Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Sinun on tiedettävä rajasi. Luota itseesi, mutta ole realistinen suunnitelmissasi. Älä päästä loistavaa tilaisuutta käsistäsi.

 

OINAS

Panosta ennen kaikkea ihmissuhteisiin. On aika miettiä, mitä haluat tulevalta. Luota siihen, että satsauksesi kantaa hedelmää.

 

HÄRKÄ

Pidä etäisyyttä ihmiseen, jolla on taipumusta ylireagointiin. Yhteenotot kannattaa jättää tänään väliin. Sinulla on parempaakin tekemistä.

 

KAKSONEN

Ystävyyssuhteet ovat tänään suurennuslasin alla. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja vedä niiden pohjalta harkittuja johtopäätöksiä.

 

RAPU

Sinulle ei jätetä tänään kovin montaa vaihtoehtoa. Älä tee asiasta numeroa. Hoida velvollisuutesi parhaasi mukaan ja siirry asioissa eteenpäin.

 

LEIJONA

On aika tehdä muutoksia työrutiineihisi. Kohdallesi osuu kullanarvoinen tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Ole avoin ja rehellinen aikeistasi.

 

NEITSYT

Joku lähipiirissäsi on tekemässä ratkaisua, jota vastustat. Yritä positiivisempaa lähestymistapaa. Unohda kritisointi ja ojenna auttava kätesi.

 

VAAKA

Suunnitelmiisi on luvassa äkillisiä muutoksia. Päivä on täynnä seikkailuntuntua. Oikea seura tekee kaikesta entistä ikimuistoisempaa.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi hallinnassasi, sillä muuten asiat karkaavat tänään käsistä. Positiivinen asenne avaa ovia. Onnesi on kääntymässä.

 

JOUSIMIES

Jaa ideasi muidenkin kuultaviksi. Saat liikkeelle lupaavia muutoksia, jos luotat itseesi ja uskot asiaasi. On itsetutkiskelun aika.

 

KAURIS

Vähemmän on nyt enemmän. Luopumalla joistain vaatimuksistasi saavutatkin uusia ulottuvuuksia. Päivä tuo mukanaan uusia oivalluksia.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan ja pidä huoli siitä, että tulet ymmärretyksi. Elämän ei tarvitse olla kovin monimutkaista. Totuuden kaunistelu ei kannata.

 

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.   

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.