Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika miettiä suunnanmuutosta raha-asioissa. Älä jää kiinni tilanteeseen, jossa olosi ei ole kotoisa. Ota selvää vaihtoehdoistasi.

 

NEITSYT

Ole rehellinen, niin pääset asioissa eteenpäin. Älä välttele vaikeitakaan aiheita. Paineet vain kasaantuvat, jos lykkäät ongelmia myöhemmin selvitettäviksi.

 

VAAKA

Tarkastele mahdollisuuksiasi työrintamalla. On aika heittää uusia verkkoja vesille. Ota yhteyttä ihmisiin, joista voi olla sinulle apua.

 

SKORPIONI

On aika laajentaa verkostojasi. Esittele uutta ideaasi lähipiirillesi tilaisuuden tullen. Täytä päiväsi tapaamisilla ja kulttuurilla.

 

JOUSIMIES

Älä laske kaikkea ensivaikutelman varaan. Mielipide-erot nousevat tänään helposti pintaan. Pidä matalaa profiilia etenkin työpaikalla.

 

KAURIS

On aika siirtyä asioissa eteenpäin. Älä takerru kiinni epäolennaisiin yksityiskohtiin. Perfektionismi voi estää sinua toteuttamasta itseäsi.

 

VESIMIES

Vanha tuttu menneisyydestä tuottaa sinulle pettymyksen. Älä anna sen hidastaa tahtiasi. Palauta mieleen päämääräsi.

 

KALAT

Spontaanius ei ole tänään huono juttu. Asenteesi tekee vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin. Pyydä neuvoa hankalaan rahatilanteeseen.

 

OINAS

Ole valmis muutoksiin. Hoida puolitiehen jääneet asiat nopeasti pois alta. Tapaat ihmisen, joka kiehtoo sinua jo ensisilmäyksellä.

 

HÄRKÄ

Seuraa sydämesi ääntä. Tee asiat omalla tavallasi välittämättä siitä, mitä muut tekevät. Älä kanna huolta siitä, mitä muut sinusta ajattelevat.

 

KAKSONEN

Käänny ystävien puoleen, kun tarvitset apua. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin. Saat tänään nauttia työpanoksesi lopputuloksista.

 

RAPU

Ole valmis sopeutumaan nopeasti. Et voi hallita kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Muista, että vaihtehtoja on nyt paljon.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!