Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Päivä avaa sinulle uusia maailmoja. On loistava hetki matkustamiselle. Ota pieniä askelia saavuttaaksesi määränpääsi varmuudella.

 

KAKSONEN

On aika lähteä tapaamaan ihmisiä. Kerää ystävät koolle ja päivitä kuulumisia. Suunnitelkaa yhdessä hyvä toimintastrategia lähipäiville.

 

RAPU

Ole tehokas ja päättäväinen, niin saat kaiken pakollisen tehtyä. Kanavoi energiasi oikeaan suuntaan. On aika miettiä uudistusta arkirutiineihisi.

 

LEIJONA

On aika suunnitella tulevia reissuja yhdessä läheistesi kanssa. Keräät tänään paljon huomiota puoleesi. Ota kaikki irti valokeilasta.

 

NEITSYT

Älä päästä tunnesotkua pahenemaan. Selvitä hankalat asiat kasvokkain niin pian kuin mahdollista. Ole rehellinen rakkauselämästäsi puhuessasi.

 

VAAKA

Pysyt hyvin kärryillä kovassakin vauhdissa. Ehdota rohkeasti muutoksia sinne, missä kaipaat niitä. On hyvä hetki romanssin syttymiselle.

 

SKORPIONI

On aika säästää rahaa. Mielenrauhasi säilyy, jos pysyt budjettisi rajoissa. Hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla.

 

JOUSIMIES

Rakkauselämäsi on nyt täynnä intohimoa ja yllätyksiä. Älä jarruttele. Kerro läheisillesi avoimesti tunteistasi ja tulevaisuudensuunnitelmistasi.

 

KAURIS

Tarkastele ihmissuhteitasi suurennuslasin kanssa. Tasapainon ylläpitäminen ei ole nyt helppoa. Kysy läheisiltäsi rehellisiä mielipiteitä.

 

VESIMIES

Vietä aikaa läheistesi seurassa. Kutsu ystäviä kotiisi tai nauti kahdenkeskeisestä laatuajasta rakkaasi kanssa. Anna leikkisän puolesi viedä sinua.

 

KALAT

Tunteesi hämmentävät sinua tänään. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Selvitä taustat perusteellisesti, niin et joudu katumaan ratkaisujasi.

 

OINAS

Tapaat uuden ja kiinnostavan ihmisen, johon kannattaa pitää yhteyttä. Älä ole liian jyrkkä periaatteidesi kanssa. Joustavuudella voitat enemmän.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.