Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Päivitä tärkeät paperit ja muut käytännön asiat ajan tasalle. Huolellisuus säästää sinut harmeilta tänään. Näytä, että sinuun voi luottaa.

 

OINAS

On aika keskittyä itseesi. Mieti, mitä haluat tulevalta. Pyydä rohkeasti apua ihmiseltä, jota olet itse auttanut menneisyydessä.

 

HÄRKÄ

Kysymykset on nyt kyselty. On aika kääriä hihat ja toimia. Tärkeintä on, että käytät kallisarvoisen aikasi järkevästi ja harkitusti.

 

KAKSONEN

Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Lähde liikkeelle velvollisuuksistasi. Oikea ajoitus on tänään kaikki kaikessa.

 

RAPU

Tarkastele kaikessa rauhassa vaihtoehtojasi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun kaikki on selvää. Raha-asioissa on tehtävä kompromisseja.

 

LEIJONA

Päivä pyörii ystävien ja perheen ympärillä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa ja suunnittele tulevaa. Yhteistyöllä selviätte haasteista.

 

NEITSYT

Ole tarkkana auktoriteettihahmojen kanssa. Valitse sanasi huolellisesti, niin et anna ristiriitaisia signaaleja. Kuunteleminen on tänään tärkeää.

 

VAAKA

Onni potkii sinua tänään. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluvin ja kertoa ajatuksistasi. Saat ihmiset helposti innostumaan.

 

SKORPIONI

Tunteet karkaavat helposti käsistä tänään. Sinulla on vastassasi itsepäinen persoona, jonka kanssa väitteleminen ei ole helppoa.

 

JOUSIMIES

Kaiva uudelleen testiin vanha ideasi, sillä aika saattaa nyt olla sille kypsä. On aika tehdä muutoksia arkeesi. Kyse voi olla työstä tai kodistasi.

 

KAURIS

Vietä aikaa vanhemman sukulaisen kanssa. Hän saattaa tarvita apua käytännön asioiden kanssa. Saat häneltä siinä sivussa viisaita neuvoja.

 

VESIMIES

Jaa tunteesi lähipiirisi kanssa. Puhuminen on nyt avain onneen. Avoin kommunikointi saa ihmissuhteesi kukoistamaan.