Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT
Käytä kokemustasi viisaasti hyödyksi. On hyvä hetki uuden oppimiseen ja mahdollisuuksiesi tutkimiseen. Nauti perheen ja ystävien seurasta.

 

VAAKA
On aika olla rohkea ja oma-aloitteinen. Puske ideaasi eteenpäin ja katso, innostuvatko muut siitä. Avarakatseisuus on sinulle hyväksi.

 

SKORPIONI
Panosta muutoksiin, jotka haluat nähdä elämässäsi. Keskity itseesi ja anna muiden tehdä omia juttujaan. Uudet tuulet ovat tervetulleita.

 

JOUSIMIES
Luvassa on laaja kirjo haasteita. Kanna vastuu omista valinnoistasi. Joudut ongelmiin, jos odotat jonkun muun hoitavan velvollisuutesi puolestasi.

 

KAURIS
Älä luota pelkkiin ennakkoaavistuksiin. Ota asioista selvää itse ja vedä omat johtopäätöksesi. Ylireagointi tietää ongelmia.

 

VESIMIES
Suuntaa kohti päämääriäsi täydellä höyryllä. Ota selvää sinua kiinnostavista asioista ja pidä silmät auki sopivien tilaisuuksien varalta. Panosta omaan hyvinvointiisi.

 

KALAT
Tunteesi nousevat pintaan ja sekoittavat pääsi, jos et ole tarpeeksi kärsivällinen. Asiat selviävät ajan kanssa. Ole valmis tekemään uhrauksia.

 

OINAS
Itsetutkiskelu olisi paikallaan. Mieti, mikä sinulle on oikeasti tärkeää ja pohjaa valintasi sille. Rakkauselämässäsi tapahtuu onnellinen käänne.

 

HÄRKÄ
Sinun ei tarvitse tehdä tolkuttomia uhrauksia kiinnostavan ihmisen vuoksi. Mielikuvitustasi käyttämällä keksit keinon hänen huomionsa vangitsemiseen.

 

KAKSONEN
Katso kriittisin silmin tuttavapiiriäsi. Lähelläsi saattaa olla vahingollinen ihminen, jonka seura ei tee yksinomaan hyvää. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

RAPU
Tee juttuja, joista saat energiaa. Kodin laittaminen piristää kummasti. Älä päästä kovaa työtahtia terrorisoimaan ihmissuhteitasi.

 

LEIJONA
Pysy jatkuvasti aktiivisena ja menossa. Haasta itsesi liikunnallisesti ja nauti siitä saamastasi lisävirrasta. Romanttinen veto kerää sinulle pisteitä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.