Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Saat helposti muut vakuuttuneiksi asiastasi. Itsevarmuutesi vie sinut pitkälle. Sinun ei tarvitse hermostua, vaikka joku yrittäisi tunkea väliin vastalauseillaan.

 

OINAS

Lue myös pieni präntti. Paperihommissa on oltava tänään tarkkana. Tarjoa olkapäätäsi ihmiselle, joka tarvitsee nostatuspuhetta.

 

HÄRKÄ

Yllätä hyvä ystävä iloisesti. Avoimuus ja rehellisyys tunne-elämässä kantavat pitkälle. Ole valmis ottamaan askel eteenpäin ja sitoutumaan.

 

KAKSONEN

Joudut tilanteeseen, joka pakottaa sinut kyseenalaistamaan suhteesi rakkaaseen ihmiseen. Puhdista ilmaa niin pian kuin mahdollista.

 

RAPU

Selvitä ihmissuhteita hiertävät ongelmat avoimesti ja suoraan puhuen. Pyydä, jos tarvitset jotain. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi.

 

LEIJONA

Kuuntele tarkkaan, kun hyvä ystävä tai perheenjäsen kertoo huolistaan. Harkitse vielä, kannattaako asiaan sekaantuminen oikeasti vai ei.

 

NEITSYT

Joudut kilpailemaan huomiosta. Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin ja näyttämään, että olet tosissasi. Älä luovu leikistä takaiskujen osuessa kohdalle.

 

VAAKA

Pidä todelliset tunteesi piilossa. Älä anna kenenkään vetää sinua mukaan väittelyyn, joka voi kiristää ilmapiiriä. Tarkkaile ja vähennä puhetta.

 

SKORPIONI

Kerro rehellisesti , mitä mielessäsi liikkuu. Voimien yhdistäminen muiden kanssa on tärkeää. Porukassa ratkaisuja alkaa löytyä paljon nopeammin.

 

JOUSIMIES

Välttele puheenaihetta, joka on sinulle arka. Sinun ei ole pakko keskustella asiasta vain kohteliaisuuden nimissä. Vaikene, jos vaistosi sanoo sinulle niin.

 

KAURIS

Uudet tuulet puhaltavat. Ota viimeaikaiset muutokset huomioon suunnitelmissasi. Positiivinen asenne on sinulle parasta mahdollista mainosta.

 

VESIMIES

Väärinkäsityksen vaara on suuri, jos tunneasioista ei puhuta nyt suoraan. Älä tyydy sekaviin ja ympäripyöreisiin vastauksiin. Vaadi faktoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.