Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Älä haaskaa aikaa asioiden ylianalysoimiseen. Elä hetkessä ja nauti olostasi. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja tavoitteesi realistisina.

 

SKORPIONI

Joku lupailee sinulle kuun ja tähdet taivaalta. Älä mene lankaan, sillä sinisilmäisyys kostautuu nopeasti. Ole kylmän looginen ratkaisuissasi.

 

JOUSIMIES

Elä budjettisi rajoissa. Hankaloitat elämääsi aivan turhaan, jos lipsut nyt lupauksistasi. Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä.

 

KAURIS

Joku lähettyvilläsi saa hepulin pikkuasiasta. Yritä rauhoitella tilanne alkuunsa. Liikunnallinen haaste sopii mielentilaasi hyvin.

 

VESIMIES

Pidä erityisen hyvää huolta omaisuudestasi. Salasanat ja muut turvallisuutesi takaavat tiedot on syytä piilottaa huolella. Älä ole liian hyväuskoinen.

 

KALAT

Raha ja tunteet eivät ole hyvä sekoitus. Pidä järki mukana taloudellisissa kysymyksissä. Nyt ei ole aika vain istua ja odotella.

 

OINAS

Täytä kalenterisi menoilla. Sinun kannattaa pysyä nyt liikkeellä unohtamatta hauskanpitoa. Mieti, olisiko aika muuttaa jotain arjessasi.

 

HÄRKÄ

Sinuun kohdistuu nyt korkeita odotuksia. Älä ota niistä kohtuuttomia paineita, vaan tee vain parhaasi. Salaisuudet on tarkoitettu säilytettäviksi.

 

KAKSONEN

Ole tänään tarkkana rahan kanssa. Vältä ylimääräisiä menoja ja säästä tulevan varalle. Tarjoa kaverille neuvoja lainan sijaan.

 

RAPU

Kauniita sanoja suoltava ihminen onnistuu hurmaamaan sinut. Suodata tarkkaan kaikki, mitä hän sanoo. Olet vaarassa tulla huiputetuksi.

 

LEIJONA

Päivä sisältää ristiriitaa ja hämmennystä. Viralliset tahot aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Noudata sääntöjä, niin vältyt pahemmalta.

 

NEITSYT

Älä polta itseäsi loppuun vain tehdäksesi vaikutuksen sinulle tärkeään ihmiseen. Anna sen sijaan persoonallisuutesi tehdä työnsä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.