Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä tänään hauskaa. Sinun on aika vaihtaa vapaalle ja unohtaa murheet, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Anna tunteidesi johdattaa sinua.

 

VAAKA

Pitäydy totuudessa. Älä väritä sanomisiasi, niin vältät ongelmat. Vaikea tilanne lähtee nopeasti käsistä, jos liioittelet.

 

SKORPIONI

Anna luovan puolesi johdattaa sinua. Kokeile jotain uutta ja erilaista päästäksesi tavoitteisiisi. Uskalla erottua joukosta.

 

JOUSIMIES

Älä anna periksi paineiden alla. Joku yrittää saada sinua puolelleen kaikin keinoin. Ole valppaana huijausyritysten varalta.

 

KAURIS         

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat hyödyllistä palautetta lähipiiristäsi. Pian on aika tehdä tärkeä päätös tulevaisuutesi suhteen.

 

VESIMIES

Tee täysillä se, minkä teet. Nyt ei ole aika jättää asioita puolitiehen. Persoonallisuutesi vetää positiivista huomiota puoleensa.

 

KALAT

Jätä mukavuusalueesi taaksesi. On aika lähteä seikkailemaan ja kokeilemaan jotain aivan uutta. Ole reilu ja kohtele kaikkia tasa-arvoisesti.

 

OINAS

Kotona on luvassa ongelmia, jos joku luistaa velvollisuuksistaan. Katso läheistesi perään ja neuvo heitä tarvittaessa. Ole luova ratkaisuissasi.

 

HÄRKÄ                        

Lähde tutuilta kulmilta vieraille vesille. Nyt on aika olla utelias ja kahmia uusia kokemuksia. On hyvä hetki ystävyyksien solmimiselle.

 

KAKSONEN

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. On aika palata menneisyydessäsi hylkäämäsi unelman pariin. Hetki on ehkä vihdoin kypsä sen toteuttamiselle.

 

RAPU

Myötätunto on paras valttisi tänään. Neuvo pulaan joutunutta ystävää, joka tarvitsee täsmävinkkejä. Pidä huolta läheisistäsi.

 

LEIJONA

Saat tilaisuuden testata taitojasi uudella alueella. Älä jyrää kenenkään yli neuvottelutilanteessa. Sinun on taivuttava kompromissiin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Katso itseäsi peiliin. On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia elämääsi. Tartu epäkohtiin nopeasti ja keinoja kaihtamatta.

 

JOUSIMIES

Pidä silmät auki ja tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. On huonompi juttu, jos unohdut omiin maailmoihisi tänään.

 

KAURIS

Sinulla on nyt mahdollisuus nostaa äänesi kuuluviin. Älä jätä loistavaa tilaisuutta käyttämättä. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.

 

VESIMIES

Vietä aikaa kotona paikkoja siistimällä ja kaunistamalla. On hyvä hetki raivata nurkkiin tilaa ja hankkiutua eroon turhasta tavarasta.

 

KALAT

Ole tarkkana erityisesti salasanojen ja raha-asioiden kanssa. Tietovuoto voi saada pahaa jälkeä aikaan. Terve ennakkoluuloisuus säästää sinut paljolta.

 

OINAS

Nopeat hoksottimesi ovat tänään tarpeen. Ole valmis liikkumaan vauhdilla ja improvisoi tarvittaessa. Päivä sisältää lukuisia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Opit tänään jotain arvokasta, josta tulee olemaan hyötyä tulevaisuudessa. Avoimuus on valttia ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN

Tunteet nousevat pintaan milloin mistäkin syystä pitkin päivää. Ota ongelma käsittelyyn nopeasti, niin tilanne ei ryöstäydy käsistä.

 

RAPU

On aika harkita uudestaan tarjousta, jonka olet hylännyt jo kerran menneisyydessä. Käy yksityiskohtia läpi. Sinulta on jäänyt jotain huomaamatta.

 

LEIJONA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Satsaa kaikkesi peliin, sillä päivä heittää tiellesi haasteita. Muistuta itseäsi päämääristäsi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. Uudet tuttavuudet rikastuttavat elämääsi. Myös vanha tuttu menneisyydestä saattaa palata kuvioihin.

 

VAAKA

On aika tavata vanhoja ystäviä ja muistella menneitä. Ajassa taaksepäin palaaminen auttaa ajatustesi järjestelemisessä. Vastauksia kysymyksiin alkaa löytyä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!