Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Tunne-elämääsi on luvassa yllätyksiä. Ota mielikuvitus käyttöön ratkaisuja etsiessäsi. Toimi vasta sitten, kun olet sataprosenttisen varma asiastasi.

 

VESIMIES

Suunnitelmat muuttuvat tänään nopeasti. Saat tilaisuuden palata sinulle tärkeän asian pariin pitkästä aikaa. Ota yhteyttä vanhaan ystävään.

 

KALAT

Päivä on täynnä odottamattomia käänteitä. Hanki asioista lisää tietoa ja tee ratkaisuja vasta viisastuneena. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

 

OINAS

Aloita muutokset katsomalla peiliin. Joku lähipiirissäsi kaipaa nyt erityisen paljon läsnäoloa ja kannustusta. Positiivinen asenne on paras valttisi.

 

HÄRKÄ

Ympärilläsi on meneillään paljon muutoksia. Se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi seurata sokeasti laumaa. Lähde liikkeelle siitä, mitä itse odotat tulevalta.

 

KAKSONEN

Asioiden muuttaminen ei ole mutkatonta, vaikkakin tarpeellista. Itsetutkiskelu paljastaa suunnitelmasi heikot kohdat. Muista, ettei kukaan ei ole täydellinen.

 

RAPU

Pääset loistamaan luovan haasteen parissa. Anna romantiikalle tilaisuus muuttaa päiväsi suuntaa. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

LEIJONA

Pidä pää kylmänä, niin vältät takapakin. Rahanmenoa kannattaa pitää silmällä. Kohtuus on avainsana onnistumiseen tänään.

 

NEITSYT

Kääri hihat ja tartu toimeen viivyttelemättä. Pidä kiinni sovituista jutuista, sillä ilman strategiaa eksyt helposti polulta. Tapaat kiinnostavia ihmisiä.

 

VAAKA

Luvassa on yllätyskäänteitä. Hyväksy väistämättömät asiat, sillä vastaan taisteleminen olisi energian haaskausta. Optimismi on paras aseesi.

 

SKORPIONI

Et säästy tänään yllätyksiltä. Rahatilanteesi saattaa muuttua äkillisesti suuntaan tai toiseen. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä kuulemistasi jutuista.

 

JOUSIMIES

Keskity ihmissuhdeasioihin. Perheenjäsen tai kumppanisi kaipaa nyt erityisen paljon huomiota. Positiivinen asenne saa ihmeitä aikaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Kääri hihat ja tartu hommiin. Jokin kotonasi kaipaa nyt kunnostusta. Päivän tapahtumat pyörivät muutenkin perheen ympärillä.

 

KAKSONEN

Tunteet karkaavat helposti tänään hallinnasta. Älä tee turhan spontaaneja päätöksiä etenkään raha-asioissa. Säästä suuret ratkaisut myöhemmäksi.

 

RAPU

Lähde tutustumaan ihmisiin. Uusi ympäristö virkistää ja antaa sinulle ajattelemisen aihetta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Kuuntele vaistoasi suuntaa hakiessasi. Muiden mielipiteillä ei ole juurikaan väliä. Jos jokin tuntuu liian riskialttiilta, peräänny tilanteesta.

 

NEITSYT

Tee omaa juttuasi välittämättä siitä, mitä muut puuhaavat ympärilläsi. Kokeile ennakkoluulottomasti jotain uutta. Anna persoonallisuutesi loistaa.

 

VAAKA

Ota yhteyttä ihmiseen, joka voi auttaa sinua tilanteessasi. Kyseessä saattaa olla joku, joka on sinulle palveluksen velkaa. On aika laatia suunnitelmia.

 

SKORPIONI

Ota asioista selvää ennen mukaan hyppäämistä. Vältä turhia riskejä, sillä onni ei ole puolellasi. Luota itseesi ja kykyihisi, niin kaikki sujuu hyvin.

 

JOUSIMIES

Ole suora ja rehellinen. Oikea asenne säästää sinut ongelmilta.  Sinun on taivuttava kompromissiin päästäksesi asioissa eteenpäin.

 

KAURIS

On aika keskustella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Kerro toiveistasi ja huolenaiheistasi. Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin.

 

VESIMIES

Ympärilläsi on nyt paljon meneillään. Älä anna sen hämmentää sinua. Muista, mikä on itsellesi tällä hetkellä tärkeintä.

 

KALAT

Luvassa on tunnekuohuja. Keskity niistä huolimatta olennaiseen. Perheesi ja ystäväsi tarvitsevat sinua nyt tavallista enemmän.

 

OINAS

Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä. Tunteet nousevat tänään pintaan, mikä saattaa tehdä vahinkoa tärkeälle ihmissuhteelle. Valitse sanasi tarkkaan.

 

 

Artikkeli jatkuu alapuolella
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ota asioista selvää ennen päätösten tekemistä. On tärkeää, että ymmärrät lähtökohdat. Kerro epäröimättä myös omista odotuksistasi.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, onko yhteistyö hyvä ajatus. Saatat olla nyt parhaimmillasi omissa oloissasi. Sinulle ilmaantuu yllättäen uusia velvollisuuksia.

 

RAPU

Saat hyvän idean, joka on kehittelemisen arvoinen. On aika hyödyntää verkostojasi. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

LEIJONA

Hoida paperiasioita ja muita käytännön kysymyksiä pois alta. Älä jätä mitään tärkeää sattuman varaan. Parasta on, jos hoidat kaiken itse.

 

NEITSYT

Lähde tutustumaan ihmisiin ja osallistumaan tapahtumiin. Saat tilaisuuden loistaa omassa elementissäsi. Niität sillä ansaittuja kehuja.

 

VAAKA

Tee muutoksia kotiisi. On tärkeää, että viihdyt ja tunnet olosi turvalliseksi. Kysy läheistesi mielipidettä ennen ison ratkaisun tekemistä.

 

SKORPIONI

Korjaa itsevarmuutesi kohdilleen. Pienellä ulkoisella muutoksella saattaa olla kauaskantoiset vaikutukset. Anna romantiikalle tilaa.

 

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Huolellisuus voi pelastaa sinut harmeilta tänään. Pidä silmällä rahanmenoa ja säästä pahan päivän varalle.

 

KAURIS

Varaa päivästä aikaa läheistesi seurasta nauttimiseen. Älä anna ulkopuolisten tekijöiden romuttaa suunnitelmiasi. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

VESIMIES

On aika istua alas miettimään työkuvioitasi. Avaa silmäsi ja tarkastele mahdollisuuksiasi. Uusi haaste tekisi sinulle hyvää.

 

KALAT

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Ajattele tällä kertaa ennen kaikkea omia tarpeitasi. Muista, ettet voi olla kaikille mieliksi.

 

OINAS

Yritä hillitä itsesi. Tunteesi heittelehtivät tänään laidasta laitaan, mikä voi käydä haastavaksi lähipiirillesi. Kärsivällisyys on valttia.

 

Artikkeli jatkuu alapuolella
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.
Me Naisten viikkohoroskooppi 19.–25.4.