Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole oma-aloitteinen, niin tapahtumat saavat vauhtia. Sinulle on tarjolla hyviä tilaisuuksia, joihin on vain osattava tarttua. Voi voittaa tänään paljon olemalla rohkea.

 

KAURIS

Älä kerää paineita ympäristöstäsi. Tee päätökset omassa tahdissasi stressaamatta siitä, mitä mieltä muuta ovat. Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

VESIMIES

On hyvä päivä muutoksille. Energiasi ei mene hukkaan ja saat hyviä tuloksia aikaan. Romanttinen yllätys muuttaa tapahtumien suuntaa.

 

KALAT

Älä unohda tavoitteitasi. Tunteet myrskyävät ja saavat ajatuksesi harhailemaan. Palaa silti takaisin oikeille raiteille heti, kun pystyt.

 

OINAS

Omissa oloissasi pysyttely ei ole tänään huono ajatus. Sinun on hyvä pysyä tilanteen tasalla ja hallita tapahtumia. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

HÄRKÄ

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Saat osaksesi kritiikkiä, mutta sitä ei pidä säikähtää. Ota opiksi parhaista paloista.

 

KAKSONEN

Sinulla riittää tekemistä. Varaa itsellesi aikaa rentoutumiseen, jotta et palaisi loppuun. On aika valmistautua tulevaan juhlakauteen.

 

RAPU

Käytä mielikuvitustasi. Älä tyydy vanhoihin ja tuttuihin kaavoihin. Kysy muiden mielipiteitä, jos et luota omiin ideoihisi.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestä. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Lumipalloefekti lähtee käyntiin omasta aloitteestasi.

 

NEITSYT

Selvitä tunne-elämän sotkut mahdollisimman vähin äänin. Asioita ei pidä päästää nyt kasaantumaan. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle hälytyssignaaleja.

 

VAAKA

Pidä mielesi avoimena. Sinulle ehdotetaan jotain uutta ja erilaista, jota ei kannata tyrmätä ensinäkemältä. Kiinnitä huomiota terveydentilaasi.

 

SKORPIONI

Tarkastele ihmissuhteitasi ja mieti, mikä hiertää. Kaikki ei ehkä ole nyt tasapainossa. Ole valmis kuuntelemaan ja joustamaan periaatteistasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.