Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä itsesi kiireisenä hyödyllisen puuhan parissa. Tunteesi karkaavat ylikierroksille, jos pääset tylsistymään. Älä ota paineita ympäristöstäsi.

 

VAAKA

Keskity muutoksin, jotka haluat nähdä elämässäsi. Aloita uudistukset itsestäsi. Nyt ei kannata hukata aikaa, vaan etsiä otollisia tilaisuuksia silmä tarkkana.

 

SKORPIONI

Näet ratkaisuja siellä, missä muut eivät niitä huomaa. Ongelmat ratkeavat nopeasti käsittelyssäsi. Päivä tutustuttaa sinut kiinnostaviin ihmisiin.

 

JOUSIMIES

Ilmaise itseäsi selkeästi. Vältät virheet olemalla tarkkana ja ottamalla kuuntelijasi huomioon. Hemmottele itseäsi ja läheistäsi ansaitusti.

 

KAURIS

Ole tarkkana sanojen kanssa. Älä kerro eteenpäin väritettyjä juttuja, vaan pysy totuudessa. Väärinkäsityksiä voi syntyä nopeasti.

 

VESIMIES

Anna tunteidesi näkyä. Sinun on parasta olla valmis kompromisseihin läheisesi kanssa, jos haluat suhteenne voivan hyvin. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

KALAT

Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä. On tärkeää, että tarkistat faktat ennen tositoimia.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle ja saada asioita aikaan. Ilmassa on piristävää romantiikkaa. Ota muutokset vastaan avosylin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi muiden sanoista ja teoista. Laajentamalla näkökenttääsi pääset asioissa eteenpäin. Joku innostuu ideastasi ja ehdottaa yhteistyötä.

 

KAKSONEN

Pidä mielesi avoimena. Rahaa ei pidä tuhlailla tänään, joten katso tarkkaan kulutustasi. Rakkauselämässäsi tapahtuu onnellinen käänne.

 

RAPU

Älä pelkää muutoksia. Päivä tuo elämääsi uusia ihmisiä, joilta voit oppia paljon. Luota vaistoosi tutustumisvaiheessa.

 

LEIJONA

Sinun on panostettava enemmän itseesi. Mieti, mikä sinulle on tärkeintä. On hyvä hetki sitoutumiselle ja uusille haasteille.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.