Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Tunne-elämääsi on luvassa yllätyksiä. Ota mielikuvitus käyttöön ratkaisuja etsiessäsi. Toimi vasta sitten, kun olet sataprosenttisen varma asiastasi.

 

VESIMIES

Suunnitelmat muuttuvat tänään nopeasti. Saat tilaisuuden palata sinulle tärkeän asian pariin pitkästä aikaa. Ota yhteyttä vanhaan ystävään.

 

KALAT

Päivä on täynnä odottamattomia käänteitä. Hanki asioista lisää tietoa ja tee ratkaisuja vasta viisastuneena. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

 

OINAS

Aloita muutokset katsomalla peiliin. Joku lähipiirissäsi kaipaa nyt erityisen paljon läsnäoloa ja kannustusta. Positiivinen asenne on paras valttisi.

 

HÄRKÄ

Ympärilläsi on meneillään paljon muutoksia. Se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi seurata sokeasti laumaa. Lähde liikkeelle siitä, mitä itse odotat tulevalta.

 

KAKSONEN

Asioiden muuttaminen ei ole mutkatonta, vaikkakin tarpeellista. Itsetutkiskelu paljastaa suunnitelmasi heikot kohdat. Muista, ettei kukaan ei ole täydellinen.

 

RAPU

Pääset loistamaan luovan haasteen parissa. Anna romantiikalle tilaisuus muuttaa päiväsi suuntaa. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

LEIJONA

Pidä pää kylmänä, niin vältät takapakin. Rahanmenoa kannattaa pitää silmällä. Kohtuus on avainsana onnistumiseen tänään.

 

NEITSYT

Kääri hihat ja tartu toimeen viivyttelemättä. Pidä kiinni sovituista jutuista, sillä ilman strategiaa eksyt helposti polulta. Tapaat kiinnostavia ihmisiä.

 

VAAKA

Luvassa on yllätyskäänteitä. Hyväksy väistämättömät asiat, sillä vastaan taisteleminen olisi energian haaskausta. Optimismi on paras aseesi.

 

SKORPIONI

Et säästy tänään yllätyksiltä. Rahatilanteesi saattaa muuttua äkillisesti suuntaan tai toiseen. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä kuulemistasi jutuista.

 

JOUSIMIES

Keskity ihmissuhdeasioihin. Perheenjäsen tai kumppanisi kaipaa nyt erityisen paljon huomiota. Positiivinen asenne saa ihmeitä aikaan.