Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kyseenalaista reippaasti kaikki, mistä et ole aivan varma. Nyt on parasta selvittää asiat pohjamutia myöten. Ole aktiivinen ja näytä, ettei sinua voi hämätä.

 

VESIMIES

On aika vakavoitua. Sinulla on tavoitteita saavuttamatta sekä työ- että yksityiselämässäsi. Yhdistä voimasi kaverin kanssa ja ruoki hyödyllisiä muutoksia.

 

KALAT

Selvitä itsellesi, mitä haluat saavuttaa. Kaikki on jo paljon helpompaa, kun määränpääsi on tiedossasi. Sano ääneen, mitä tarvitset.

 

OINAS

Lähde lyhyelle reissulle tai aloita uusia harrastus. Tarvitset haastetta ja erilaisen ympäristön tuulettaaksesi ajatuksiasi. Ota ilo irti siitä, mitä on tarjolla.

 

HÄRKÄ

On aika verkostoitua. Solmi käteviä kontakteja nyt, kun siihen on loistava tilaisuus. Päätä, mikä tavoitteesi on ja pyri koko voimallasi sitä kohti.

 

KAKSONEN

Keskity ihmissuhteisiin. Tuo ajatuksesi esille ja ole valmis rakentavaan keskusteluun. Voit saada monta solmua auki tänään.

 

RAPU

Tapaat uusia ihmisiä ja saat hyödyllistä tietoa. Ota vastaan vaikutteita ja ideoita. Yhteisvoimin voitte tehdä kaikki tyydyttäviä päätöksiä.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. On aika kokeilla uudemman kerran ideaa, jonka olet jo kertaalleen hylännyt. Perspektiivisi on muuttunut viime kerrasta.

 

NEITSYT

Hoida velvollisuutesi ripeästi pois alta. Sinulla on tänään kädet täynnä hommaa, ja jotain voi helposti unohtua. Älä anna huolimattomuuden luoda jännitteitä.

 

VAAKA

Vaativa ihminen käy päällesi tänään. Pidä puolesi ja ilmoita, jos hän menee liian pitkälle. Älä kuormita itseäsi kohtuuttomasti.

 

SKORPIONI

Ihmisten keskellä pörrääminen tekee hyvää. Älä ujostele, vaan ole oma itsesi. Tapaat kiinnostavaa porukkaa ja saat paljon uusia ideoita.

 

JOUSIMIES

Kerää tietoosi kaikki faktat ennen päätöksen tekemistä. Olet tekemässä muutoksia, jotka voivat liittyä kotiin tai perheeseen. Ole tarkkana, sillä pieniä kömmähdyksiä voi sattua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.