Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Muuta jotain vanhassa kaavassasi. Uudet mahdollisuudet avautuvat eteesi, jos uskallat tehdä asiat eri tavalla. Avoin mieli on paras valttisi.

 

KALAT

Anna mielesi vaellella ja luovuutesi kukkia. On tärkeää, että tunnet olosi vapaaksi. Minkään ei tulisi antaa pidätellä sinua nyt.

 

OINAS

Ota itseäsi niskasta kiinni. Itsekuri auttaa sinua pääsemään nopeammin tavoitteisiisi. Ihmissuhteet kysyvät nyt tavallista enemmän huomiota.

 

HÄRKÄ

Kohtaat vastaväitteitä ja kritiikkiä ehdottaessasi jotain erilaista. Käy suunnitelmasi läpi suurennuslasin kanssa. Niissä on ehkä korjaamisen varaa.

 

KAKSONEN

Kiinnitä yksityiskohtiin huomiota. Tarkkuus ja huolellisuus palkitaan tänään. Älä jätä väliin tilaisuutta tehdä tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

RAPU

Ole tarkkana siitä, kenen seurassa avaudut. Kuuntele vaihteeksi toisten tarinoita. Sinun aikasi puhua tulee myöhemmin.

 

LEIJONA

Kerro vilpittömästi asiasta, joka koskettaa sinua. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan toimillasi. Älä aliarvioi itseäsi.

 

NEITSYT

Älä päästä ketään tunkeilemaan yksityisasioihisi. Päätä itse, mihin vedät rajan. Näytä, että kykenet puolustamaan reviiriäsi.

 

VAAKA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Läheisesi ei osaa lukea ajatuksiasi. Uskoudu hänelle, niin positiiviset tapahtuvat seuraavat toinen toistaan.

 

SKORPIONI

Pysyttele kodin tuntumassa. Tänään on parasta välttää riskejä ja seikkailuja. Suuntaa energiasi itsetutkiskeluun ja haaveiluun.

 

JOUSIMIES

Tee terveyttäsi huoltavia muutoksia elintapoihisi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Vietä aikaa perheesi kanssa ja nauti olostasi.

 

KAURIS

On turhan haastavaa vetää porukkaa eteenpäin omin voimin. Älä ota kaikkea vastuuta itsellesi. Anna tilaa jokaisen mielipiteille.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.