Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Vastaukset löytyvät tänään yllättävästä lähteestä. Voit odottaa uusilta ihmisiltä lähes mitä tahansa. Avoin mieli ja reipas annos luovuutta vievät pitkälle.

 

SKORPIONI

Luvassa on onnellisia käänteitä. Saat uutta tietoa, mikä vie kohti hyviä tulevaisuudennäkymiä. Romantiikka on nosteessa.

 

JOUSIMIES

Tunnerikkaiden temppujen käyttäminen saattaa houkuttaa tänään. Ole silti reilu kaikkia kohtaan. Kunnioita jokaisen omaa tapaa hoitaa asiansa.

 

KAURIS

Kehitä taitojasi aina vain paremmiksi. Kokeile jotain erilaista ja ylläty positiivisesti. Pysyttele kaukana riidanhaluisista ihmisistä.

 

VESIMIES

Älä mene lankaan. Joku tyrkyttää sinulle täydellistä diiliä, joka ei kuitenkaan kestä lähempää tarkastelua. Sinisilmäisyys tietää pettymyksiä.

 

KALAT

Ole tilanteen tasalla ja käytä tunneälyäsi, niin onnistut kääntämään jutun voitoksesi. Päivä sisältää romantiikantäyteisen tapaamisen. Ihmissuhderintamalla menee hyvin.

 

OINAS

Panosta kaikkesi siihen, että saat vietyä loppuun jo aloitetut projektit. Keskeneräiset hommat tarkoittavat lähinnä stressaantumista. Älä menetä hermojasi, vaan toimi.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi, kun huomaat tilanteen kärjistyvän. Parhaassa tapauksessa saat soviteltua kytevän konfliktin. Ehdota ratkaisuja ja kuuntele kaikkia osapuolia.

 

KAKSONEN

Pidä pintasi, vaikka joku yrittäisi sanella sinulle ehtoja. Seiso sanojesi takana ja ole rohkeasti sitä, mitä olet. Mikään ei estä sinua poistumasta epämukavasta tilanteesta.

 

RAPU

Kerro tunteistasi tärkeälle ihmiselle. Jakaminen on kaiken avain ihmissuhteissa. Älä sulkeudu kuoreesi, vaan vapaudu puhumisen voimalla.

 

LEIJONA

Työrintamalla on näköpiirissä houkuttelevia mahdollisuuksia. Uuden kokeileminen olisi paikallaan. On aika vaihtaa hetkeksi perspektiiviä.

 

NEITSYT

Panosta itseesi. Anna itsellesi lupa tehdä jotain, josta olet haaveillut jo pitkään. Hyvinvointisi tulee mennä kaiken muun edelle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.