Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä anna kenenkään suostutella sinua mukaan kuvioon, josta et ole aivan varma. Manipulointiin ei pidä taipua. Opettele sanomaan ei.

 

KAKSONEN

Etsi itsellesi parasta vaihtoehtoa. Saat päivästä uutta itseluottamusta ja uskoa unelmiisi. Lähde liikkeelle siitä, mitä itse haluat.

 

RAPU

Sinulle ei kerrota nyt kaikkea. Sinun on tehtävä hieman salapoliisintyötä saadaksesi faktat esiin. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On aika hypätä uusiin seikkailuihin. Unohda mukavuusalueesi ja ota haaste vastaan. Yllätyt iloisesti huomatessasi, mihin rajasi venyvät.

 

NEITSYT

Tee vain sen verran, minkä jaksat. Tänään tärkeintä on hauskanpito. Päivä sisältää yllättävän yhteydenoton vanhalta tutulta.

 

VAAKA

Pidä silmällä ympäristöäsi. Voit oppia tänään paljon tarkkailemalla. Paina hyödylliset yksityiskohdat ja nimet muistiisi.

 

SKORPIONI

Näytä tunteesi avoimesti. Nyt ei ole aika jarrutella ihmissuhteissa. Ole valmis neuvottelemaan ja tekemään kompromisseja yhteisissä asioissa.

 

JOUSIMIES

Älä anna tunteiden heitellä sinua minne sattuu. Pidä tilanne hallinnassa ja vältä turhat draamat. Harkitse tarkkaan, kannattaako taloudellinen investointi.

 

KAURIS

Muistuta itseäsi tavoitteistasi. On tärkeää, että pysyt nyt keskittyneenä yhteen asiaan kerrallaan. Älä seuraa sokeasti laumaa.

 

VESIMIES

Yhteistyö pelastaa tänään päivän. Yhdistele uutta ja vanhaa, niin pääset pitkälle. Rahatilanteesi saa mukavan käänteen.

 

KALAT

Hoida omat asiasi pois päiväjärjestyksestä ennen kuin autat muita. Avuliaisuutesi ei pidä kuluttaa sinua loppuun. Punnitse omia motiivejasi tarkkaan.

 

OINAS

Älä anna periksi paineille. Pidä pintasi hankalan tyypin kanssa ja vastaa hänen vaatimuksiinsa napakasti. Selviät tilanteesta voittajana, jos pidät tunteesi hallinnassa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.