Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Keskity siihen, että saat olennaiset hommat tehtyä. Illalla luvassa on romantiikantäyteisiä yllätyksiä. Älä anna rakkauselämäsi viedä huomiota pois käytännön asioista.

 

SKORPIONI

Rakkaus ja ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Tänään jaetut hetket läheistesi kanssa jäävät muistiin pitkäksi aikaa. Panosta fyysiseen hyvinvointiisi.

 

JOUSIMIES

Ole realistinen tulevaisuutta pohtiessasi. Rimaa ei kannata hinata kohtuuttoman korkealle. Rehellinen työnteko palkitaan.

 

KAURIS

Etsi yksinkertainen ratkaisu mutkikkaaksi käyneeseen pulmaan. Pidä rauha maassa päästämättä väittelyä kasvamaan konfliktiksi.

 

VESIMIES

Rahatilanteesi voisi olla parempikin. Aloita ratkaisujen hakeminen läheltä. Joku lähestyy sinua kiinnostavan ehdotuksen kanssa.

 

KALAT

Älä anna kenenkään naruttaa sinua ottamaan vastuullesi liikaa hommia. Jaksamisesi menee kaiken muun edelle. Vaali tasapainoa ihmissuhteissa.

 

OINAS

Punnitse sanojasi ennen kuin saat aikaan jotain peruuttamatonta. Laita liikkeelle hyviä muutoksia ja positiivista energiaa. Saat kierrossa samalla mitalla takaisin.

 

HÄRKÄ

Käy vaihtoehtoja läpi, kunnes olet varmasti löytänyt parhaimman. Jos jokin asia on lähellä sydäntäsi, anna sen näkyä. On aika potkia suunnitelmiasi eteenpäin.

 

KAKSONEN

Älä tavoittele liikaa kerralla. Ylimitoitettu kunnianhimo johtaa nopeasti ongelmiin. Pidä itsesi hyvässä kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin.

 

RAPU

Luvassa on tunteiden yhteentörmäyksiä. Saatat kokea olevasi hukassa kaiken keskellä. Ole kohtuullinen pyynnöissäsi.

 

LEIJONA

Pidä tunteesi hallinnassasi. Kuohunta saattaa sekoittaa ajatuksesi ja saada sinut tekemään huonoja päätöksiä. Ota faktoista selvää.

 

NEITSYT

Anna luovuutesi ottaa ohjat käsiinsä. Tänään sinun ei kannata tyytyä mihinkään tylsään ja tavalliseen. Ihmissuhderintamalla riittää säpinää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.