Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Pidä energiatasosi korkealla, sillä vauhti on tänään kova. Hyvä fiiliksesi säteilee ulospäin ja tekee sinusta entistä viehättävämmän. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

KALAT

Tarkkailu on paras valttisi tänään. Kuulostele ja kerää kaikessa hiljaisuudessa tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Kiirehtiminen olisi paha moka.

 

OINAS

Näytä rohkeasti, että sinua kiinnostaa. Löydät yhteisen sävelen hyvän tyypin kanssa. Päivä on uuden ystävyyden tai hedelmällisen yhteistyön alku.

 

HÄRKÄ

Tunteet ampaisevat pintaan, kun joudut tekemisiin rajat ylittävän tyypin kanssa. Älä lähde mukaan kehää kiertävään riitaan. Pidä itsesi suojassa harmeilta.

 

KAKSONEN

Älä jätä hyvin käynnistynyttä suunnitelmaa puolitiehen. Päivä kysyy sinnikkyyttä ja uskallusta. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.

 

RAPU

Joku yrittää tyrkyttää sinulle jotain tavattoman puoleensavetävää. Pidä varasi, etenkin jos kyse on rahareiästä. Älä anna kauniiden sanojen sekoittaa päätäsi.

 

LEIJONA

Liikunnallinen haaste antaa sinulle potkua. Stressi pysyy sen avulla kurissa, mikä pitää ongelmat loitolla. Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

NEITSYT

Kiinnitä erityistä huomiota terveyteesi. On aika tarkistaa pikkuasiat, jotta niistä ei kehkeytyisi pahempaa ongelmaa. Varaa päivästä aikaa romantiikalle.

 

VAAKA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pääset pitkälle hillityllä ja loppuun asti ajatellulla strategialla.

 

SKORPIONI

Varo ylilyönteihin sortumista. Se nostattaisi ympäristössäsi vain vastalauseita. Ota läheisesi huomioon valintoja tehdessäsi.

 

JOUSIMIES

Raha-asioihisi on luvassa muutoksia. On aika miettiä radikaaleja muutoksia elämäntyyliisi. Hankkiudu eroon tavasta, josta on tullut pelkkä rasite.

 

KAURIS

Pysy liikkeessä. Älä lähde mukaan turhauttaviin väittelyihin, vaan uskalla suojella itseäsi stressiltä. Mielenrauhasi on vaalimisen arvoinen asia.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Rakkauselämääsi on luvassa kiinnostavia käänteitä. Ole tukena läheisellesi, jonka elämään pukkaa nyt haasteita. Opit siinä sivussa itsestäsi jotain tärkeää.

 

OINAS

On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa. Kuuntele maltillisesti, mitä sinulle sanotaan. Tarjoa kompromisseja ja ystävällisiä sanoja.

 

HÄRKÄ

Lähde tapaamaan ystäviä tai sukulaisia. Saat päivän keskusteluista lisäpotkua vanhalle projektillesi, joka voi nousta pian aivan uusiin sfääreihin.

 

KAKSONEN

Pidä rahatilanteesi hallinnassasi. Nyt ei ole aika hullutella tai ottaa päättömiä riskejä ostoksilla. Hauskanpidon ei tarvitse olla kallista.

 

RAPU

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Tulevaisuus ja valinnat pyörivät nyt päällimmäisinä mielessäsi. Puhu asiasta luottoringillesi.

 

LEIJONA

Käy läpi lähitulevaisuuden suunnitelmiasi. Erityisesti raha-asiat on otettava nyt niiden vaatimalla vakavuudella. On aika tehdä pieniä korjauksia rutiineihisi.

 

NEITSYT

Anna tunteidesi tulla ulos. Stressi jää taakse, kunhan saat kanavoitua energiasi oikeaan kohteeseen. Tarjoa apua kritiikin sijaan.

 

VAAKA

Pysähdy tarkastelemaan aikaansaannoksiasi. Olet taitekohdassa, eikä eteenpäin kannata lähteä ilman hyviä eväitä. Uuden ja vanhan yhdistely toimii.

 

SKORPIONI

Muutos on tervetullut ilmiö. Opit paljon, kun vietät aikaa erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Toivota kaikki uusia tervetulleeksi elämääsi.

 

JOUSIMIES

Päivä kysyy kärsivällisyyttä ja venyvää ymmärtäväisyyttä. Suhtaudu avarakatseisesti tapaamiisi ihmisiin, vaikka kuulisitkin erikoisia tarinoita.

 

KAURIS

Päästä irti kaikesta tarpeettomasta. Kyseessä voi olla ihminen, paha tapa tai ikävä muisto. Vapautuvaan tilaan on luvassa romantiikkaa.

 

VESIMIES

Innostut nyt nopeasti uusista asioista. Yritä pitää liekkiäsi elossa, ettet vain hyppelehtisi projektista toiseen. Rauhoitu kuuntelemaan itseäsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Mielipide-erot saattavat ryöstäytyä käsistä tänään. Tee parhaasi tullaksesi toimeen kaikkien kanssa. Pidä rauha maassa ja kärkevimmät ajatukset itselläsi.

 

OINAS

Valitse tarkkaan, mihin sinun kannattaa kanavoida energiasi tänään. Älä lähde väittelemään auktoriteettihahmon kanssa. Diplomatia on nyt tarpeen.

 

HÄRKÄ

Älä lipsu liiallisuuksiin anteliaisuudessasi. Laupiaan samarialaisen roolista voi koitua myös ongelmia. Joku yrittää painostaa sinua päätöksissäsi.

 

KAKSONEN

Seikkailu ja jännitys vetävät sinua puoleensa. Pidä matalaa profiilia, sillä nyt ei ole aika mainostaa ajatuksiasi suurelle yleisölle. Varovaisuus säästää sinut konflikteilta.

 

RAPU

Hoida henkilökohtaiset paperihommat ajan tasalle. Perusteellinen valmistautuminen on nyt tärkeää. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

 

LEIJONA

Muista, ettei sinun tarvitse olla kaikille mieliksi. Joku yrittää saada sinut kelkkaansa hinnalla millä hyvänsä. Älä yritä ostaa kenenkään hyväksyntää.

 

NEITSYT

Kotona on luvassa muutoksia. Tunteet ovat pinnassa, minkä ei tarvitse olla huono asia. Panostuksesi ei valu hukkaan.

 

VAAKA

Herkkä puheenaihe voi saada sinut ylikierroksille. Hillitse itsesi ja säästä turhan kärkevät kommentit. Odota rauhallisempaa hetkeä.

 

SKORPIONI

Yhteisen sävelen löytäminen ei välttämättä ole helppoa tänään. Ole valmis uhrauksiin ja uusiin asioihin. Satsauksesi ei mene hukkaan.

 

JOUSIMIES

Ole hienotunteinen ihmissuhdekysymyksissä. Väärinkäsityksiä syntyy helposti, jos joku sortuu kiertelyyn. Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat aseesi.

 

KAURIS

Käy läpi tavoitteitasi. Mieti, mitkä ovat seuraavat etappisi matkalla kohti määräpäätäsi. Luota itseesi ja ole valmis kokeilemaan uusia asioita.

 

VESIMIES

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut pulaan. Unohda hetkeksi omat kuviosi ja ole tukena läheisellesi. Se tekee hyvää myös itsellesi.