Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä vaivaa päätäsi asioilla, joihin et voi vaikuttaa. Käsillä on jotain tärkeää, johon sinun tulisi keskittyä koko energiallasi. Vaistosi ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele ja ole kärsivällinen. On sinun hetkesi olla auttajana ja pelastaa päivä. Rahan lainaaminen ei ole tänään hyvä ajatus.

 

KALAT

On aika toimia. Älä unohdu taustalle vain tarkkailemaan tapahtumia. Tuo vaikea asia päivänvaloon ja iske sinne, missä ongelma on.

 

OINAS

Epävarmuuden ei pidä antaa pilata päivääsi. Selvitä asiat pohjamutia myöten, jotta mikään ei jäisi enää pimentoon. Kysyminen ei ole kiellettyä.

 

HÄRKÄ

Luota siihen, että panostuksesi kannattaa. Saat takaisin juuri sen verran kuin olet valmis antamaan. Rakkauselämääsi on luvassa iloinen yllätys.

 

KAKSONEN

Nyt tarkkana. Ota haltuun yksi etappi kerrallaan. Onnistut välttämään kiusallisen tilanteen olemalla järkevä ja harkitsemalla joka siirtoasi erikseen.

 

RAPU

Maisemanvaihdos auttaa moneen asiaan. Sinun on aika mennä avuksi ihmiselle, joka on tukenut sinua monesti menneisyydessä. Anna romantiikalle tilaa.

 

LEIJONA

Pidä rahanmenoa silmällä. Tuhlailu voi kostautua harmillisesti nopeammin kuin arvaatkaan. Itsekurista on paljon hyötyä.

 

NEITSYT

Panosta ihmissuhteisiin, jotka ovat lähinnä sydäntäsi. Vietä aikaa perheen kanssa tai suunnittele romanttista ohjelmaa sinulle ja rakkaallesi.

 

VAAKA

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Älä kiirehdi keskusteluun mukaan ennen kuin olet varma asiastasi. Ennakkoluulot voivat hämätä sinua pahasti.

 

SKORPIONI

Vietä aikaa kotona rentoutuen. Lähennyt sinulle tärkeän ihmisen kanssa päivän tapahtumien ansioista. Hyvä päätöksesi alkaa kantaa hedelmää.

 

JOUSIMIES

Tunteet kuohuvat vääristellyn tiedon vuoksi. Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Luota itseesi ja kylmiin faktoihin sen sijaan, että kuuntelisit juoruja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.