Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Pidä energiatasosi korkealla, sillä vauhti on tänään kova. Hyvä fiiliksesi säteilee ulospäin ja tekee sinusta entistä viehättävämmän. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

KALAT

Tarkkailu on paras valttisi tänään. Kuulostele ja kerää kaikessa hiljaisuudessa tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Kiirehtiminen olisi paha moka.

 

OINAS

Näytä rohkeasti, että sinua kiinnostaa. Löydät yhteisen sävelen hyvän tyypin kanssa. Päivä on uuden ystävyyden tai hedelmällisen yhteistyön alku.

 

HÄRKÄ

Tunteet ampaisevat pintaan, kun joudut tekemisiin rajat ylittävän tyypin kanssa. Älä lähde mukaan kehää kiertävään riitaan. Pidä itsesi suojassa harmeilta.

 

KAKSONEN

Älä jätä hyvin käynnistynyttä suunnitelmaa puolitiehen. Päivä kysyy sinnikkyyttä ja uskallusta. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.

 

RAPU

Joku yrittää tyrkyttää sinulle jotain tavattoman puoleensavetävää. Pidä varasi, etenkin jos kyse on rahareiästä. Älä anna kauniiden sanojen sekoittaa päätäsi.

 

LEIJONA

Liikunnallinen haaste antaa sinulle potkua. Stressi pysyy sen avulla kurissa, mikä pitää ongelmat loitolla. Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

NEITSYT

Kiinnitä erityistä huomiota terveyteesi. On aika tarkistaa pikkuasiat, jotta niistä ei kehkeytyisi pahempaa ongelmaa. Varaa päivästä aikaa romantiikalle.

 

VAAKA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pääset pitkälle hillityllä ja loppuun asti ajatellulla strategialla.

 

SKORPIONI

Varo ylilyönteihin sortumista. Se nostattaisi ympäristössäsi vain vastalauseita. Ota läheisesi huomioon valintoja tehdessäsi.

 

JOUSIMIES

Raha-asioihisi on luvassa muutoksia. On aika miettiä radikaaleja muutoksia elämäntyyliisi. Hankkiudu eroon tavasta, josta on tullut pelkkä rasite.

 

KAURIS

Pysy liikkeessä. Älä lähde mukaan turhauttaviin väittelyihin, vaan uskalla suojella itseäsi stressiltä. Mielenrauhasi on vaalimisen arvoinen asia.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Päivä tuo tiellesi lukuisia innostavia haasteita.

 

RAPU

Ole oma itsesi. Persoonallisuutesi valloittaa ja jää mieleen tänään. Tapaat nyt paljon ihmisiä, ja ilmassa on myös romantiikkaa.

 

LEIJONA

Ole tarkkana tekemisistäsi. Ylilyönnit vievät sinut nopeasti ongelmiin, joten pysy kohtuudessa. Älä jätä mitään sattuman varaan.

 

NEITSYT

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. On aika vakavoitua ja laatia lähitulevaisuutta varten aukoton suunnitelma. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA

Hoida tekemättömät asiat loppuun. Stressi pysyy kurissa, jos pidät kiinni aikatauluista. Hankkiudu eroon tavaroista, joita et tarvitse enää.

 

SKORPIONI

Voit vaikuttaa asioihin paljon asenteellasi. Joudut tekemisiin hankalan ihmisen kanssa. Älä anna hänen vetää sinua mukaan negatiivisuuteensa.

 

JOUSIMIES

Palaa menneisiin mielessäsi. Siitä on hyötyä nykyhetken ongelmien setvimisessä. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

On aika tehdä päätöksiä. Kyseessä voi olla tärkeään ihmissuhteeseen liittyvä kysymys. Luota vaistoosi suuntaa hakiessasi.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään etenkin, jos et valitse sanojasi huolella. Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältät draaman.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaassa seurassa. Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle.

 

OINAS

Pidä tauko kiireisestä arjestasi. Omistaudu hyvälle kirjalle tai muulle rentouttavalle tekemiselle. Hemmottele itseäsi parhaasi mukaan.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa. Sukulaisten tai perheenjäsenten kannattaa olla erityisen hienotunteinen. Joku yrittää tehdä sinusta syntipukkia.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.