Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Nykyhetki on tärkeämpi kuin menneiden vatvominen. On aika liikkua eteenpäin täydellä höyryllä.

 

VAAKA

Älä jätä väliin loistavaa tilaisuutta, joka sinulle tarjoutuu. Nyt ei kannata heittäytyä laiskaksi. Ole valmis panostamaan kaikkesi peliin.

 

SKORPIONI

Rahatilanteesi ei ole kovin vakaa tällä hetkellä. Pyydä neuvoja päästäksesi hankalan vaiheen yli. Säästäminen on nyt tarpeen.

 

JOUSIMIES

Heittäydy luovaksi. Ideavirtaa kannattaa pitää yllä nyt, kun pääkoppasi toimii vauhdilla. Vedät paljon positiivista huomiota puoleesi.

 

KAURIS

On hyvä hetki uusien ihmisten tapaamiselle. Mieti tulevaa ja laadi suunnitelmia. Anna mielikuvituksesi lentää.

 

VESIMIES

Perheen sisällä sattuu ja tapahtuu tällä hetkellä. Päivä tuo mukanaan niin iloa kuin pinnan kiristymistäkin. Hoida velvollisuutesi huolellisesti.

 

KALAT

Käy tarkalla silmällä läpi vaihtoehtojasi. Yritä ottaa muiden mielipiteet huomioon päätöksiä tehdessäsi. Kuunteleminen on ensisijaisen tärkeää.

 

OINAS

On aika nostaa esiin ihmissuhteitasi hiertävä kysymys. Puhu asia halki rauhallisissa merkeissä. Ilman puhdistaminen tekee kaikille hyvää.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi, niin voit odottaa vastavuoroisia palveluksia. Ilman muiden tukea et selviä päivän haasteista. On aika tehdä reilu kompromissi.

 

KAKSONEN

Muistele menneitä, sillä niistä löytyy apua nykyhetkeen. Luota ihmisiin, jotka ovat tukeneet sinua aiemminkin. Rehellisyys on paras valttisi.

 

RAPU

Tarkastele saamaasi ehdotusta joka kantilta ja tee päätöksesi vasta sitten. Älä anna tunteiden sumentaa ajatuksiasi. Nyt on pysyttävä skarppina.

 

LEIJONA

Suuntaa rahasi sinne, missä siitä on hyötyä. Älä anna vanhan tutun tulla takaisin sotkemaan kuvioita, jos hän on pettänyt luottamuksesi aiemmin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Pidä tavoitteesi mielessäsi. Älä harhaudu sivuraiteille vain parin ulkopuolisten kommentin vuoksi. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

JOUSIMIES

Olet tekemisissä vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa. Kiinnitä huomiota sananvalintoihisi. Joku testaa kärsivällisyyttäsi tänään.

 

KAURIS

Suuntaa kuohuvat tunteesi johonkin merkittävään. Saat energiallasi paljon aikaan tänään. Ole rehellinen, kun sinulta kysytään motiiveistasi.

 

VESIMIES

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Haali mahdollisimman paljon tietoa siitä, mikä sinua odottaa. Valppaus säästää sinut harmillisilta rahaongelmilta.

 

KALAT

Unohda omat huolesi hetkeksi ja tarjoa apuasi ystävälle. Hyvät tekosi tekevät ihmeitä mielialallesi. Vedät positiivista huomiota puoleesi.

 

OINAS

Älä etene asioissa pakon voimalla. Saatat päästä ryminällä muutaman askeleen eteenpäin, mutta kärsivällisyys vie sinut paljon pidemmälle.

 

HÄRKÄ

Pysy valppaana tänään. On tärkeää, että pidät silmäsi auki ja tarkkailet ympäristöäsi. Anna itsellesi aikaa tottua uusiin käänteisiin.

 

KAKSONEN

Saat lähipiiristäsi arvokasta tukea, joka on tänään tarpeen. Muutoksen tuulet puhaltavat. Ihmissuhteesi on liikkumassa uudelle tasolle.

 

RAPU

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Panosta tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Hyvinvointisi näkyy myös ulospäin.

 

LEIJONA

Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Uudet tuulet ovat sinulle hyväksi, mutta pidä jalat tukevasti maassa. Impulssien ei tule hallita elämääsi.

 

NEITSYT

Puuhaat haastavan projektin parissa. Palautteen pyytäminen on hyvä etappi. Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen tänään.

 

VAAKA

Kotona nousee pintaan ongelmia, jos joku ei kanna vastuutaan yhteisistä asioista. Ole oma-aloitteinen ja pysy liikkeessä. Aktiivisuudesta saa pisteitä.