Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta. Anna mielikuvituksesi vaeltaa vapaasti ja ota mahdollisuuksistasi selvää. Vaihda maisemaa, jos saat siihen tilaisuuden.

 

LEIJONA

Pidä yksityisasiasi piilossa muilta. Ympärilläsi liikkuu nyt turhan uteliaita ihmisiä. Älä kerää ylimääräisiä paineita ympäristöstäsi.

 

NEITSYT

Saatat kokea pettymyksiä tunne-elämässäsi. Uusiin ja yllättäviin käänteisiin sopeutuminen on nyt vaikeaa. Ota ohjat käsiisi.

 

VAAKA

Pidä työasiat ja yksityiselämäsi erillään toisistaan. Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Ota ensitöiksesi selvää siitä, mitä he sinusta tahtovat.

 

SKORPIONI

Käytä rahasi fiksusti tänään. Ääripäihin lipsuminen johtaa vain ongelmiin. Älä hyppää mukaan mihinkään, jos maaperä on sinulle täysin tuntematon.

 

JOUSIMIES

Älä hyväksy tarjousta, josta et ole täysin vakuuttunut. Pelaa varman päälle tänään, niin et pety. Turvallisuus menee kaiken muun edelle.

 

KAURIS

Tapaat ihmisen, joka on sinulle virkistävää vaihtelua. Hän kiehtoo ja inspiroi sinua. Hoida roikkumaan jääneet raha-asiat pois alta.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään sanella sinulle ehtoja. Päätä itse, missä rajat kulkevat. Näytä, että sinulla on homma hallussa.

 

KALAT

Ole lempeä itseäsi kohtaan. On aika antaa virheet anteeksi ja siirtyä asioissa eteenpäin. Realistinen asenne auttaa.

 

OINAS

Joku käyttää sinuun kaikki keinonsa. Pidä pääsi, sillä hän yrittää saada sinut luopumaan periaatteistasi. Seuraa omaa linjaasi.

 

HÄRKÄ

Ole valmis tekemään kompromisseja. Et pääse pitkälle, jos heittäydyt itsepäiseksi. Joustavuus kerää sinulle pisteitä.

 

KAKSONEN

Katso tarkkaan, keneen luotat. Pidä huolta tavaroistasi, sillä päivä on otollinen niiden hukkaamiseen. Ota ilo irti säteilevästä karismastasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!