Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Panosta itseesi ja kodin laittamiseen. Pienillä muutoksilla saat ihmeitä aikaan ympärilläsi. On hyvä hetki solmia verkostoja ja miettiä tulevaisuuden siirtoja.

 

VAAKA

Vietä aikaa perheen nuorimpien tai hyvien ystävien kanssa. Rakkaiden seura selvittää ajatuksiasi. Päivä tarjoaa vastauksia sinua hidastavaan dilemmaan.

 

SKORPIONI

Tunteet kuohuvat ja aiheuttavat ongelmia, ellet ole valmis keskustelemaan asioita halki. Kuuntele ehdotuksia ja harkitse niitä tosissasi. Saat rakentavaa kritiikkiä, josta voi olla paljonkin apua.

 

JOUSIMIES

Katso kokonaiskuvaa tarketumatta yksityiskohtiin. Mieti, mitä tällä hetkellä on tehtävissä. Käy tilanteesi tarkkaan läpi ennen kuin lupaudut mukaan mihinkään uuteen.

 

KAURIS

Etsiydy seuraan, jossa ajatuksiasi ymmärretään. Tarvitset taustatukea, sillä kaikki eivät ole visiostasi samaa mieltä. Seiso rohkeasti sanojesi takana.

 

VESIMIES

Rohkeat siirrot voivat viedä pitkälle taloudellisissa kysymyksissä. On tullut aika ottaa riski. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

KALAT

Kerää matkan varrelta hyviä vinkkejä ja ota opiksi näkemästäsi. Aseta itsellesi realistiset tavoitteet ja pidä ne mielessäsi. Älä anna kenenkään kontrolloida päätöksiäsi.

 

OINAS

Tarjoa apuasi läheisellesi, joka ottaa ehdotuksesi mielellään vastaan. Hyvän tekeminen sopii päivän ohjelmaan loistavasti. Uudistus ulkonäköösi piristää sinua huomattavasti.

 

HÄRKÄ

Hoida hommasi tänään itse. Muihin luottaminen tietää todennäköisesti pettymyksiä lopputulosten suhteen. Muista uskoa itseesi.

 

KAKSONEN

Raha-asiat saavat lupaavan käänteen. Älä anna energiasyöpön ihmisen terrorisoida päivääsi, vaan ota häneen etäisyyttä tarpeen mukaan. Osaa tarttua tarjottuihin tilaisuuksiin.

 

RAPU

Varmistu siitä, että toimit oikeista syistä. On aika laittaa tärkeysjärjestys uusiksi ja miettiä, mitä juuri sinä haluat elämältäsi. Älä anna muiden päättää puolestasi.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uuden oppimiseen. Voit tehdä tänään hyviä päätöksiä, jotka parantavat myös rahatilannettasi. Määrätietoisuus vie pitkälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.