Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Luota itseesi ja kykyihisi. Ehdit saada aikaan vaikka mitä päivän aikana, etkä vauhdistasi huolimatta kohella. Ole pikkutarkka, sillä yksityiskohdat ratkaisevat tänään.

 

VESIMIES

Anna todellisten tunteidesi näkyä. On tärkeää ihmissuhteiden tulevaisuuden kannalta, että pidät lupauksesi. Pieni hienosäätö elintapoihisi olisi paikallaan.

 

KALAT

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Vaadi selvityksiä, jos jokin on jäänyt hämärän peittoon. Sinulla on edessäsi tärkeä ratkaisu, johon tarvitset kaiken irtoavan taustatiedon.

 

OINAS

Lähde liikkeelle ja avaa silmäsi. Nyt on aika pohjustaa alkaneen vuoden suunnitelmiasi ottamalla asioista selvää. Töissä laatu korvaa määrän.

 

HÄRKÄ

Älä stressaa turhista. Tunteet kuohahtavat, ellet ota läheisiäsi huomioon tasaväkisesti. Tee sinnikkäästi loppuun asti kaikki aloittamasi hommat.

 

KAKSONEN

Perheesi ja ystäväsi pelastavat päiväsi. Älä epäröi pyytää apua, jos koet jumittavasi paikoillasi. On hyvä hetki matkan varaamiseen.

 

RAPU

Ota kaikki vaihtoehdot huomioon. Luovuudellasi ja elämänkokemuksellasi onnistut löytämään tiesi läpi päivän haasteista. Rahaa voi ilmaantua tänään yllättävästä lähteestä.

 

LEIJONA

Itsekriittisyys voi toimia tänään tehokkaana moottorina. Pidä huoli itsestäsi ja karsi arjestasi pois haitalliset, stressiä aiheuttavat tavat. Panosta omaan onnellisuuteesi.

 

NEITSYT

Kaunista kotiasi. Sisustaminen kohentaa myös mielialaasi ja antaa motivaatiota muihin projekteihin. On hyvä hetki rahakysymysten miettimiseen.

 

VAAKA

Sinulla on tarkkaan säädetty tavoite ja tiedät, mitä sinun on tehtävä sen eteen. Älä anna kenenkään hämätä sinua muuttamaan suuntaa. Omat tarpeesi ovat ykkösenä.

 

SKORPIONI

Ota selvää kiinnostavasta tilaisuudesta työrintamalla. On aika olla rehellinen itsellesi ja sanoa ääneen, mitä toivot elämältä. Oma-aloitteisuus kannattaa.

 

JOUSIMIES

Ehdota mieleisiäsi muutoksia, jos jokin ei ole kohdillaan. Älä jää jumiin epämukavaan tilanteeseen. Varo tolkutonta rahanmenoa, sillä se tietää pelkkää stressiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.