Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Anna haaveittesi lentää pitelemättä niitä. Ole kutenkin realistinen, kun koittaa toiminnan aika. Hyväksy se, ettet voi saada kaikkea.

 

RAPU

Valitse tarkkaan, miten käytät aikasi. Pidä itsesi kiireisenä hermostumatta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Suuntaa energiasi oikeisiin kohteisiin.

 

LEIJONA

Pidä huolta itsestäsi. Terveytesi ja tasapainosi menevät kaiken muun edelle. Tee pieniä, mutta olennaisia muutoksia arjessasi.

 

NEITSYT

Sinun ei tarvitse seurata laumaa. Älä ota mitään itsestäänselvyytenä. Kuuntele itseäsi ja toimi vaistosi ohjeiden mukaan.

 

VAAKA

On aika vaihtaa maisemaa. Tarvitset uusia ideoita ja ihmisiä ympärillesi. Vanhoihin kaavoihin juuttuminen ei sovi sinulle.

 

SKORPIONI

Käy läpi käytännön asioita, jotka kaipaavat huomiotasi. Etsi vaihtoehtoja, jos tilanteesi ei miellytä. Ole valmis kokeilemaan jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Vietä enemmän aikaa sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Työasiat voivat jäädä nyt vähemmälle huomiolle. Tee selväksi, mitä haluat.

 

KAURIS

On tärkeää, että tulet kaikkien kanssa toimeen tänään. Älä hermostu pienistä. Varmista, että kaikilla on ympärilläsi hyvä olla.

 

VESIMIES

Lähde unelmiesi perään. Positiivinen energiasi vetää puoleensa onnellisia käänteitä. Älä vetäydy sivustakatsojaksi.

 

KALAT

Intosi tarttuu muihinkin. Ole valmis auttamaan ja neuvomaan muita. Selvitä itsellesi, mitä sinulta odotetaan ympärilläsi.

 

OINAS

Joku tekee sinulle tervetulleen palveluksen. Ota kuitenkin selvää hänen motiiveistaan. Sinulta odotetaan ehkä jotain vaihtokaupassa.

 

HÄRKÄ

Tunteet nousevat äkkiä pintaan, jos lähdet mukaan väittelyyn. Vältä riitelyä ja säästä hermojasi. Älä anna itsepäisyytesi muodostua ongelmaksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.