Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä tule vedetyksi mukaan suunnitelmaan, joka ei sovi omaan arvomaailmaasi. Uskalla sanoa tarvittaessa ei. Käytä rahaa säästeliäästi.

 

KALAT

Pidä impulssisi hallinnassa, niin vältyt ongelmilta. Etene varovaisesti asioissa ja keskity tarkkailemaan. On tärkeää, että olet tilanteen tasalla.

 

OINAS

Älä tee tunnekuohun vallassa lopullisia ratkaisuja. Saatat tulla katumapäälle nopeammin kuin uskotkaan. Vielä ei ole suurten lupausten aika.

 

HÄRKÄ

Mieti tarkkaan, kenet lasket luotettavaksi. Tärkeintä ihmissuhteissa on tällä hetkellä tasapaino. Nyt on pohdinnan ja muutosten hetki.

 

KAKSONEN

Älä hyväksy tarjousta, joka ei miellytä sinua. Neuvottele sinnikkäästi, kunnes asiat alkavat näyttää valoisilta myös sinun näkökulmastasi.

 

RAPU

Ajattele käytännönläheisesti. Älä yritä yltää mahdottomaan, jos vaistosi varoittaa sinua jo etukäteen. Ole skarppi raha-asioissa.

 

LEIJONA

Hoida velvollisuutesi pois alta niin pian kuin mahdollista. Pääset sen jälkeen mukavampien asioiden pariin. Kaikki on kiinni ajankäytöstä.

 

NEITSYT

Ilmassa on hämmennystä. Älä anna sen johtaa hermoja raastavaan riitaan. Hengitä syvään ja selvitä väärinkäsitykset ajoissa.

 

VAAKA

Sinulla on projekti, joka vaatii taustatukea ympäriltäsi. Ota viehätysvoimasi käyttöön myydessäsi ajatustasi. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Sinulla on vaikeuksia pitää tunteitasi piilossa tänään. Yritä olla hermostumatta pikkuasioista. Keskity jännittävään projektiin, joka sinulla on käsillä.

 

JOUSIMIES

Tarkista paperiasiat. Järjestelmällisyys säästää sinut monilta harmeilta tänään. Pidä sovituista säännöistä kiinni kaikessa, mihin ryhdyt.

 

KAURIS

Taktikoi verkostosi kanssa. Voit päästä suuria harppauksia eteenpäin, jos olet tarpeeksi rohkea aikeissasi. Pidä hyödylliset kontaktit lähelläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.