Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Pidä yksityisasiasi omana tietonasi. Pysyttele ajan tasalla siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Ole tarkkana, niin vältät konfliktin tuttavan kanssa.

 

OINAS

Panosta ihmissuhteisiin, jotka merkitsevät sinulle eniten. On aika juhlia hyviä uutisia rakkaittesi kanssa. Yhdessä saatte ihmeitä aikaan.

 

HÄRKÄ

Etsi vaihtoehtoja lähimaastosta. Voit saada paljon aikaan sekä yksin että tiimityössä. Ole valmis ottamaan vastuuta.

 

KAKSONEN

Mene sinne, missä tapahtuu. Sinun on aika tutustua uusiin ihmisiin ja irrotella. Raha-asioissa tapahtuu positiivisia muutoksia.

 

RAPU

Houkutuksia on vaikea vastustaa. Sinulle tarjotaan diiliä, joka on liian hyvä ollakseen totta. Vältä impulsiivisia ratkaisuja.

 

LEIJONA

Ota muutokset vastaan niin töissä kuin vapaallakin. Sovella uusissa tilanteissa mielikuvitustasi käyttäen. Viehtysvoimastasi on tänään hyötyä.

 

NEITSYT

Näköpiiriin ilmaantuu lupaava rahantekomahdollisuus. Päivä on täynnä ilahduttavia yllätyksiä. Pidä lupauksistasi kiinni ja ole valmis tukemaan muita.

 

VAAKA

Hermosi saattavat palaa kontrollifriikin kanssa tänään. Pidä etäisyyttä oikutteleviin ja liikaa vaativiin ihmisiin. Oma tasapainosi on etusijalla.

 

SKORPIONI

Älä jää loukkuun draamaan, joka ei kuulu sinulle. Pidä mielessä, mikä sinulle on oikeasti tärkeää. Osoita olevasi sataprosenttisen luotettava.

 

JOUSIMIES

Tee elämääsi tasapainottavia muutoksia. Raha-asiat saattavat kaivata korjailua. Muista ihmisiä, jotka ovat tarjonneet sinulle apuaan.

 

KAURIS

Haasta itsesi tänään. Mieti tarkkaan etukäteen, mitä olet tekemässä. Kunnollinen suunnitelma on jo iso askel, josta on helppo edetä.

 

VESIMIES

Panosta itseesi. Aloita uusi ja kiinnostava projekti. Kysy epäröimättä hyviä tyyppejä mukaan hankkeeseen, sillä joukossa on voimaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.