Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Lähde mukaan kaikkeen, mikä vetää sinua puoleensa. Kokemuksesi ihmissuhteista ja ystävyydestä ovat tärkeässä roolissa tänään. On hyvä hetki sitoutua.

 

KALAT

Pidä silmät auki. Lähelläsi on joku, joka hyötyy mielihyvin ystävällisyydestäsi. Aseta rajat omalle avuliaisuudellesi, jottei kukaan jyrää ylitsesi.

 

OINAS

Luota itseesi. Teet hyvän vaikutuksen, kun tiedät mistä puhut ja miksi. Aseta itsellesi järkeviä tähtäimiä ja keskity olennaiseen.

 

HÄRKÄ

Saatat ottaa yhteen kaverin tai perheenjäsenen kanssa. Pysyttele turvavälin päässä toisten yksityisasioista. Mieti, mitä voisit muuttaa omassa käytöksessäsi.

 

KAKSONEN

Tunnesotkut kuuluvat päivään. Yritä olla rehellinen itsellesi, jos se ei muiden kanssa vielä täysin onnistu. Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi.

 

RAPU

Vanha tuttu palaa elämääsi ja tuo mukanaan sotkua. Pidä etäisyyttä ihmisiin, joista saat huonoja vaikutteita. Avaudu lähipiirillesi, kun tarve puhumiselle iskee.

 

LEIJONA

Pidä sinulle tärkeät ihmiset lähelläsi. Järjestä heille enemmän aikaa kalenteriisi. Ystävyys menee tänään työasioiden edelle.

 

NEITSYT

Ole tunnollinen rahan ja terveyteen liittyvien asioiden kanssa. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos fuskaat. Pidä ohjat tiukasti omissa käsissäsi.

 

VAAKA

Peräänny kiistasta ennen kuin se paisuu pahemmaksi. Jäät väittelyssä helposti alakynteen tänään. Vietä aikaa omissa oloissasi pohtien vaihtoehtojasi.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa pois alta tekemättä jääneet asiat. Pidä matalaa profiilia ja puuhastele omiasi kertomatta yksityiskohtia lähipiirisi ulkopuolelle.

 

JOUSIMIES

Romantiikka kukoistaa tänään. Olet matkalla kohti tasapainoa ja onnellisuutta. On aika laatia pitkän tähtäimen suunnitelmia.

 

KAURIS

Tee parhaasi pysyäksesi rauhallisena. Kuulet uutisen, joka ei istu suunnitelmiisi. Impulsiiviset päätökset vievät sinut helposti harhaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.