Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde päiväksi reissuun. Maisemanvaihdos on juuri sitä, mitä tarvitset. Älä vain istu odottelemaan, että jotain tapahtuisi.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään sanella sinulle ehtoja. Päätä itse, miten käytät aikasi. Pidä matalaa profiilia ja hoida asiasi kaikessa hiljaisuudessa.

 

NEITSYT

Avun tarjoaminen kerää sinulle pisteitä ja kohottaa mielialaasi. Myötätunto ja ystävällisyys avaavat sinulle monia ovia.

 

VAAKA

Tasainen rytmi ja päättäväisyys ovat parhaat aseesi tänään. Vie loppuun asti se, minkä aloitat. Vältät valitukset olemalla säntillinen.

 

SKORPIONI

Lähde tutustumaan uusiin asioihin ja ihmisiin. Sinun ei tarvitse tehdä liian radikaaleja kompromisseja. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

 

JOUSIMIES

Odotettavissa on yllättäviä käänteitä ja takaiskuja. Ole kärsivällinen itseäsi ja muita kohtaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä.

 

KAURIS

Pysyttele tarkkailijan roolissa. Etäisyyden ottaminen on nyt hyvä veto. Älä anna periksi houkutuksille, vaan pidä pääsi.

 

VESIMIES

Ole valmis tekemään ylimääräisiä hommia. Panostuksesi kantaa nopeasti hedelmää. Vietä laatuaikaa rakkaittesi seurassa.

 

KALAT

Mieti, mikä sinua motivoi eteenpäin. On tärkeää, että olet liikkeellä oikeiden motiivien ajamana. Viehätysvoimasi toimii nyt täysillä kierroksilla.

 

OINAS

Kohdallesi osuu tänään pettymyksiä. Varustaudu niitä kohtaan kärsivällisyydellä ja optimismilla. Muista, että asenne ratkaisee.

 

HÄRKÄ

Järjestä aikatauluihisi tilaa perheelle ja ystäville. Tarjoa apuasi kaverille, joka on joutunut pulaan. Saat kiitoksesi arvokkaan vastapalveluksen.

 

KAKSONEN

Anna tunteidesi viedä sinua. Liikunnallinen haaste vie ajatuksesi pois negatiivisista asioista. Älä anna kenenkään käyttää hyväkseen ystävällisyyttäsi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Pidä tavoitteesi mielessäsi. Älä harhaudu sivuraiteille vain parin ulkopuolisten kommentin vuoksi. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

JOUSIMIES

Olet tekemisissä vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa. Kiinnitä huomiota sananvalintoihisi. Joku testaa kärsivällisyyttäsi tänään.

 

KAURIS

Suuntaa kuohuvat tunteesi johonkin merkittävään. Saat energiallasi paljon aikaan tänään. Ole rehellinen, kun sinulta kysytään motiiveistasi.

 

VESIMIES

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Haali mahdollisimman paljon tietoa siitä, mikä sinua odottaa. Valppaus säästää sinut harmillisilta rahaongelmilta.

 

KALAT

Unohda omat huolesi hetkeksi ja tarjoa apuasi ystävälle. Hyvät tekosi tekevät ihmeitä mielialallesi. Vedät positiivista huomiota puoleesi.

 

OINAS

Älä etene asioissa pakon voimalla. Saatat päästä ryminällä muutaman askeleen eteenpäin, mutta kärsivällisyys vie sinut paljon pidemmälle.

 

HÄRKÄ

Pysy valppaana tänään. On tärkeää, että pidät silmäsi auki ja tarkkailet ympäristöäsi. Anna itsellesi aikaa tottua uusiin käänteisiin.

 

KAKSONEN

Saat lähipiiristäsi arvokasta tukea, joka on tänään tarpeen. Muutoksen tuulet puhaltavat. Ihmissuhteesi on liikkumassa uudelle tasolle.

 

RAPU

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Panosta tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Hyvinvointisi näkyy myös ulospäin.

 

LEIJONA

Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Uudet tuulet ovat sinulle hyväksi, mutta pidä jalat tukevasti maassa. Impulssien ei tule hallita elämääsi.

 

NEITSYT

Puuhaat haastavan projektin parissa. Palautteen pyytäminen on hyvä etappi. Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen tänään.

 

VAAKA

Kotona nousee pintaan ongelmia, jos joku ei kanna vastuutaan yhteisistä asioista. Ole oma-aloitteinen ja pysy liikkeessä. Aktiivisuudesta saa pisteitä.