Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Älä haaskaa aikaa asioiden ylianalysoimiseen. Elä hetkessä ja nauti olostasi. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja tavoitteesi realistisina.

 

SKORPIONI

Joku lupailee sinulle kuun ja tähdet taivaalta. Älä mene lankaan, sillä sinisilmäisyys kostautuu nopeasti. Ole kylmän looginen ratkaisuissasi.

 

JOUSIMIES

Elä budjettisi rajoissa. Hankaloitat elämääsi aivan turhaan, jos lipsut nyt lupauksistasi. Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä.

 

KAURIS

Joku lähettyvilläsi saa hepulin pikkuasiasta. Yritä rauhoitella tilanne alkuunsa. Liikunnallinen haaste sopii mielentilaasi hyvin.

 

VESIMIES

Pidä erityisen hyvää huolta omaisuudestasi. Salasanat ja muut turvallisuutesi takaavat tiedot on syytä piilottaa huolella. Älä ole liian hyväuskoinen.

 

KALAT

Raha ja tunteet eivät ole hyvä sekoitus. Pidä järki mukana taloudellisissa kysymyksissä. Nyt ei ole aika vain istua ja odotella.

 

OINAS

Täytä kalenterisi menoilla. Sinun kannattaa pysyä nyt liikkeellä unohtamatta hauskanpitoa. Mieti, olisiko aika muuttaa jotain arjessasi.

 

HÄRKÄ

Sinuun kohdistuu nyt korkeita odotuksia. Älä ota niistä kohtuuttomia paineita, vaan tee vain parhaasi. Salaisuudet on tarkoitettu säilytettäviksi.

 

KAKSONEN

Ole tänään tarkkana rahan kanssa. Vältä ylimääräisiä menoja ja säästä tulevan varalle. Tarjoa kaverille neuvoja lainan sijaan.

 

RAPU

Kauniita sanoja suoltava ihminen onnistuu hurmaamaan sinut. Suodata tarkkaan kaikki, mitä hän sanoo. Olet vaarassa tulla huiputetuksi.

 

LEIJONA

Päivä sisältää ristiriitaa ja hämmennystä. Viralliset tahot aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Noudata sääntöjä, niin vältyt pahemmalta.

 

NEITSYT

Älä polta itseäsi loppuun vain tehdäksesi vaikutuksen sinulle tärkeään ihmiseen. Anna sen sijaan persoonallisuutesi tehdä työnsä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.