Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Seuraa palavaa intoasi. Tee selväksi itsellesi ja muille, mitä olet tekemässä. Selkeät päätökset ja suunnitelmat ovat kaiken hyvän lähtökohta.

 

HÄRKÄ

Raivokohtaus voi olla tuloillaan. Muista tunnekuohun keskellä, ettei hermostuminen auta sinua mitenkään. Luota vaistoosi, joka ohjaa sinua.

 

KAKSONEN

Kuuntele itseäsi ja tunteitasi. Epäilykset kaikkoavat mielestäsi pikkuhiljaa. Läheistesi kanssa puhuminen kasvattaa itseluottamustasi.

 

RAPU

Panosta ennen kaikkea itseesi. Valitse polkusi itsenäisesti ja kutsu elämääsi ihmisiä, jotka kannustavat sinua eteenpäin. Unohda negatiivisuus.

 

LEIJONA

Älä ota terveyteesi liittyviä riskejä. Korjaa repsahtaneet elintavat kohdilleen, jos niissä näyttää olevan parantamisen varaa. Ajattele ennen kaikkea itseäsi.

 

NEITSYT

Ongelmat saattavat nousta nyt salamana pintaan, jos olet vältellyt niitä aikaisemmin. Ole huolellinen paperihommissa. Älä jätä väliin kohdalle osuvaa hyvää tilaisuutta.

 

VAAKA

Ole rehellinen itsellesi suunnitelmia laatiessasi. Mieti, mikä on realistista ja mikä ei. Älä haaskaa aikaasi tai energiaasi väärään kohteeseen.

 

SKORPIONI

Tarkastele kriittisesti ihmissuhteitasi. Pyydä hyvän ystävän apua, jos et tiedä mitä tehdä. Puhumalla moni ongelma löytää ratkaisunsa.

 

JOUSIMIES

Sinulle syötetään ehkä vääristelyä tietoa. Ole kriittinen kuuntelija ja kyseenalaista kaikki, jos siltä tuntuu. Suuria päätöksiä kannattaa nyt välttää.

 

KAURIS

Ole tarvittaessa tukena läheisillesi. On aika tehdä kaikkia hyödyttäviä muutoksia. Herätät tänään uuden ihmisen kiinnostuksen.

 

VESIMIES

Kiinnitä huomiota siihen, millaisen kuvan annat itsestäsi. Pikkuseikoilla on väliä. Älä pidä persoonallisuuttasi piilossa.

 

KALAT

Lyhyt reissu tekee hyvää. Myös laatuajan viettäminen rakkaan ihmisen seurassa voi ajaa saman asian. Positiivinen asenne tuo elämääsi romantiikkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.