanoja vastaan valitsemalla seurasi hyvin. Ole huolellinen paperihommissa.

 

VESIMIES

Kohdallesi osuu loistava tilaisuus, johon tarttuminen voi merkitä rahatilanteesi muuttumista. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.