Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Päivitä tärkeät paperit ja muut käytännön asiat ajan tasalle. Huolellisuus säästää sinut harmeilta tänään. Näytä, että sinuun voi luottaa.

 

OINAS

On aika keskittyä itseesi. Mieti, mitä haluat tulevalta. Pyydä rohkeasti apua ihmiseltä, jota olet itse auttanut menneisyydessä.

 

HÄRKÄ

Kysymykset on nyt kyselty. On aika kääriä hihat ja toimia. Tärkeintä on, että käytät kallisarvoisen aikasi järkevästi ja harkitusti.

 

KAKSONEN

Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Lähde liikkeelle velvollisuuksistasi. Oikea ajoitus on tänään kaikki kaikessa.

 

RAPU

Tarkastele kaikessa rauhassa vaihtoehtojasi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun kaikki on selvää. Raha-asioissa on tehtävä kompromisseja.

 

LEIJONA

Päivä pyörii ystävien ja perheen ympärillä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa ja suunnittele tulevaa. Yhteistyöllä selviätte haasteista.

 

NEITSYT

Ole tarkkana auktoriteettihahmojen kanssa. Valitse sanasi huolellisesti, niin et anna ristiriitaisia signaaleja. Kuunteleminen on tänään tärkeää.

 

VAAKA

Onni potkii sinua tänään. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluvin ja kertoa ajatuksistasi. Saat ihmiset helposti innostumaan.

 

SKORPIONI

Tunteet karkaavat helposti käsistä tänään. Sinulla on vastassasi itsepäinen persoona, jonka kanssa väitteleminen ei ole helppoa.

 

JOUSIMIES

Kaiva uudelleen testiin vanha ideasi, sillä aika saattaa nyt olla sille kypsä. On aika tehdä muutoksia arkeesi. Kyse voi olla työstä tai kodistasi.

 

KAURIS

Vietä aikaa vanhemman sukulaisen kanssa. Hän saattaa tarvita apua käytännön asioiden kanssa. Saat häneltä siinä sivussa viisaita neuvoja.

 

VESIMIES

Jaa tunteesi lähipiirisi kanssa. Puhuminen on nyt avain onneen. Avoin kommunikointi saa ihmissuhteesi kukoistamaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Pidä hauskaa perheen ja ystävien seurassa. Saat rakkaistasi energiaa ja inspiraatiota tulevaa varten. On uusien alkujen aika.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt monta rautaa tulessa. Ajatuksesi ovat yhtä hullunmyllyä tämän tästä. Varasta päivästä aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Saat aikaan positiivisia muutoksia. Kaikki on tänään itsestäsi kiinni. On aika nostaa äänesi kuuluviin ja sanoa, mitä toivot tulevalta.

 

VAAKA

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään sekaantua henkilökohtaisiin päätöksiisi. Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

SKORPIONI

Ole valmis jakamaan tunteitasi ja ajatuksiasi muiden kanssa. Kuoresi alla piilotteleminen ei saa aikaan mitään hyvää. Avoimuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Pidä henkilökohtaisuudet turvassa uteliaitten korvilta. Mitä vähemmän he tietävät, sen parempi sinulle. Anna itsellesi omaa tilaa.

 

KAURIS

Älä epäröi, vaan tartu haasteisiin. On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Joudut ehkä suostuttelemaan läheistäsi, joka ei ole vakuuttunut asiastasi.

 

VESIMIES

Etene asioissa hitaasti, mutta varmasti. Kiirehtiminen ei johda mihinkään hyvään. Tee asiat säntillistä suunnitelmaa noudattaen.

 

KALAT

Salli itsesi unelmoida. Anna mielikuvituksesi lentää ja rakennella pilvilinnoja. Nyt ei ole aika asettaa itsellesi turhia rajoituksia.

 

OINAS

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Valitse sanasi viisaasti, sillä vastauksellasi on paljon painoarvoa. On aika laatia romanttisia suunnitelmia.

 

HÄRKÄ

Kotiin liittyvät järjestelyt eivät suju niin hyvin kuin olit toivonut. Yllätyksiä ja erimielisyyksiä on luvassa. Päivä kysyy pitkähermoisuutta.

 

KAKSONEN     

Lähde päiväreissulle tai tapaamaan sukulaisia. On aika ottaa rennosti ja pitää hauskaa hyvässä seurassa. Unohda arkiset kysymykset toistaiseksi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

RAPU

Usko itseesi ja asiaasi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa. Tee paineista eteenpäin potkiva moottorisi.

 

LEIJONA

Käy läpi vaihtoehtojasi ja kääri hihat. On aika ryhtyä hommiin turhia aikailematta. Laadi itsellesi toimintastrategia ja pidä siitä kiinni.

 

NEITSYT

Saat aikaan suuria muutoksia. Läsnäolosi ja asenteesi ovat tärkeitä elementtejä tänään. Panoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta.

 

VAAKA

Pysy liikkeessä, sillä joutilaisuus ei nyt pue sinua. Älä lykkää huomiseen mitään, minkä voisit hoitaa jo tänään. Tehokkuutesi tekee vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Ota vastaan kaikki, mitä päivällä on sinulle tarjottavana. On aika pohtia elämäntyylimuutoksia. Joku on ehkä onnistunut muuttamaan puheillaan arvomaailmaasi.

 

JOUSIMIES

Lähde liikkeelle ja uskalla ottaa riskejä. Tahdonvoimasi on rautainen, eikä mikään haaste ole sinulle mahdoton tehtävä. Ota etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin.

 

KAURIS

Pidä silmät auki. Voit saavuttaa tänään paljon, jos suunnittelet siirtosi oikein. Luvassa on hyviä uutisia, joita kelpaa juhlistaa rakkaassa seurassa.

 

VESIMIES

Tunnepitoinen selkkaus sekoittaa pakkaa tänään. Älä nosta asiasta numeroa, vaan yritä selvittää väärinkäsitys rauhallisissa merkeissä. Nyt tarvitaan diplomatiaa.

 

KALAT

Jokin muuttuu asuinjärjestelyissäsi. Älä säikähdä uudistuksia, sillä suunta on oikea. On aika rentoutua ja pitää hauskaa.

 

OINAS

Keskity hoitamaan sovitut jutut aikataulujen puitteissa. Järjestelmällisyys on tänään paras valttisi. Tähtää uhkarohkeasti korkealle.

 

HÄRKÄ

Pysyttele kaukana draamasta. Tee vain sen verran, kuin tiedät jaksavasi. Anna muiden hoitaa omat sotkunsa itse.

 

KAKSONEN     

On aika ottaa kehiin luovia ratkaisuja. Vastaukset voivat löytyä tänään yllättävältä taholta. Ole valmis kaikkeen ja siedä myös saamasi palaute.