Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Sinun on tiedettävä rajasi. Luota itseesi, mutta ole realistinen suunnitelmissasi. Älä päästä loistavaa tilaisuutta käsistäsi.

 

OINAS

Panosta ennen kaikkea ihmissuhteisiin. On aika miettiä, mitä haluat tulevalta. Luota siihen, että satsauksesi kantaa hedelmää.

 

HÄRKÄ

Pidä etäisyyttä ihmiseen, jolla on taipumusta ylireagointiin. Yhteenotot kannattaa jättää tänään väliin. Sinulla on parempaakin tekemistä.

 

KAKSONEN

Ystävyyssuhteet ovat tänään suurennuslasin alla. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja vedä niiden pohjalta harkittuja johtopäätöksiä.

 

RAPU

Sinulle ei jätetä tänään kovin montaa vaihtoehtoa. Älä tee asiasta numeroa. Hoida velvollisuutesi parhaasi mukaan ja siirry asioissa eteenpäin.

 

LEIJONA

On aika tehdä muutoksia työrutiineihisi. Kohdallesi osuu kullanarvoinen tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Ole avoin ja rehellinen aikeistasi.

 

NEITSYT

Joku lähipiirissäsi on tekemässä ratkaisua, jota vastustat. Yritä positiivisempaa lähestymistapaa. Unohda kritisointi ja ojenna auttava kätesi.

 

VAAKA

Suunnitelmiisi on luvassa äkillisiä muutoksia. Päivä on täynnä seikkailuntuntua. Oikea seura tekee kaikesta entistä ikimuistoisempaa.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassasi, sillä muuten asiat karkaavat tänään käsistä. Positiivinen asenne avaa ovia. Onnesi on kääntymässä.

 

JOUSIMIES

Jaa ideasi muidenkin kuultaviksi. Saat liikkeelle lupaavia muutoksia, jos luotat itseesi ja uskot asiaasi. On itsetutkiskelun aika.

 

KAURIS

Vähemmän on nyt enemmän. Luopumalla joistain vaatimuksistasi saavutatkin uusia ulottuvuuksia. Päivä tuo mukanaan uusia oivalluksia.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan ja pidä huoli siitä, että tulet ymmärretyksi. Elämän ei tarvitse olla kovin monimutkaista. Totuuden kaunistelu ei kannata.

 

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Lähde tapaamaan kavereita ja tutustu uuteen ympäristöön. On aika päästää irti menneistä ja kokeilla jotain aivan muuta. Huomaavaisuus säästää sinut draamalta.

 

RAPU

Tunnet nyt vetoa epätavallisiin asioihin ja ihmisiin. Älä tee innostuksissasi mitään peruuttamatonta. Toiminnan aika koittaa myöhemmin.

 

LEIJONA

Älä tee suuria päätöksiä varmistamatta selustaasi. Sinun on tiedettävä tarkkaan, mitä olet tekemässä. Kiire voi viedä sinut ongelmiin.

 

NEITSYT

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde käymään uudessa ympäristössä saadaksesi ideoita ja inspiraatiota. On aika toimia.

 

VAAKA

Tarkastele vaihtoehtojasi. Harkitset ehkä radikaalimpaa muutosta työelämässä. Muista, että päätöksesi vaikuttaa myös lähipiiriisi.

 

SKORPIONI

Älä kiirehdi eteenpäin tunne-elämän kysymyksissä. Sinulla on aikaa selvittää asiat pohjamutia myöten. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

JOUSIMIES

Pidä pää kylmänä ja muista, mitä olet tekemässä. Laadi itsellesi selkeä suunnitelma ja etene sen mukaan. Päättäväisyys on kaiken hyvän alku.

 

KAURIS

Mieti, mitä toivot lähitulevaisuudelta. Pidä mielessä, että ratkaisusi vaikuttavat myös läheistesi elämään. Avoin kommunikointi on tärkeää.

 

VESIMIES

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Nyt ei ole aika irrotella rahan kanssa, joten säästä suuret hankinnat parempaan ajankohtaan. Pidä matalaa profiilia.

 

KALAT

Anna kodillesi uusi ilme. Saat siitä tarvitsemasi piristysruiskeen, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin. On hyvä hetki uuden harrastuksen aloittamiselle.

 

OINAS

Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Satsaa enemmän tärkeään ihmissuhteeseen. Läsnäolosi ja kykysi kuunnella ovat tärkeämpiä kuin uskotkaan.

 

HÄRKÄ            

Etsi elämääsi vakautta. On ajan haaskausta pakottaa muita omaan muottiisi. Anna jokaisen hoitaa asiansa tyylillään.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KAKSONEN

Pidä ovi auki romanttisten käänteiden varalta. Ota yllätykset vastaan, sillä kaikki ei suju tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Välttele draamaa.

 

RAPU

Tee jotain tavallisesta poikkeavaa. On aika opetella uusia taitoja tai laajentaa tuttavapiiriäsi. Yllätä itsesi ja katso, mihin se johtaa.

 

LEIJONA

Älä tee siirtoa, ennen kuin olet varma asiastasi. Impulssien kanssa kannattaa olla tarkkana. Radikaali repäisy voi viedä sinut ongelmiin.

 

NEITSYT

Lähde uusiin maisemiin. Lyhyt irtiotto antaa sinulle uutta ajateltavaa. Yksin oleskelu tekee sinulle hyvää muutosten keskellä.

 

VAAKA

Pysy aktiivisena ja hoida tekemättä jääneitä asioita parhaasi mukaan. Tehokkuutesi on paras valttisi tänään. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Saat vastauksen tärkeään kysymykseen tänään. Moni asia ratkeaa samalla ja voit vihdoin jatkaa eteenpäin. Älä vilkuile enää taaksesi.

 

JOUSIMIES

Pidä raha-asiasi hyvässä järjestyksessä. Luvassa on viime hetken muutoksia, jotka saattavat aiheuttaa hämmennystä. Älä hermostu pikkujutusta.

 

KAURIS

Ota ohjat omiin käsiisi. Päivä heittää tiellesi haasteita, jotka testaavat kärsivällisyyttäsi. Pitkä pinna on paras valttisi tänään.

 

VESIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Pidä kiinni budjetistasi, sillä rahasotkut ovat omiaan lisäämään tarpeetonta stressiä.

 

KALAT

Panosta toimivaan ja viihtyisään kotiin. Pienten uudistusten ei tarvitse rasittaa kukkaroasi. Mielikuvituksen avulla löydät halpoja ratkaisuja.

 

OINAS

Uskalla olla näkyvillä. Sinulla on nyt syytä olla ylpeä saavutuksistasi. Tapaat tänään kiinnostavan ihmisen, johon kannattaa pitää yhteyttä.

 

HÄRKÄ            

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Ota asioista ensin selvää, sillä riskit voivat olla nyt suuret. Kuuntele ystävän neuvoja.