Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Päivitä tärkeät paperit ja muut käytännön asiat ajan tasalle. Huolellisuus säästää sinut harmeilta tänään. Näytä, että sinuun voi luottaa.

 

OINAS

On aika keskittyä itseesi. Mieti, mitä haluat tulevalta. Pyydä rohkeasti apua ihmiseltä, jota olet itse auttanut menneisyydessä.

 

HÄRKÄ

Kysymykset on nyt kyselty. On aika kääriä hihat ja toimia. Tärkeintä on, että käytät kallisarvoisen aikasi järkevästi ja harkitusti.

 

KAKSONEN

Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Lähde liikkeelle velvollisuuksistasi. Oikea ajoitus on tänään kaikki kaikessa.

 

RAPU

Tarkastele kaikessa rauhassa vaihtoehtojasi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun kaikki on selvää. Raha-asioissa on tehtävä kompromisseja.

 

LEIJONA

Päivä pyörii ystävien ja perheen ympärillä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa ja suunnittele tulevaa. Yhteistyöllä selviätte haasteista.

 

NEITSYT

Ole tarkkana auktoriteettihahmojen kanssa. Valitse sanasi huolellisesti, niin et anna ristiriitaisia signaaleja. Kuunteleminen on tänään tärkeää.

 

VAAKA

Onni potkii sinua tänään. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluvin ja kertoa ajatuksistasi. Saat ihmiset helposti innostumaan.

 

SKORPIONI

Tunteet karkaavat helposti käsistä tänään. Sinulla on vastassasi itsepäinen persoona, jonka kanssa väitteleminen ei ole helppoa.

 

JOUSIMIES

Kaiva uudelleen testiin vanha ideasi, sillä aika saattaa nyt olla sille kypsä. On aika tehdä muutoksia arkeesi. Kyse voi olla työstä tai kodistasi.

 

KAURIS

Vietä aikaa vanhemman sukulaisen kanssa. Hän saattaa tarvita apua käytännön asioiden kanssa. Saat häneltä siinä sivussa viisaita neuvoja.

 

VESIMIES

Jaa tunteesi lähipiirisi kanssa. Puhuminen on nyt avain onneen. Avoin kommunikointi saa ihmissuhteesi kukoistamaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.   

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On hyvä hetki investoida rahaa sinulle tärkeään asiaan. Älä ota ulkopuolisen sanoja liian kirjaimellisesti. Sinun on nyt vedettävä omat johtopäätöksesi.

 

VAAKA

Ole valmis satsaamaan pelin hieman enemmän kuin muut. Saat tahtosi läpi, jos sisusi ei petä. Älä jää odottamaan, että joku muu tekisi asiat puolestasi.

 

SKORPIONI

Kerro niin huolistasi kuin hyvistä ideoistasikin. Älä jää väittelemään itsepäisen tyypin kanssa. Pyri umpikujasta eteenpäin mahdollisimman pikaisesti.

 

JOUSIMIES

Joku saattaa painostaa sinua tekemään jotain radikaalia. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi. Sinun on tehtävä ratkaisusi oman vainusi perusteella.

 

KAURIS

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja turvallisuutta. Tee ratkaisuja, jotka rakentavat suunnitelmillesi vakaata pohjaa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi johonkin rakentavaan. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, jos olosi on toistaiseksi epävarma. Lähde liikkeelle asioista, joista olet varma.

 

KALAT

Sinun on tehtävä strategiaasi pieniä parannuksia, jos haluat välttää yhteentörmäyksen. On aika säästää pahan päivän varalle. Lykkää suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

OINAS

Auttamisen halusi on nyt rajaton. Pidä samalla huolta itsestäsi, jotta omat tarpeesi eivät unohtuisi. Huolellinen suunnittelu palkitaan.

 

HÄRKÄ

Älä anna negatiivisten tunteiden johtaa huonoihin päätöksiin. Kerää faktat, ennen kuin teet mitään radikaalia. Jalat maassa -asenne on valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun on aika myydä ideasi muille. Älä kaunistele asioita, vaikka siihen tarjoutuisikin tilaisuus. Rehellisyys on kannaltasi paras vaihtoehto.

 

RAPU

Vietä aikaa kumppanin tai hyvien ystävien kanssa. Työ ja huvi sekoittuvat tänään, mikä johtaa kiinnostaviin tilaisuuksiin. Pidä silmät auki.

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan, kun arka puheenaihe on pöydällä. Harkitse sanojasi tarkkaan. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sanottavaa muilla on asiasta.