Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Älä haaskaa aikaa asioiden ylianalysoimiseen. Elä hetkessä ja nauti olostasi. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja tavoitteesi realistisina.

 

SKORPIONI

Joku lupailee sinulle kuun ja tähdet taivaalta. Älä mene lankaan, sillä sinisilmäisyys kostautuu nopeasti. Ole kylmän looginen ratkaisuissasi.

 

JOUSIMIES

Elä budjettisi rajoissa. Hankaloitat elämääsi aivan turhaan, jos lipsut nyt lupauksistasi. Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä.

 

KAURIS

Joku lähettyvilläsi saa hepulin pikkuasiasta. Yritä rauhoitella tilanne alkuunsa. Liikunnallinen haaste sopii mielentilaasi hyvin.

 

VESIMIES

Pidä erityisen hyvää huolta omaisuudestasi. Salasanat ja muut turvallisuutesi takaavat tiedot on syytä piilottaa huolella. Älä ole liian hyväuskoinen.

 

KALAT

Raha ja tunteet eivät ole hyvä sekoitus. Pidä järki mukana taloudellisissa kysymyksissä. Nyt ei ole aika vain istua ja odotella.

 

OINAS

Täytä kalenterisi menoilla. Sinun kannattaa pysyä nyt liikkeellä unohtamatta hauskanpitoa. Mieti, olisiko aika muuttaa jotain arjessasi.

 

HÄRKÄ

Sinuun kohdistuu nyt korkeita odotuksia. Älä ota niistä kohtuuttomia paineita, vaan tee vain parhaasi. Salaisuudet on tarkoitettu säilytettäviksi.

 

KAKSONEN

Ole tänään tarkkana rahan kanssa. Vältä ylimääräisiä menoja ja säästä tulevan varalle. Tarjoa kaverille neuvoja lainan sijaan.

 

RAPU

Kauniita sanoja suoltava ihminen onnistuu hurmaamaan sinut. Suodata tarkkaan kaikki, mitä hän sanoo. Olet vaarassa tulla huiputetuksi.

 

LEIJONA

Päivä sisältää ristiriitaa ja hämmennystä. Viralliset tahot aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Noudata sääntöjä, niin vältyt pahemmalta.

 

NEITSYT

Älä polta itseäsi loppuun vain tehdäksesi vaikutuksen sinulle tärkeään ihmiseen. Anna sen sijaan persoonallisuutesi tehdä työnsä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!