Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä tule vedetyksi mukaan suunnitelmaan, joka ei sovi omaan arvomaailmaasi. Uskalla sanoa tarvittaessa ei. Käytä rahaa säästeliäästi.

 

KALAT

Pidä impulssisi hallinnassa, niin vältyt ongelmilta. Etene varovaisesti asioissa ja keskity tarkkailemaan. On tärkeää, että olet tilanteen tasalla.

 

OINAS

Älä tee tunnekuohun vallassa lopullisia ratkaisuja. Saatat tulla katumapäälle nopeammin kuin uskotkaan. Vielä ei ole suurten lupausten aika.

 

HÄRKÄ

Mieti tarkkaan, kenet lasket luotettavaksi. Tärkeintä ihmissuhteissa on tällä hetkellä tasapaino. Nyt on pohdinnan ja muutosten hetki.

 

KAKSONEN

Älä hyväksy tarjousta, joka ei miellytä sinua. Neuvottele sinnikkäästi, kunnes asiat alkavat näyttää valoisilta myös sinun näkökulmastasi.

 

RAPU

Ajattele käytännönläheisesti. Älä yritä yltää mahdottomaan, jos vaistosi varoittaa sinua jo etukäteen. Ole skarppi raha-asioissa.

 

LEIJONA

Hoida velvollisuutesi pois alta niin pian kuin mahdollista. Pääset sen jälkeen mukavampien asioiden pariin. Kaikki on kiinni ajankäytöstä.

 

NEITSYT

Ilmassa on hämmennystä. Älä anna sen johtaa hermoja raastavaan riitaan. Hengitä syvään ja selvitä väärinkäsitykset ajoissa.

 

VAAKA

Sinulla on projekti, joka vaatii taustatukea ympäriltäsi. Ota viehätysvoimasi käyttöön myydessäsi ajatustasi. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Sinulla on vaikeuksia pitää tunteitasi piilossa tänään. Yritä olla hermostumatta pikkuasioista. Keskity jännittävään projektiin, joka sinulla on käsillä.

 

JOUSIMIES

Tarkista paperiasiat. Järjestelmällisyys säästää sinut monilta harmeilta tänään. Pidä sovituista säännöistä kiinni kaikessa, mihin ryhdyt.

 

KAURIS

Taktikoi verkostosi kanssa. Voit päästä suuria harppauksia eteenpäin, jos olet tarpeeksi rohkea aikeissasi. Pidä hyödylliset kontaktit lähelläsi.