Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Pidä energiatasosi korkealla, sillä vauhti on tänään kova. Hyvä fiiliksesi säteilee ulospäin ja tekee sinusta entistä viehättävämmän. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

KALAT

Tarkkailu on paras valttisi tänään. Kuulostele ja kerää kaikessa hiljaisuudessa tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Kiirehtiminen olisi paha moka.

 

OINAS

Näytä rohkeasti, että sinua kiinnostaa. Löydät yhteisen sävelen hyvän tyypin kanssa. Päivä on uuden ystävyyden tai hedelmällisen yhteistyön alku.

 

HÄRKÄ

Tunteet ampaisevat pintaan, kun joudut tekemisiin rajat ylittävän tyypin kanssa. Älä lähde mukaan kehää kiertävään riitaan. Pidä itsesi suojassa harmeilta.

 

KAKSONEN

Älä jätä hyvin käynnistynyttä suunnitelmaa puolitiehen. Päivä kysyy sinnikkyyttä ja uskallusta. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.

 

RAPU

Joku yrittää tyrkyttää sinulle jotain tavattoman puoleensavetävää. Pidä varasi, etenkin jos kyse on rahareiästä. Älä anna kauniiden sanojen sekoittaa päätäsi.

 

LEIJONA

Liikunnallinen haaste antaa sinulle potkua. Stressi pysyy sen avulla kurissa, mikä pitää ongelmat loitolla. Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

NEITSYT

Kiinnitä erityistä huomiota terveyteesi. On aika tarkistaa pikkuasiat, jotta niistä ei kehkeytyisi pahempaa ongelmaa. Varaa päivästä aikaa romantiikalle.

 

VAAKA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pääset pitkälle hillityllä ja loppuun asti ajatellulla strategialla.

 

SKORPIONI

Varo ylilyönteihin sortumista. Se nostattaisi ympäristössäsi vain vastalauseita. Ota läheisesi huomioon valintoja tehdessäsi.

 

JOUSIMIES

Raha-asioihisi on luvassa muutoksia. On aika miettiä radikaaleja muutoksia elämäntyyliisi. Hankkiudu eroon tavasta, josta on tullut pelkkä rasite.

 

KAURIS

Pysy liikkeessä. Älä lähde mukaan turhauttaviin väittelyihin, vaan uskalla suojella itseäsi stressiltä. Mielenrauhasi on vaalimisen arvoinen asia.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan vanhoja kavereita. On aika päivittää kuulumisia. Saatat saada siinä sivussa hyödyllisiä neuvoja tulevaa varten.

 

NEITSYT

Jätä mukavuusalueesi taaksesi. On aika ottaa riski ja tehdä jotain aivan uutta ja erilaista. Verkostoista on tänään paljon hyötyä.

 

VAAKA

Saat tänään aikaan paljon hyvää. Positiivista energiaasi on vaikea vastustaa. Ota ongelmat käsittelyyn yksi kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ole optimisti ja katso sinnikkäästi tilanteen kuin tilanteen hyviä puolia. On luovien projektien ja uusien haasteiden aika. Itseluottamus vie sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Pidä tauko arjesta ja tee jotain rentouttavaa. Uusi ympäristö tekisi sinulle hyvää. Selvitä raha-asiat pois alta mahdollisimman nopeasti.

 

KAURIS

Käänny auktoriteettihahmon puoleen, kun ongelmia ilmaantuu. Hoida sopimukset ja muut viralliset asiat pois alta aikatauluja kunnioittaen.

 

VESIMIES

Panosta itseesi. Tänään on tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi. Hemmottele itseäsi ostamalla jotain hauskaa ja syömällä hyvin.

 

KALAT

Pidä tunteesi aisoissa. Päivä sisältää tiukkoja tilanteita, joissa keskustelu kiihtyy nopeasti. Vietä aikaa omissa oloissasi, jos koet tarvitsevasi rauhaa.

 

OINAS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tarkkuus on nyt valttia. Järjestä aikatauluihisi tilaa ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten.

 

HÄRKÄ

On aika tehdä muutoksia elämääsi. Luota vaistoosi ja seuraa polkuasi välittämättä muiden mielipiteistä. Älä odottele muiden tekevän asioita puolestasi.

 

KAKSONEN

Panosta ihmissuhteisiin. Ole valmis tekemään muutoksia ja kuuntele jatkuvasti muiden toiveita. Avoimuus on hyvä alku.

 

RAPU              

Pyydä kaverin apua ideasi kehittämiseen. Olet täynnä virtaa, mikä saa ihmiset lähtemään helposti mukaasi. Hyvä asenteesi tarttuu.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Saat valtavasti energiaa perheeltä ja ystäviltäsi. Vietä aikaa ihmissuhteille omistautuen ja läheisiäsi kuunnellen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Lyhyt maisemanvaihdos johtaa kiinnostaviin tapahtumiin. Tapaat ihmisiä, jotka kannattaa pitää näköpiirissäsi. Ole avoin ehdotuksille.

 

VAAKA

Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa. Sinun on valittava itse, mikä on juuri sinulle tärkeää. Voit saada tänään muutoksia aikaan lähtemällä liikkeelle.

 

SKORPIONI

Etene hitaasi ja rauhallisesti. Suurten ideoiden aika koittaa myöhemmin. Nyt on panostettava ennen kaikkea huolelliseen suunnitteluun.

 

JOUSIMIES

Tunne-elämässäsi myrskyää, eikä pettymyksiltä voi välttyä. Joku ei ole kanssasi rehellinen, mistä sotku syntyy. Älä sorru valehtelemiseen omalta puoleltasi.

 

KAURIS

Muutokset alkavat sinusta. Päätä ensitöiksesi, mitä toivot tulevalta. Vasta sitten voit nähdä asioissa konkreettista liikettä.

 

VESIMIES

Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia. Kuuntele ja tarkkaile, niin opit paljon. Hermostuminen olisi nyt huonoin mahdollinen ratkaisu.

 

KALAT

Joku yrittää manipuloida sinua. Pidä itsesi turvassa kohtuuttomilta vaatimuksilta ja uskalla kieltäytyä tarvittaessa. Hyvinvointisi on etusijalla.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoituksia. Joku yrittää tuputtaa sinulle omia näkemyksiään. Pidä puoliasi vahvaa persoonaa vastaan.

 

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Erilaiset ajattelutavat ja vaikutteet tekevät sinulle hyvää.

 

KAKSONEN

Olet täynnä virtaa, mikä vie sinut pitkälle. Älä lannistu takaiskujen edessä. Sisulla ja päättäväisyydellä pääset läpi esteistä.

 

RAPU

Kokeile asioiden tekemistä uudella tavalla. Keräät pisteitä rohkeudella ja avoimuudella. Tarjoa ehdotuksia ja kuuntele huolellisesti vastauksia.