Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pidä energiatasosi korkealla, sillä vauhti on tänään kova. Hyvä fiiliksesi säteilee ulospäin ja tekee sinusta entistä viehättävämmän. Panosta terveellisiin elintapoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Tarkkailu on paras valttisi tänään. Kuulostele ja kerää kaikessa hiljaisuudessa tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Kiirehtiminen olisi paha moka.

 

OINAS

Näytä rohkeasti, että sinua kiinnostaa. Löydät yhteisen sävelen hyvän tyypin kanssa. Päivä on uuden ystävyyden tai hedelmällisen yhteistyön alku.

 

HÄRKÄ

Tunteet ampaisevat pintaan, kun joudut tekemisiin rajat ylittävän tyypin kanssa. Älä lähde mukaan kehää kiertävään riitaan. Pidä itsesi suojassa harmeilta.

 

KAKSONEN

Älä jätä hyvin käynnistynyttä suunnitelmaa puolitiehen. Päivä kysyy sinnikkyyttä ja uskallusta. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.

 

RAPU

Joku yrittää tyrkyttää sinulle jotain tavattoman puoleensavetävää. Pidä varasi, etenkin jos kyse on rahareiästä. Älä anna kauniiden sanojen sekoittaa päätäsi.

 

LEIJONA

Liikunnallinen haaste antaa sinulle potkua. Stressi pysyy sen avulla kurissa, mikä pitää ongelmat loitolla. Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

NEITSYT

Kiinnitä erityistä huomiota terveyteesi. On aika tarkistaa pikkuasiat, jotta niistä ei kehkeytyisi pahempaa ongelmaa. Varaa päivästä aikaa romantiikalle.

 

VAAKA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika yhdistää voimat hyvän tyypin kanssa. Pääset pitkälle hillityllä ja loppuun asti ajatellulla strategialla.

 

SKORPIONI

Varo ylilyönteihin sortumista. Se nostattaisi ympäristössäsi vain vastalauseita. Ota läheisesi huomioon valintoja tehdessäsi.

 

JOUSIMIES

Raha-asioihisi on luvassa muutoksia. On aika miettiä radikaaleja muutoksia elämäntyyliisi. Hankkiudu eroon tavasta, josta on tullut pelkkä rasite.

 

KAURIS

Pysy liikkeessä. Älä lähde mukaan turhauttaviin väittelyihin, vaan uskalla suojella itseäsi stressiltä. Mielenrauhasi on vaalimisen arvoinen asia.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla