Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Rauhallisuus on tänään valttia. Tee vain sen verran, mihin pystyt. Pidä varasi epärehellisen ihmisen lähistöllä ja ole valmis puolustamaan itseäsi.

 

SKORPIONI

Ota itsellesi omaa tilaa. Tee kodistasi paikka, jossa voit rentoutua ja ajatella. Hoida asiat omalla tavallasi jäämättä riippuvaiseksi muiden mielipiteistä.

 

JOUSIMIES

Tunteet sumentavat nyt logiikkasi. Yritä pitää yksityiselämäsi ja työkuviot erillään toisistaan. Älä ota paineita ulkopuolisten sanoista.

 

KAURIS

Ihmissuhteissa myrskyää nyt pienestäkin ärsykkeestä. Yritä rauhoittaa tilanne puhumalla. Ota etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

VESIMIES

Muisto menneisyydestä nousee esiin ja saa sinut hetkeksi hämmentymään. Turvaudu maalaisjärkeen. Nyt ei ole aika mennä paniikkiin.

 

KALAT

On aika pohtia suuria kysymyksiä. Mieti, onko kaikki tasapainossa ihmissuhteissasi. Etsi realistista vaihtoehtoa ongelman ratkaisemiseksi.

 

OINAS

Etsi käsiisi luotettava ihmisen ja kerro, mitä suunnittelet. Tarvitset uusia näkökulmia ja kannustusta. Yhteistyössä on paljon voimaa.

 

HÄRKÄ

Hemmottele itseäsi tänään. Ostoskierros, kampaamokäynti tai kodin sisustaminen tekee hyvää. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Valikoi sanasi tarkkaan tänään. Uudistukset ovat nyt tervetulleita. Saat päivän tapahtumista pientä nostetta itsetunnollesi.

 

RAPU

Pidä pää kylmänä. Olet värikkäiden tapahtumien keskipisteessä, mikä voi olla kuormittavaa. Satsaa nyt ennen kaikkea itseesi.

 

LEIJONA

Sinun on tiedettävä, mikä sinua odottaa. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin lähdet mihinkään mukaan. Kunnianhimo on paras valttisi.

 

NEITSYT

Vältä ääripäitä. Peräänny ja pohdi muita vaihtoehtoja, jos vaistosi varoittaa sinua. Älä heittele ilmaan epärealistisia lupauksia.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde ulos tapaamaan ihmisiä. Vilinä antaa sinulle uutta ajateltavaa. Viehätysvoimasi kutsuu porukkaa puoleensa.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse miellyttää ketään. Tee itsenäisesti ratkaisusi etenkin rahakysymyksissä. Joku yrittää ehkä manipuloida sinua omalle kannalleen.

 

NEITSYT

Tee nopeita ja käytännönläheisiä ratkaisuja. Nyt ei auta tunteilla loputtomiin. Luota maalaisjärkeen ja kuuntele myös saamiasi ohjeita.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään. Kiusallisia kysymyksiä on luvassa, jos et hoida asioistasi tunnollisesti loppuun saakka. Huolellisuudella vältät kritiikin.

 

SKORPIONI

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Rehellisyys avaa monta solmua tänään. Ihmissuhteiden ei tarvitse olla monimutkaisia.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, missä yksityisasioistasi puhutaan. Älä jaa mitään arkaluontoista sosiaalisessa mediassa. Liikkeellä on uteliasta porukkaa.

 

KAURIS

Stressi unohtuu hyvässä seurassa. Lähde tapaamaan ystäviä päivittääksesi kuulumisia ja puhuaksesi tulevaisuuden suunnitelmista.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin käytät energiaasi. Ylilyönteihin on helppo sortua tunnekuohuissa. Tee parhaasi pitääksesi jalat maassa.

 

KALAT

Tee omaa juttuasi muista välittämättä. Huomion keskipisteenä oleminen kuuluu tänään asiaan. Älä ujostele, sillä nyt on sinun hetkesi.

 

OINAS

Pidä asiat yksinkertaisina. Älä dramatisoi mitään, minkä voit hoitaa nopeasti pois alta. Ehdota solmutilanteeseen diplomaattista ratkaisua.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi kokemastasi. Nyt on kerättävä lisää tietoa tulevaa varten. Heittäydy uteliaaksi ja kysele paremmin tietäviltä.

 

KAKSONEN

Käytä päätäsi. Nyt on tehtävä nopeita ratkaisuja, sillä sinulla ei ole varaa aikailla. Ole tarkkana ulospäin lähettämistäsi viesteistä.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde tapaamaan vanhaa ystävää uutta ajateltavaa saadaksesi. Muistot nousevat pintaan ja auttavat sinua nykyhetken dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Älä jää kiinni yksityiskohtiin, joita et voi muuttaa. Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena.

 

NEITSYT

Anna tekojesi puhua puolestasi. Ystävällinen ele saa paljon hyvää aikaan. On aika antaa vauhtia suurille muutoksille.

 

VAAKA

Älä ujostele. Aja asiaasi, vaikka saisit vastaasi myös kritiikkiä. Poimi siitä rakentavat osat matkaan ja jatka eteenpäin täydellä höyryllä.

 

SKORPIONI

Keskity omiin projekteihisi. On aika kehittää itseäsi ja hioa suunnitelmiasi. Panosta erityisesti raha-asioiden tasaamiseen.

 

JOUSIMIES

Haluat saada asioihin vauhtia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä päätöksiä vääristä syistä. Sinulla on kyllä aikaa oman polkusi löytämiseen.

 

KAURIS

Saat muutkin liikkeelle, jos onnistut muotoilemaan visiosi ymmärrettävästi. Sinulla on hyviä ideoita ja energiaa vaikka muille jakaa. Ota ohjat omiin käsiisi.

 

VESIMIES

Hengitä syvään ja keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinun on nyt tehtävä omaa juttuasi välittämättä siitä, mitä ympärilläsi on meneillään.

 

KALAT

Lupaava taloudellinen tilaisuus osuu kohdallesi. Ota yhteyttä vanhaan ystävään tai työkaveriin. Hänellä on sinulle virkistäviä uutisia.

 

OINAS

Tarkastele vaihtoehtojasi ja päätä vasta huolellisen harkinnan jälkeen suuntasi. Älä polta siltoja takanasi, vaan ratkaise herkätkin asiat sulassa sovussa.

 

HÄRKÄ

Sinun on tartuttava hommiin, jos haluat asioiden muuttuvan. Ilman kovaa työtä mikään ei liiku. Päättäväisyys on tärkein valttisi tänään.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa kotona ihmissuhteisiin keskittyen. Jännitteet katoavat, kun otat ongelmakohdat puheeksi diplomaattisesti. Pyri aina ehdottamaan ratkaisuja.