Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Sinun on tiedettävä rajasi. Luota itseesi, mutta ole realistinen suunnitelmissasi. Älä päästä loistavaa tilaisuutta käsistäsi.

 

OINAS

Panosta ennen kaikkea ihmissuhteisiin. On aika miettiä, mitä haluat tulevalta. Luota siihen, että satsauksesi kantaa hedelmää.

 

HÄRKÄ

Pidä etäisyyttä ihmiseen, jolla on taipumusta ylireagointiin. Yhteenotot kannattaa jättää tänään väliin. Sinulla on parempaakin tekemistä.

 

KAKSONEN

Ystävyyssuhteet ovat tänään suurennuslasin alla. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja vedä niiden pohjalta harkittuja johtopäätöksiä.

 

RAPU

Sinulle ei jätetä tänään kovin montaa vaihtoehtoa. Älä tee asiasta numeroa. Hoida velvollisuutesi parhaasi mukaan ja siirry asioissa eteenpäin.

 

LEIJONA

On aika tehdä muutoksia työrutiineihisi. Kohdallesi osuu kullanarvoinen tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Ole avoin ja rehellinen aikeistasi.

 

NEITSYT

Joku lähipiirissäsi on tekemässä ratkaisua, jota vastustat. Yritä positiivisempaa lähestymistapaa. Unohda kritisointi ja ojenna auttava kätesi.

 

VAAKA

Suunnitelmiisi on luvassa äkillisiä muutoksia. Päivä on täynnä seikkailuntuntua. Oikea seura tekee kaikesta entistä ikimuistoisempaa.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassasi, sillä muuten asiat karkaavat tänään käsistä. Positiivinen asenne avaa ovia. Onnesi on kääntymässä.

 

JOUSIMIES

Jaa ideasi muidenkin kuultaviksi. Saat liikkeelle lupaavia muutoksia, jos luotat itseesi ja uskot asiaasi. On itsetutkiskelun aika.

 

KAURIS

Vähemmän on nyt enemmän. Luopumalla joistain vaatimuksistasi saavutatkin uusia ulottuvuuksia. Päivä tuo mukanaan uusia oivalluksia.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan ja pidä huoli siitä, että tulet ymmärretyksi. Elämän ei tarvitse olla kovin monimutkaista. Totuuden kaunistelu ei kannata.

 

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KALAT

Suuntaa katse tulevaan. Optimismi on nyt paras valttisi. Älä haaskaa aikaa synkistelyyn, vaan tee tarvittavat siirrot unelmasi saavuttaaksesi.

 

OINAS

Sinulla on energiaa tänään riittämiin. Suuntaa se oikeaan kohteeseen, sillä muuten saatat joutua vaikeisiin tilanteisiin. Liikunta on hyvä keino purkaa paineita.

 

HÄRKÄ

Pidä ajatuksesi itselläsi. Odottele, mihin tilanne ympärilläsi kehittyy. Älä paljasta herkkiä yksityisasioita liian laajalle yleisölle.

 

KAKSONEN

Älä hyppää uuteen seikkailuun alkuhuumasta sokaistuneena. Mieti tekojesi seurauksia ja odota rauhallisempaa hetkeä päätöksen tehdäksesi.

 

RAPU

Kaikki ei mene tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Varaudu henkisesti vastalauseisiin, sillä kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla.

 

LEIJONA

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Älä jätä jälkeesi sotkua. Ole rehellinen, kun perheenjäsen kysyy mielipidettäsi.

 

NEITSYT

Hetki ei ole otollinen suurille muutoksille kotona. Säästä tärkeät päätökset myöhemmäksi. Keskity haaveilemaan ja suunnittelemaan.

 

VAAKA

Positiivinen asenne tekee ihmeitä. Olet tänään tekemisissä pahantuulisen ihmisen kanssa. Oma panoksesi ratkaisee tilanteen.

 

SKORPIONI

Älä heittäydy liian vaativaksi. Saatat turhautua menoon nopeasti, jos asiat eivät etene. Anna silti jokaiselle tilaa ja harkitse sanojasi.

 

JOUSIMIES

Voit auttaa fiksuilla neuvoillasi tänään monia. Kunnioita silti jokaisen yksityisasioita tungettelematta liikaa. Ehdotuksiasi kyllä kuunnellaan.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassasi. Vielä ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Älä seuraa vahvaa persoonaa sokeasti, vaan tee omaa juttuasi.

 

VESIMIES

On aika haaveilla suuria. Vankka suunnitelma on kaiken hyvän alku. Pysyttele järkevissä luvuissa budjettia miettiessäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.