Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Avaa silmäsi ja tarkkaile ympäristöäsi. On aika lähteä liikkeelle ja äkkiä, jos haluat edistää sinulle tärkeää asiaa. Ole utelias ja kysele.

 

RAPU

Lähde vieraalle maaperälle ja kaiva esiin tarpeellisia tietoja. Voit päästä tänään merkittäviä harppauksia eteenpäin. Kaikki riippuu asenteestasi.

 

LEIJONA

Muille tarjoamasi apu on käänteiden kautta eduksi myös itsellesi. Yhteistyö hyvän tyypin kanssa avaa paljon ovia. On aika vaihtaa taktiikkaa.

 

NEITSYT

Pidä silmät auki lupaavien työtilaisuuksien varalta. On otollinen aika suunnanmuutokselle. Kehitä itseäsi ja mieti, mikä sinua kiinnostaa.

 

VAAKA

Ota valokeila haltuun. Voit saada päivästä paljon irti, jos et ujostele huomiota. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden seura antaa sinulle ajateltavaa.

 

SKORPIONI

Hoida roikkumaan jääneet raha-asiat pois alta. Niiden pitkittämisestä ei seuraa mitään hyvää. Et ehkä saa kaikkea haluamaasi, mutta onnistut tasoittamaan tilanteen.

 

JOUSIMIES

Pyydä apua, jos tavoitteesi tuntuvat jäävän kauas. Tuuleta ajatuksiasi hakeutumalla virkistävään seuraan. Opit tänään paljon uutta.

 

KAURIS

Kuuntele sinulle heitettyjä ideoita. Pidä mielessä, että tekemäsi päätökset vaikuttavat myös muiden elämään. On aika panostaa kotiisi.

 

VESIMIES

Suuntaa kohti ihmisiä, joiden kanssa arvosi kohtaavat. Päivä voi olla uuden ystävyyden tai romanssin alku. Ole valmis tekemään aloite.

 

KALAT

Pidä matalaa profiilia ja nauti ajasta omissa oloissasi. On hyvä hetki ajatustesi selvittämiselle. Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi.

 

OINAS

Päivä on otollinen pitkille keskusteluille. Sinulle on tarjolla lukuisia vaihtoehtoja, joista valita. Ole avoin uusille aluille.

 

HÄRKÄ

Liiku kohti ihmisiä, jotka vetävät sinua puoleensa. Pääset pitkälle, jos olet valmis tekemään kompromisseja. Moni ongelma ratkeaa tänään.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.