Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Rauhallisuus on tänään valttia. Tee vain sen verran, mihin pystyt. Pidä varasi epärehellisen ihmisen lähistöllä ja ole valmis puolustamaan itseäsi.

 

SKORPIONI

Ota itsellesi omaa tilaa. Tee kodistasi paikka, jossa voit rentoutua ja ajatella. Hoida asiat omalla tavallasi jäämättä riippuvaiseksi muiden mielipiteistä.

 

JOUSIMIES

Tunteet sumentavat nyt logiikkasi. Yritä pitää yksityiselämäsi ja työkuviot erillään toisistaan. Älä ota paineita ulkopuolisten sanoista.

 

KAURIS

Ihmissuhteissa myrskyää nyt pienestäkin ärsykkeestä. Yritä rauhoittaa tilanne puhumalla. Ota etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

VESIMIES

Muisto menneisyydestä nousee esiin ja saa sinut hetkeksi hämmentymään. Turvaudu maalaisjärkeen. Nyt ei ole aika mennä paniikkiin.

 

KALAT

On aika pohtia suuria kysymyksiä. Mieti, onko kaikki tasapainossa ihmissuhteissasi. Etsi realistista vaihtoehtoa ongelman ratkaisemiseksi.

 

OINAS

Etsi käsiisi luotettava ihmisen ja kerro, mitä suunnittelet. Tarvitset uusia näkökulmia ja kannustusta. Yhteistyössä on paljon voimaa.

 

HÄRKÄ

Hemmottele itseäsi tänään. Ostoskierros, kampaamokäynti tai kodin sisustaminen tekee hyvää. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Valikoi sanasi tarkkaan tänään. Uudistukset ovat nyt tervetulleita. Saat päivän tapahtumista pientä nostetta itsetunnollesi.

 

RAPU

Pidä pää kylmänä. Olet värikkäiden tapahtumien keskipisteessä, mikä voi olla kuormittavaa. Satsaa nyt ennen kaikkea itseesi.

 

LEIJONA

Sinun on tiedettävä, mikä sinua odottaa. Ota asioista perusteellisesti selvää ennen kuin lähdet mihinkään mukaan. Kunnianhimo on paras valttisi.

 

NEITSYT

Vältä ääripäitä. Peräänny ja pohdi muita vaihtoehtoja, jos vaistosi varoittaa sinua. Älä heittele ilmaan epärealistisia lupauksia.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Viimeistään nyt on aika laittaa koti kuntoon joulua varten. Hoida tekemättä jääneet askareet. Rakkauselämääsi on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

KAURIS

Ole hyvä kuuntelija. Pidä matalaa profiilia, sillä nyt on huono hetki huomion herättämiseen. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa.

 

VESIMIES

Juttele vaihtoehdoistasi luotettavan ystävän kanssa. Maineesi on suojelemisen arvoinen. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa sen.

 

KALAT

Luota vaistoosi huhujen sijaan. Valitse tarkkaan, kenen juttuja kuuntelet ja otat todesta. Sinun on tiedettävä, mitä haluat.

 

OINAS

Näytä olevasi tosissasi. Epäröinti voi kostautua nopeasti. Hoida tylsät, mutta pakolliset asiat pois päiväjärjestyksestä ennen kuin siirryt vapaalle.

 

HÄRKÄ

Älä yritä etsiä oikoteitä. Tietyt asiat on hoidettava, vaikka se vaatisi aikaa ja energiaa. Ole erityisen harkitsevainen ostoksilla.

 

KAKSONEN

Rahatilanteeseesi on luvassa jotain uutta ja yllättävää. On hyvä hetki miettiä menojasi. Pienillä muutoksilla saat stressin hallintaan.

 

RAPU

Anna sydämesi näyttää tietä. Ihmissuhteissa voi olla turha hakea loogisia ratkaisuja. Älä aja itseäsi vararikkoon joululahjojen takia.

 

LEIJONA

On suurien suunnitelmien aika. Pidä silmät auki ja tarkkaile, mitä muut aikovat. Älä hulluttele rahan kanssa, vaan pysy kohtuuden rajoissa.

 

NEITSYT

Suuntaa katse kauas tulevaisuuteen. Käy läpi mahdollisuuksiasi ja tekojesi seurauksia. Kuuntele itseäsi ja luota arvostelukykyysi.

 

VAAKA

Älä hidasta tahtia väärässä kohdassa. Leikistä kesken kaiken luopuminen vain kaduttaisi sinua myöhemmin. Perhe ja ystävät tarvitsevat sinua.

 

SKORPIONI

Vuoden lopuksi on hyvä miettiä työelämään ja rahaan liittyviä kysymyksiä. Listaa asiat, jotka haluat muuttaa ensi vuonna. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.