Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat tänään tärkeitä päätöksiä tehtyä. Mielesi rauhoittuu, kun näet asioiden etenevän. Sulje korvasi negatiivisilta puheilta.

 

KALAT

Tunteet ovat tänään pinnassa. Yritä pitää suunnitelmasi realistisina, ette joutuisi pettymään. Harkitse perinpohjaisesti ennen kuin sitoudut mihinkään.

 

OINAS

Älä anna epävarman tilanteen raastaa hermojasi. Vältä ääripäitä ja käytä maalaisjärkeä, niin kaikki sujuu hyvin. Keskity olennaiseen ja ole avuksi muille.

 

HÄRKÄ

Tunteet pääsevät pian purkautumaan, ellet tee asialle jotain. Ota asiat puheeksi diplomaattisella asenteella varustautuneena. Pidä mielessä päämääräsi.

 

KAKSONEN

Pysy tilanteen tasalla. On parasta, että hoidat itse asiasi jättämättä mitään toisten vastuulle. Vältä virheet pitämällä ohjat käsissäsi.

 

RAPU

Tapaat ihmisiä, jotka ruokkivat mielikuvitustasi. Saat ideoita tulevaa varten ja saatat solmia myös hyödyllisiä kontakteja. Ole tarkkana rahanmenon kanssa.

 

LEIJONA

Et voi hallita tapahtumia tänään, joten unohda stressaaminen. Sinulta pyydetään paljon. Ole valmis auttamaan vanhempaa sukulaista.

 

NEITSYT

Tunteet aiheuttavat hankaluuksia tänään. Yritä pitää pääsi kylmänä ja kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Tunnistat aitouden ja vilpittömyyden helposti.

 

VAAKA

Juttele tulevaisuudesta läheisesi kanssa. On aika laatia yhteisiä suunnitelmia ja miettiä, miten saatte sovitettua kaiken yhteen. Rakkaus on hyvässä nosteessa.

 

SKORPIONI

Luota vaistoosi tiukan paikan tullen. Sisäinen äänesi kertoo sinulle parhaiten, mihin suunnata. Älä sekaannu projektiin, josta et ole aivan varma.

 

JOUSIMIES

Älä haksahda uskomaan ihmistä, joka lupailee sinulle liian suuria. Ole tarkkana uusissa ympyröissäsi liikkuessasi. Luota itseesi, niin kaikki sujuu.

 

KAURIS

Varaa päivästä aikaa omien asioidesi järjestelemiseen. Älä kerää paineita ympäristöstäsi. Tee päätöksesi itse miettimättä muita.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.