Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Tunne-elämääsi on luvassa yllätyksiä. Ota mielikuvitus käyttöön ratkaisuja etsiessäsi. Toimi vasta sitten, kun olet sataprosenttisen varma asiastasi.

 

VESIMIES

Suunnitelmat muuttuvat tänään nopeasti. Saat tilaisuuden palata sinulle tärkeän asian pariin pitkästä aikaa. Ota yhteyttä vanhaan ystävään.

 

KALAT

Päivä on täynnä odottamattomia käänteitä. Hanki asioista lisää tietoa ja tee ratkaisuja vasta viisastuneena. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

 

OINAS

Aloita muutokset katsomalla peiliin. Joku lähipiirissäsi kaipaa nyt erityisen paljon läsnäoloa ja kannustusta. Positiivinen asenne on paras valttisi.

 

HÄRKÄ

Ympärilläsi on meneillään paljon muutoksia. Se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi seurata sokeasti laumaa. Lähde liikkeelle siitä, mitä itse odotat tulevalta.

 

KAKSONEN

Asioiden muuttaminen ei ole mutkatonta, vaikkakin tarpeellista. Itsetutkiskelu paljastaa suunnitelmasi heikot kohdat. Muista, ettei kukaan ei ole täydellinen.

 

RAPU

Pääset loistamaan luovan haasteen parissa. Anna romantiikalle tilaisuus muuttaa päiväsi suuntaa. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

LEIJONA

Pidä pää kylmänä, niin vältät takapakin. Rahanmenoa kannattaa pitää silmällä. Kohtuus on avainsana onnistumiseen tänään.

 

NEITSYT

Kääri hihat ja tartu toimeen viivyttelemättä. Pidä kiinni sovituista jutuista, sillä ilman strategiaa eksyt helposti polulta. Tapaat kiinnostavia ihmisiä.

 

VAAKA

Luvassa on yllätyskäänteitä. Hyväksy väistämättömät asiat, sillä vastaan taisteleminen olisi energian haaskausta. Optimismi on paras aseesi.

 

SKORPIONI

Et säästy tänään yllätyksiltä. Rahatilanteesi saattaa muuttua äkillisesti suuntaan tai toiseen. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä kuulemistasi jutuista.

 

JOUSIMIES

Keskity ihmissuhdeasioihin. Perheenjäsen tai kumppanisi kaipaa nyt erityisen paljon huomiota. Positiivinen asenne saa ihmeitä aikaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota taitosi käyttöön uudella tavalla. On aika tehdä yhteistyötä hyvien tyyppien kanssa ja laajentaa horisonttia. Päädyt oikeaan ratkaisuun kuuntelemalla vaistoasi.

 

LEIJONA

Ota opiksi näkemästäsi. Nyt on parasta tarkkailla ja pitää matalaa profiilia. Tee käytännönläheisiä ratkaisuja raha-asioissa.

 

NEITSYT

Etsi uusia näkökulmia ja virkistäviä havaintoja. Hyvä keskusteluseura tekee ihmeitä. Päivä voi tuoda mukanaan suuria oivalluksia.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikataulujen puitteissa, niin vältät valitukset. Pidä huolta itsestäsi ja vältä ylimitoitettuja lupauksia. Pysy realistisena kaikessa, mitä teet.

 

SKORPIONI

On aika haaveilla ja antaa mielikuvituksen lentää. Käänny hyvän ystävän puoleen, jos tarvitset järjen ääntä. Hän muistuttaa sinua faktoista.

 

JOUSIMIES

Pidä yksityisasiat suojassa suurelta yleisöltä. Erityisesti salasanoja ja rahaan liittyviä yksityiskohtia on syytä varjella. Ympärilläsi pörrää uteliaita.

 

KAURIS

Keskity kehittämään itseäsi. Olisi vain ajan haaskausta yrittää pakottaa ketään muuttumaan. Aloita muutokset sisältäpäin.

 

VESIMIES

Energiasi tempaa muutkin mukaansa. Mikään ei nyt pysäytä sinua. Tapaat ihmisen, johon kannattaa pitää yhteyttä.

 

KALAT

Käänny hyvien ystävien puoleen neuvojen tarpeessa. Sinulla on hyvä idea, jota on syytä kehitellä eteenpäin. Sisusi vie sinut pitkälle.

 

OINAS

On aika olla oma-aloitteinen ja lakata odottelemasta. Lykkää lumipallo liikkeelle ja jää katsomaan, mitä siitä seuraa. Riskinotto kuuluu asiaan.

 

HÄRKÄ

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Ota selvää mahdollisuuksistasi. Avaa silmäsi ja anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

KAKSONEN

Turvaudu hoksottimiisi tänään. Nopea äly pelastaa sinut hankalasta tilanteesta. Anna luovuutesi kukkia ja käytä sitä muita auttaaksesi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinua tarvitaan tänään lähipiirissäsi. Auta kaverisi uudestaan liikkeelle piristämällä hänen päiväänsä. Hänen taakkansa on turhan raskas.

 

LEIJONA

Varmista, että olet tukevalla maaperällä. On aika suunnata energiasi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Ole valmis tekemään lujasti töitä.

 

NEITSYT

Saat loistavan tilaisuuden, jota ei pidä päästää käsistäsi. Hyödy kokemuksistasi. Voit auttaa pulaan joutunutta kaveria tänään.

 

VAAKA

Valmistaudu kilpailuun. Ole hereillä ja valmis toimimaan salamana. Luota järjen voimaan ja kärsivällisyyteen.

 

SKORPIONI

Pidä mielesi avoimena uusille asioille. Joku yrittää napata hyvän ideasi itselleen. Ole tarkkana ja valmiina puolustamaan reviiriäsi.

 

JOUSIMIES

Ole realistinen odotuksissasi. Valmistaudu ottamaan pieniä askelia kerrallaan. Älä ahnehdi, vaan anna asioille aikaa kehittyä.

 

KAURIS

Saat kaikki viihtymään seurassasi, mikä on tänään tärkeä taito. Tutustu uusiin ihmisiin ja laajenna verkostojasi. Teet nyt vaivatta hyvän vaikutuksen.

 

VESIMIES

Ole huomaavainen perheenjäseniäsi ja ystäviäsi kohtaan. Joku lähelläsi tarvitsee apuasi. Pienissä eleissä on paljon voimaa.

 

KALAT

Etsi itsellesi luovuutta kysyviä haasteita. Mielikuvituksesi lentää ja saat paljon aikaan. Pääset tänään loistamaan omassa elementissäsi.

 

OINAS

Ota uudet vaihtoehdot vastaan avoimin mielin. Nyt ei kannata tyrmätä mitään ilman perusteellista harkintaa. Ole valmis muuttumaan.

 

HÄRKÄ

Pidä hyvää huolta yksityisyydestäsi. Valitse sanasi tarkkaan uusien tuttavuuksien seurassa. Selvitä asiat kasvokkain.

 

KAKSONEN

Kuuntele kriittisesti saamiasi vinkkejä. Älä ota kaikkea kuulemaasi todesta. Ole utelias ja kyseenalaista näkemäsi.