Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Älä haaskaa aikaa asioiden ylianalysoimiseen. Elä hetkessä ja nauti olostasi. Pidä elämäsi yksinkertaisena ja tavoitteesi realistisina.

 

SKORPIONI

Joku lupailee sinulle kuun ja tähdet taivaalta. Älä mene lankaan, sillä sinisilmäisyys kostautuu nopeasti. Ole kylmän looginen ratkaisuissasi.

 

JOUSIMIES

Elä budjettisi rajoissa. Hankaloitat elämääsi aivan turhaan, jos lipsut nyt lupauksistasi. Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä.

 

KAURIS

Joku lähettyvilläsi saa hepulin pikkuasiasta. Yritä rauhoitella tilanne alkuunsa. Liikunnallinen haaste sopii mielentilaasi hyvin.

 

VESIMIES

Pidä erityisen hyvää huolta omaisuudestasi. Salasanat ja muut turvallisuutesi takaavat tiedot on syytä piilottaa huolella. Älä ole liian hyväuskoinen.

 

KALAT

Raha ja tunteet eivät ole hyvä sekoitus. Pidä järki mukana taloudellisissa kysymyksissä. Nyt ei ole aika vain istua ja odotella.

 

OINAS

Täytä kalenterisi menoilla. Sinun kannattaa pysyä nyt liikkeellä unohtamatta hauskanpitoa. Mieti, olisiko aika muuttaa jotain arjessasi.

 

HÄRKÄ

Sinuun kohdistuu nyt korkeita odotuksia. Älä ota niistä kohtuuttomia paineita, vaan tee vain parhaasi. Salaisuudet on tarkoitettu säilytettäviksi.

 

KAKSONEN

Ole tänään tarkkana rahan kanssa. Vältä ylimääräisiä menoja ja säästä tulevan varalle. Tarjoa kaverille neuvoja lainan sijaan.

 

RAPU

Kauniita sanoja suoltava ihminen onnistuu hurmaamaan sinut. Suodata tarkkaan kaikki, mitä hän sanoo. Olet vaarassa tulla huiputetuksi.

 

LEIJONA

Päivä sisältää ristiriitaa ja hämmennystä. Viralliset tahot aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Noudata sääntöjä, niin vältyt pahemmalta.

 

NEITSYT

Älä polta itseäsi loppuun vain tehdäksesi vaikutuksen sinulle tärkeään ihmiseen. Anna sen sijaan persoonallisuutesi tehdä työnsä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä. Vilinä antaa sinulle uutta ajateltavaa. Viehätysvoimasi kutsuu porukkaa puoleensa.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse miellyttää ketään. Tee itsenäisesti ratkaisusi etenkin rahakysymyksissä. Joku yrittää ehkä manipuloida sinua omalle kannalleen.

 

NEITSYT

Tee nopeita ja käytännönläheisiä ratkaisuja. Nyt ei auta tunteilla loputtomiin. Luota maalaisjärkeen ja kuuntele myös saamiasi ohjeita.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään. Kiusallisia kysymyksiä on luvassa, jos et hoida asioistasi tunnollisesti loppuun saakka. Huolellisuudella vältät kritiikin.

 

SKORPIONI

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Rehellisyys avaa monta solmua tänään. Ihmissuhteiden ei tarvitse olla monimutkaisia.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, missä yksityisasioistasi puhutaan. Älä jaa mitään arkaluontoista sosiaalisessa mediassa. Liikkeellä on uteliasta porukkaa.

 

KAURIS

Stressi unohtuu hyvässä seurassa. Lähde tapaamaan ystäviä päivittääksesi kuulumisia ja puhuaksesi tulevaisuuden suunnitelmista.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin käytät energiaasi. Ylilyönteihin on helppo sortua tunnekuohuissa. Tee parhaasi pitääksesi jalat maassa.

 

KALAT

Tee omaa juttuasi muista välittämättä. Huomion keskipisteenä oleminen kuuluu tänään asiaan. Älä ujostele, sillä nyt on sinun hetkesi.

 

OINAS

Pidä asiat yksinkertaisina. Älä dramatisoi mitään, minkä voit hoitaa nopeasti pois alta. Ehdota solmutilanteeseen diplomaattista ratkaisua.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi kokemastasi. Nyt on kerättävä lisää tietoa tulevaa varten. Heittäydy uteliaaksi ja kysele paremmin tietäviltä.

 

KAKSONEN

Käytä päätäsi. Nyt on tehtävä nopeita ratkaisuja, sillä sinulla ei ole varaa aikailla. Ole tarkkana ulospäin lähettämistäsi viesteistä.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde tapaamaan vanhaa ystävää uutta ajateltavaa saadaksesi. Muistot nousevat pintaan ja auttavat sinua nykyhetken dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Älä jää kiinni yksityiskohtiin, joita et voi muuttaa. Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena.

 

NEITSYT

Anna tekojesi puhua puolestasi. Ystävällinen ele saa paljon hyvää aikaan. On aika antaa vauhtia suurille muutoksille.

 

VAAKA

Älä ujostele. Aja asiaasi, vaikka saisit vastaasi myös kritiikkiä. Poimi siitä rakentavat osat matkaan ja jatka eteenpäin täydellä höyryllä.

 

SKORPIONI

Keskity omiin projekteihisi. On aika kehittää itseäsi ja hioa suunnitelmiasi. Panosta erityisesti raha-asioiden tasaamiseen.

 

JOUSIMIES

Haluat saada asioihin vauhtia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä päätöksiä vääristä syistä. Sinulla on kyllä aikaa oman polkusi löytämiseen.

 

KAURIS

Saat muutkin liikkeelle, jos onnistut muotoilemaan visiosi ymmärrettävästi. Sinulla on hyviä ideoita ja energiaa vaikka muille jakaa. Ota ohjat omiin käsiisi.

 

VESIMIES

Hengitä syvään ja keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinun on nyt tehtävä omaa juttuasi välittämättä siitä, mitä ympärilläsi on meneillään.

 

KALAT

Lupaava taloudellinen tilaisuus osuu kohdallesi. Ota yhteyttä vanhaan ystävään tai työkaveriin. Hänellä on sinulle virkistäviä uutisia.

 

OINAS

Tarkastele vaihtoehtojasi ja päätä vasta huolellisen harkinnan jälkeen suuntasi. Älä polta siltoja takanasi, vaan ratkaise herkätkin asiat sulassa sovussa.

 

HÄRKÄ

Sinun on tartuttava hommiin, jos haluat asioiden muuttuvan. Ilman kovaa työtä mikään ei liiku. Päättäväisyys on tärkein valttisi tänään.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa kotona ihmissuhteisiin keskittyen. Jännitteet katoavat, kun otat ongelmakohdat puheeksi diplomaattisesti. Pyri aina ehdottamaan ratkaisuja.