Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ole vahva ja päättäväinen. Nyt ei ole aika antaa epäilysten ottaa valtaa. Muistuta itseäsi siitä, mikä on tärkeintä tässä ja nyt.

 

JOUSIMIES

Ole avoin ihmissuhteissa. Joku saattaa käsittää tilanteen väärin ja kokea olonsa ulkopuoliseksi, jos et ota kaikkia tasaväkisesti huomioon.

 

KAURIS

Älä menetä tervettä perspektiiviäsi. Nyt on helppo sortua liioitteluun tai hätäilyyn. Pidä pää kylmänä ja kuuntele viisaampien neuvoja.

 

VESIMIES

Tarvitset energiaa ja positiivista asennetta päivän haasteisiin. Älä anna periksi negatiiviselle tyypille, joka yrittää pilata päivääsi. Anna sisäisen palosi johdattaa sinua.

 

KALAT

Joku syöttää sinulle väärää tietoa tahallaan tai vahingossa. Varmistu siitä, että faktasi tulevat kunnollisista lähteistä. Sinisilmäisyys voi viedä sinut umpikujaan.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle ja tehdä syväanalyysiä vasta myöhemmin. Älä vaivaa päätäsi asioilla, joille et voi mitään. Itsenäisyydestä saa pisteitä tänään.

 

HÄRKÄ

Työelämässä on luvassa muutoksia. Älä anna sen horjuttaa tasapainoasi. Uudet tuulet haasteineen tekevät sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Tarvitset haasteita, sillä tylsyys on muuten vaarassa iskeä. Energiasi pääsee hyötykäyttöön tänään hauskassa ja arvaamattomassa projektissa. Kuuntele ja opi.

 

RAPU

Pidä salaisuudet, jotka sinulle uskotaan. Luotettavuutesi on paras valttisi tänään. Joku yrittää vääristellä totuutta, eikä sinun tarvitse lähteä siihen mukaan.

 

LEIJONA

Laita itse liikkeelle muutoksia. Sinulla on virtaa ja uskoa asiaasi, mikä tekee takuulla vaikutuksen uusiin tuttavuuksiin. Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle.

 

NEITSYT

Kiinnitä enemmän huomiota siihen, mitä lähipiirissäsi on meneillään. Sinulta on ehkä mennyt jotain olennaista ohi. Kunnioita yhteisiä pelisääntöjä.

 

VAAKA

Koti kaipaa laittamista. Uusi ilme sisustukselle tai perusteellinen siivous tekee ihmeitä. Stressi unohtuu kaiken puuhastelun keskellä itsestään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.