Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä tule vedetyksi mukaan suunnitelmaan, joka ei sovi omaan arvomaailmaasi. Uskalla sanoa tarvittaessa ei. Käytä rahaa säästeliäästi.

 

KALAT

Pidä impulssisi hallinnassa, niin vältyt ongelmilta. Etene varovaisesti asioissa ja keskity tarkkailemaan. On tärkeää, että olet tilanteen tasalla.

 

OINAS

Älä tee tunnekuohun vallassa lopullisia ratkaisuja. Saatat tulla katumapäälle nopeammin kuin uskotkaan. Vielä ei ole suurten lupausten aika.

 

HÄRKÄ

Mieti tarkkaan, kenet lasket luotettavaksi. Tärkeintä ihmissuhteissa on tällä hetkellä tasapaino. Nyt on pohdinnan ja muutosten hetki.

 

KAKSONEN

Älä hyväksy tarjousta, joka ei miellytä sinua. Neuvottele sinnikkäästi, kunnes asiat alkavat näyttää valoisilta myös sinun näkökulmastasi.

 

RAPU

Ajattele käytännönläheisesti. Älä yritä yltää mahdottomaan, jos vaistosi varoittaa sinua jo etukäteen. Ole skarppi raha-asioissa.

 

LEIJONA

Hoida velvollisuutesi pois alta niin pian kuin mahdollista. Pääset sen jälkeen mukavampien asioiden pariin. Kaikki on kiinni ajankäytöstä.

 

NEITSYT

Ilmassa on hämmennystä. Älä anna sen johtaa hermoja raastavaan riitaan. Hengitä syvään ja selvitä väärinkäsitykset ajoissa.

 

VAAKA

Sinulla on projekti, joka vaatii taustatukea ympäriltäsi. Ota viehätysvoimasi käyttöön myydessäsi ajatustasi. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Sinulla on vaikeuksia pitää tunteitasi piilossa tänään. Yritä olla hermostumatta pikkuasioista. Keskity jännittävään projektiin, joka sinulla on käsillä.

 

JOUSIMIES

Tarkista paperiasiat. Järjestelmällisyys säästää sinut monilta harmeilta tänään. Pidä sovituista säännöistä kiinni kaikessa, mihin ryhdyt.

 

KAURIS

Taktikoi verkostosi kanssa. Voit päästä suuria harppauksia eteenpäin, jos olet tarpeeksi rohkea aikeissasi. Pidä hyödylliset kontaktit lähelläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Käytä energiasi fiksusti. Ota vastaan innostava haaste, joka saa sinut liikkeelle. Kotona pysytteleminen ei ole tänään hyvä idea.

 

NEITSYT

Joku ei kerro sinulle nyt kaikkea. Ole valmis kaivelemaan syvemmältä tarpeen vaatiessa. Uteliaisuudella pääset jo pitkälle.

 

VAAKA

Sinulla riittää nyt hyviä ideoita ja itseluottamusta. Ota tilanteesta kaikki irti. Saat monta projektia tänään aluilleen.

 

SKORPIONI

On muutosten aika. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki on kiinni oma-aloitteisuudestasi ja asenteestasi.

 

JOUSIMIES

Älä mieti sitä, mitä muut mahtavat ajatella. Keskity täysillä omiin juttuihisi. Vaistosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

 

KAURIS

Käy läpi taloudellinen tilanteesi suurennuslasin kanssa. Joku lähestyy sinua houkuttelevan ehdotuksen kanssa. Mieti tarkkaan, mitä haluat.

 

VESIMIES

Pidä silmällä tavaroitasi. Myös salasanoja ja muita yksityisasioita kannattaa varjella erityisen huolellisesti tänään. Liikkeellä on uteliaita.

 

KALAT

Olet nyt parhaimmillasi ihmisjoukon keskellä. Viehätysvoimasi puree uuteen tuttavaan ja poikii sinulle odottamattoman tarjouksen.

 

OINAS

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Ideoitasi kyllä kuunnellaan, kunhan uskallat avata suusi. Älä jää muiden varjoon.

 

HÄRKÄ

Saat haastavan tehtävän hoitaaksesi. Mikään ei mene tänään aivan niin sutjakasti kuin olisit toivonut. Pyydä luottoystävää apuun.

 

KAKSONEN

Toimiva kommunikointi on tärkein valttisi. Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä, eikä nyt ole hyvä kohta pudota kyydistä. Valppaus säästää sinut paljolta.

 

RAPU

Raha-asioissa on oltava nyt tarkkana. Jotain yllättävää on luvassa työrintamalla. Älä anna sen viedä huomiotasi pois olennaisesta.