Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Muutos on hyväksi, joten pelko pois. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan eniten. Ole valmis panostamaan kaikkesi peliin tärkeän asian puolesta.

 

KAURIS

Sinulle tarjoutuu epätavallinen tilaisuus, joka on harkitsemisen arvoinen. Mieti, kuinka paljon voit saavuttaa. Hanki tietoosi kuitenkin kaikki yksityiskohdat ennen päätöstäsi.

 

VESIMIES

Luovuutta peliin. On aika laatia juhlasuunnitelmia ja irrotella. Järjestelmällisyys on paras keino selvitä vuoden lopusta ilman stressiä.

 

KALAT

Valmistaudut nyt johonkin tärkeään. Sinun on parasta tietää, mihin olet menossa. Olet siirtymässä uuteen ja jännittävään vaiheeseen.

 

OINAS

Ole hienotunteinen perheen sisäisten asioiden kanssa. Saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita, ellet ole tarkkana. Tiedät itse, mitkä puheenaiheet ovat tulenarkoja.

 

HÄRKÄ

Älä kanna kaikkea vastuuta yksin. Pidä rahankulutustasi silmällä, sillä yllättäviä menoja saattaa ilmaantua kuvaan. Stressi helpottuu, jos pysyt kohtuudessa.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi erikoisesta tilanteesta. Valinnan tekeminen on vaikeaa, jos et tiedä kaikkia faktoja. Ratkaisusi voi vaikuttaa elämääsi pidemmällä tähtäimellä.

 

RAPU

Varaa matka tai mieti jotain muuta odotettavaa ensi vuodelle. On hyvä hetki opetella uusia taitoja ja kehittää itseäsi. Luova puolesi on nyt vahvoilla.

 

LEIJONA

Pidä paperiasiat ajan tasalla. Pysy järjestelmällisenä, niin pääset helpommalla tiukan paikan tullen. On tärkeää, että olet valmistautunut uuteen vuoteen.

 

NEITSYT

Pyydä apua tarpeen vaatiessa. On aika hoitaa keskeneräiset asiat loppuun ennen vuoden loppua. Tapaat ihmisen, joka on lähemmän tutustumisen arvoinen.

 

VAAKA

Pysy aktiivisena juhlapyhiin asti. Yhdistä voimat hyvän ystävän kanssa, kun avun tarve iskee. On aika miettiä matkalle lähtemistä.

 

SKORPIONI

Pidä huolta kodistasi. On aika valmistautua juhlapyhiin ja vuoden vaihtumiseen. Aloita puhtaalta pöydältä ilman menneisyyden lastia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.