Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä tule vedetyksi mukaan suunnitelmaan, joka ei sovi omaan arvomaailmaasi. Uskalla sanoa tarvittaessa ei. Käytä rahaa säästeliäästi.

 

KALAT

Pidä impulssisi hallinnassa, niin vältyt ongelmilta. Etene varovaisesti asioissa ja keskity tarkkailemaan. On tärkeää, että olet tilanteen tasalla.

 

OINAS

Älä tee tunnekuohun vallassa lopullisia ratkaisuja. Saatat tulla katumapäälle nopeammin kuin uskotkaan. Vielä ei ole suurten lupausten aika.

 

HÄRKÄ

Mieti tarkkaan, kenet lasket luotettavaksi. Tärkeintä ihmissuhteissa on tällä hetkellä tasapaino. Nyt on pohdinnan ja muutosten hetki.

 

KAKSONEN

Älä hyväksy tarjousta, joka ei miellytä sinua. Neuvottele sinnikkäästi, kunnes asiat alkavat näyttää valoisilta myös sinun näkökulmastasi.

 

RAPU

Ajattele käytännönläheisesti. Älä yritä yltää mahdottomaan, jos vaistosi varoittaa sinua jo etukäteen. Ole skarppi raha-asioissa.

 

LEIJONA

Hoida velvollisuutesi pois alta niin pian kuin mahdollista. Pääset sen jälkeen mukavampien asioiden pariin. Kaikki on kiinni ajankäytöstä.

 

NEITSYT

Ilmassa on hämmennystä. Älä anna sen johtaa hermoja raastavaan riitaan. Hengitä syvään ja selvitä väärinkäsitykset ajoissa.

 

VAAKA

Sinulla on projekti, joka vaatii taustatukea ympäriltäsi. Ota viehätysvoimasi käyttöön myydessäsi ajatustasi. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Sinulla on vaikeuksia pitää tunteitasi piilossa tänään. Yritä olla hermostumatta pikkuasioista. Keskity jännittävään projektiin, joka sinulla on käsillä.

 

JOUSIMIES

Tarkista paperiasiat. Järjestelmällisyys säästää sinut monilta harmeilta tänään. Pidä sovituista säännöistä kiinni kaikessa, mihin ryhdyt.

 

KAURIS

Taktikoi verkostosi kanssa. Voit päästä suuria harppauksia eteenpäin, jos olet tarpeeksi rohkea aikeissasi. Pidä hyödylliset kontaktit lähelläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Älä anna kauniiden sanojen sekoittaa päätäsi. Joku yrittää manipuloida sinua epäreiluin keinoin. Selvitä asiat kasvotusten rauhallisemmalla hetkellä.

 

OINAS

Säilytä omaisuutesi hyvässä tallessa. Myös hyvinvointisi ansaitsee nyt erityistä huomiota. Pidä salaisuutesi uteliailta piilossa.

 

HÄRKÄ

Valitse tarkkaan, kuka on luottamuksesi arvoinen. Väärinkäsityksen vaara on suuri, jos puhut suurpiirteisesti. Pidä tunne-elämäsi ja raha erillään.

 

KAKSONEN

Älä anna pikkujuttujen häiritä. Joku kiskoo sinua mukaan väittelyyn, joka ei tule päättymään hyvin. Hillitse ärsyyntymisesi ja kierrä konfliktit kaukaa.

 

RAPU

Sulje korvasi juoruilta ja keskity hoitamaan asioitasi. Anna muiden pitää mielipiteensä. Tärkeintä on, että oma polkusi tuntuu oikealta.

 

LEIJONA

Pursuat energiaa, mikä voi aiheuttaa myös ongelmia. Hidasta sen verran, että ehdit järkeillä ennen toimintaa. Tuttu menneisyydestä sekoittaa kuvioita.

 

NEITSYT

Kotona on nyt turhan helppoa saada kinaa aikaan. Kärsivällisyytesi on tänään koetuksella. Ota tarvittaessa etäisyyttä pitääksesi mietintätauon.

 

VAAKA

Älä ota turhia riskejä liikkuessasi tuntemattomilla kulmilla tai ostoksilla ollessasi. Pidä itsesi turvassa harmeilta ja keskity oppimaan uutta.

 

SKORPIONI

Ilmassa on luottamusongelmia. Päivä tuo mukanaan muutamia pettymyksiä, jotka saavat sinut epävarmaksi. Älä anna rahakysymyksen hiertää ystävyyttä.

 

JOUSIMIES

Ihmissuhteissa nousee pintaan suuria kysymyksiä, joihin ei löydy vastauksia kovin nopeasti. Joku saattaa lupailla sinulle turhan suuria.

 

KAURIS

Joku kasaa sinulle paineita. Älä anna kenenkään päättää puolestasi, mitä teet omilla rahoillasi. Tarjoa apua tarvitsevalle kaverille neuvoja.

 

VESIMIES

On aika tehdä muutoksia kotiisi. Mieti sekä omiasi että läheistesi tarpeita. Älä tee suuria ratkaisuja kysymättä muiden mielipiteitä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Ole kiitollinen saamistasi onnenpotkuista ja ystävällisistä avuntarjouksista. Ota faktat faktoina ja tarkastele mahdollisuuksiasi realistisesti.

 

OINAS

Älä luovu leikistä. Raudanluja tahto vie sinut tavoitteisiisi. On ensisijaisen tärkeää, että tietosi tulevat luotettavista lähteistä.

 

HÄRKÄ

Avoin kommunikointi on kaiken hyvän avain. Sano ääneen, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, että muut ymmärtävät prioriteettisi.

 

KAKSONEN

Voit saada ihmeitä aikaan pienillä teoilla. Älä aliarvioi auttavan eleen voimaa. Saat vastapalveluksen, joka lyö sinut ällikällä.

 

RAPU

Lähde mukaan sinne, missä tapahtuu. Tapaat ihmisiä erilaisilta aloilta, mikä opettaa sinulle paljon uutta. Saat päivästä kipinää tulevaa ajatellen.

 

LEIJONA

Pidä budjetistasi kiinni. Älä heittele ilmaan lupauksia, joita et voi pitää. Ihmissuhdeasioissa kannattaa miettiä oikeaa ajoitusta.

 

NEITSYT

Tartu sinun ja ystäväsi välejä hiertävään asiaan. Avoin mieli on paras aseesi ongelmia vastaan. Kaikki on tänään kiinni asenteestasi.

 

VAAKA

Älä heitä yhtäkään hetkeä hukkaan. Luvassa on positiivisia käänteitä, jotka on vain uskallettava ottaa vastaan. Hyväksy erilaisuus ja yllätykset.

 

SKORPIONI

Hillitse impulssejasi ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut kuluttamaan yli varojesi. Osta vain asioita, joita tarvitset varmuudella.

 

JOUSIMIES

Työkuviot kaipaavat nyt erityisen paljon huomiota ja energiaa. Kanna vastuusi. Stressi pysyy kurissa, kun pidät sovituista jutuista kiinni.

 

KAURIS

Joudut miettimään tänään arvojasi. Mieti, mistä vankimmat periaatteesi ovat kotoisin. Saat mielenrauhan olemalla rehellinen itsellesi.

 

VESIMIES

Välttele turhia konflikteja perheenjäsenten ja työkavereiden kanssa. Mielipide-eroista on työlästä lähteä kinaamaan. Tee omaa juttuasi kaikessa rauhassa.