Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Sinun on tiedettävä rajasi. Luota itseesi, mutta ole realistinen suunnitelmissasi. Älä päästä loistavaa tilaisuutta käsistäsi.

 

OINAS

Panosta ennen kaikkea ihmissuhteisiin. On aika miettiä, mitä haluat tulevalta. Luota siihen, että satsauksesi kantaa hedelmää.

 

HÄRKÄ

Pidä etäisyyttä ihmiseen, jolla on taipumusta ylireagointiin. Yhteenotot kannattaa jättää tänään väliin. Sinulla on parempaakin tekemistä.

 

KAKSONEN

Ystävyyssuhteet ovat tänään suurennuslasin alla. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja vedä niiden pohjalta harkittuja johtopäätöksiä.

 

RAPU

Sinulle ei jätetä tänään kovin montaa vaihtoehtoa. Älä tee asiasta numeroa. Hoida velvollisuutesi parhaasi mukaan ja siirry asioissa eteenpäin.

 

LEIJONA

On aika tehdä muutoksia työrutiineihisi. Kohdallesi osuu kullanarvoinen tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Ole avoin ja rehellinen aikeistasi.

 

NEITSYT

Joku lähipiirissäsi on tekemässä ratkaisua, jota vastustat. Yritä positiivisempaa lähestymistapaa. Unohda kritisointi ja ojenna auttava kätesi.

 

VAAKA

Suunnitelmiisi on luvassa äkillisiä muutoksia. Päivä on täynnä seikkailuntuntua. Oikea seura tekee kaikesta entistä ikimuistoisempaa.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassasi, sillä muuten asiat karkaavat tänään käsistä. Positiivinen asenne avaa ovia. Onnesi on kääntymässä.

 

JOUSIMIES

Jaa ideasi muidenkin kuultaviksi. Saat liikkeelle lupaavia muutoksia, jos luotat itseesi ja uskot asiaasi. On itsetutkiskelun aika.

 

KAURIS

Vähemmän on nyt enemmän. Luopumalla joistain vaatimuksistasi saavutatkin uusia ulottuvuuksia. Päivä tuo mukanaan uusia oivalluksia.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan ja pidä huoli siitä, että tulet ymmärretyksi. Elämän ei tarvitse olla kovin monimutkaista. Totuuden kaunistelu ei kannata.