Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Välimatka auttaa sinua löytämään kadonneen perspektiivin asioihin. Lähde nauttimaan hiljaisuudesta omiin oloihisi. Luonto rauhoittaa ja kirkastaa ajatuksesi.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteet menevät nyt kaiken muun edelle. Avaa sydäntäsi hyvälle ystävälle, joka osaa auttaa sinua neuvoillaan. Ratkaisut löytyvät nopeasti, jos olet avoin.

 

RAPU

Auta muita positiivisella energiallasi. Ehdota, mitä mieleesi tulee. Älä kuitenkaan ota kaikkea vastuuta kantaaksesi, vaan anna jokaisen hoitaa oma osansa.

 

LEIJONA

Laita liikkeelle muutoksia. Kaikki alkaa avoimella keskustelulla. Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää muiden avustuksella.

 

NEITSYT

On aika korjata kohdilleen sinua kiusaavat pikkujutut. Päivitä raha-asiat ajan tasalle ja puhu ihmissuhdesolmu auki. Optimismi vie sinut pitkälle.

 

VAAKA

Saat tarpeellisia neuvoja yllättävältä taholta. On aika miettiä, mikä sinulle merkitsee eniten. Muutokset tekevät sinulle hyvää.

 

SKORPIONI

Vietä aikaa rakkaan ihmisen seurassa ja unohda arkiset huolet. Huomaat epäkohtia, joihin on parasta tarttua heti. Ole valmis muuttumaan.

 

JOUSIMIES

Älä aseta itsellesi turhia rajoja. Pelon ei pidä antaa hallita valintojasi. Avoin keskustelu on tärkein apuvälineesi yllättävissä tilanteissa.

 

KAURIS

On turha monimutkaistaa elämääsi. Ole valmis tinkimään vaatimuksistasi, niin pääset helpommalla. Joku sanelee sinulle nyt ehtoja, joita kannattaa harkita tarkkaan.

 

VESIMIES

Rehellisyys on paras valttisi tänään. Saat liikkeelle toivomasi muutokset, jos uskallat seistä sanojesi takana. Sekoita reippaasti uutta ja vanhaa.

 

KALAT

Ole tarkkana liikenteessä. Raha-asiat saattavat aiheuttaa sinulle tänään harmaita hiuksia. Pidä viralliset paperit hyvässä järjestyksessä.

 

OINAS

Ota selvää mahdollisuuksistasi. Lähde lyhyelle matkalle, jos aikataulut antavat myöten. Irtiotto on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.