Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Avarakatseisuus pelastaa sinut yhteentörmäykseltä uuden ihmisen kanssa. Kyseessä on joku, jolla voi olla merkittävä rooli tulevaisuudessasi. Sinun on aika olla esillä.

 

SKORPIONI

Älä venytä rajojasi, jos se ei tunnu hyvältä. Anna jokaisen hoitaa omat velvollisuutensa. Konfliktit kannattaa kiertää kaukaa, sillä ne eivät selviä nopeasti.

 

JOUSIMIES

Kilpailuhenki on hyvä asia, sillä se ajaa sinua eteenpäin. Päivä sisältää onnistumisia ja hyvää tuuria. Joku saattaa heittäytyä kateelliseksi menestyksestäsi.

 

KAURIS

Odota, kunnes tiedät enemmän. Sinun ei ole pakko saada kaikkea aikaseksi tässä ja nyt. Älä anna tunteenpurkauksen terrorisoida tärkeää ihmissuhdetta.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään puheiden lannistaa. Jos olet päättänyt jotain, pidä siitä kiinni. Epätavalliset kokeilut tuovat päivään kaivattua toimintaa.

 

KALAT

Vaikea ihmissuhde tuo elämääsi muutoksia. Vihaan ei kannata haaskata aikaa. Hyväksy väistämättömät asiat ja muuta se, minkä voit.

 

OINAS

On aika säästää rahaa pahan päivän varalle. Leikkaa tarpeettomia menoja minimiin. Stressi unohtuu, kun olet saanut taloudellisen tilanteesi raiteilleen.

 

HÄRKÄ

Vedä omaa linjaasi. Nyt ei kannata laskeskella turhaan sitä, mitä mieltä muut ovat. Päätösvalta on loppujen lopuksi itselläsi.

 

KAKSONEN

Ota huomioon kaikkien mielipiteet. Olisi virhe unohtaa ihminen, joka on tarjonnut sinulle avokätisesti apua. On hyvä hetki sitoutumiselle ja vakavoitumiselle.

 

RAPU

Perheen sisällä saattaa ilmetä ongelmia. Älä yritä ratkoa kaikkea kerralla huolehtivaisuudenpuuskassasi. Hoida vain se, mistä olet itse vastuussa.

 

LEIJONA

Vanhojen ystävien tapaaminen on hyvää ohjelmaa päivälle. Kuulet heiltä kiinnostavia juttuja, jotka saavat sinut ajattelemaan. Käsillä on nyt jotain uutta ja jännittävää.

 

NEITSYT

Vältä äkkipikaisia päätöksiä tavaraan tai rahaan liittyvissä asioissa. Ota järki käteen ja unohda tunnepitoiset perustelut hetkeksi, niin pelastut mokilta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.