Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Päivitä tärkeät paperit ja muut käytännön asiat ajan tasalle. Huolellisuus säästää sinut harmeilta tänään. Näytä, että sinuun voi luottaa.

 

OINAS

On aika keskittyä itseesi. Mieti, mitä haluat tulevalta. Pyydä rohkeasti apua ihmiseltä, jota olet itse auttanut menneisyydessä.

 

HÄRKÄ

Kysymykset on nyt kyselty. On aika kääriä hihat ja toimia. Tärkeintä on, että käytät kallisarvoisen aikasi järkevästi ja harkitusti.

 

KAKSONEN

Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Lähde liikkeelle velvollisuuksistasi. Oikea ajoitus on tänään kaikki kaikessa.

 

RAPU

Tarkastele kaikessa rauhassa vaihtoehtojasi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun kaikki on selvää. Raha-asioissa on tehtävä kompromisseja.

 

LEIJONA

Päivä pyörii ystävien ja perheen ympärillä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa ja suunnittele tulevaa. Yhteistyöllä selviätte haasteista.

 

NEITSYT

Ole tarkkana auktoriteettihahmojen kanssa. Valitse sanasi huolellisesti, niin et anna ristiriitaisia signaaleja. Kuunteleminen on tänään tärkeää.

 

VAAKA

Onni potkii sinua tänään. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluvin ja kertoa ajatuksistasi. Saat ihmiset helposti innostumaan.

 

SKORPIONI

Tunteet karkaavat helposti käsistä tänään. Sinulla on vastassasi itsepäinen persoona, jonka kanssa väitteleminen ei ole helppoa.

 

JOUSIMIES

Kaiva uudelleen testiin vanha ideasi, sillä aika saattaa nyt olla sille kypsä. On aika tehdä muutoksia arkeesi. Kyse voi olla työstä tai kodistasi.

 

KAURIS

Vietä aikaa vanhemman sukulaisen kanssa. Hän saattaa tarvita apua käytännön asioiden kanssa. Saat häneltä siinä sivussa viisaita neuvoja.

 

VESIMIES

Jaa tunteesi lähipiirisi kanssa. Puhuminen on nyt avain onneen. Avoin kommunikointi saa ihmissuhteesi kukoistamaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

KALAT

Suuntaa katse tulevaan. Optimismi on nyt paras valttisi. Älä haaskaa aikaa synkistelyyn, vaan tee tarvittavat siirrot unelmasi saavuttaaksesi.

 

OINAS

Sinulla on energiaa tänään riittämiin. Suuntaa se oikeaan kohteeseen, sillä muuten saatat joutua vaikeisiin tilanteisiin. Liikunta on hyvä keino purkaa paineita.

 

HÄRKÄ

Pidä ajatuksesi itselläsi. Odottele, mihin tilanne ympärilläsi kehittyy. Älä paljasta herkkiä yksityisasioita liian laajalle yleisölle.

 

KAKSONEN

Älä hyppää uuteen seikkailuun alkuhuumasta sokaistuneena. Mieti tekojesi seurauksia ja odota rauhallisempaa hetkeä päätöksen tehdäksesi.

 

RAPU

Kaikki ei mene tänään aivan suunnitelmiesi mukaan. Varaudu henkisesti vastalauseisiin, sillä kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla.

 

LEIJONA

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Älä jätä jälkeesi sotkua. Ole rehellinen, kun perheenjäsen kysyy mielipidettäsi.

 

NEITSYT

Hetki ei ole otollinen suurille muutoksille kotona. Säästä tärkeät päätökset myöhemmäksi. Keskity haaveilemaan ja suunnittelemaan.

 

VAAKA

Positiivinen asenne tekee ihmeitä. Olet tänään tekemisissä pahantuulisen ihmisen kanssa. Oma panoksesi ratkaisee tilanteen.

 

SKORPIONI

Älä heittäydy liian vaativaksi. Saatat turhautua menoon nopeasti, jos asiat eivät etene. Anna silti jokaiselle tilaa ja harkitse sanojasi.

 

JOUSIMIES

Voit auttaa fiksuilla neuvoillasi tänään monia. Kunnioita silti jokaisen yksityisasioita tungettelematta liikaa. Ehdotuksiasi kyllä kuunnellaan.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassasi. Vielä ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Älä seuraa vahvaa persoonaa sokeasti, vaan tee omaa juttuasi.

 

VESIMIES

On aika haaveilla suuria. Vankka suunnitelma on kaiken hyvän alku. Pysyttele järkevissä luvuissa budjettia miettiessäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.