Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Jotain merkittävää on tapahtumassa ympärilläsi. Älä unohda, että sinullakin on siihen valtaa. Mieti, mihin suuntaan haluat seuraavaksi jatkaa.

 

VESIMIES

Sinulle tärkeä projekti kehittyy nyt suuria harppauksia eteenpäin. Ole valmis kaikkeen, sillä tulevaa on nyt todella vaikea ennakoida. Onni on puolellasi.

 

KALAT

Älä lannistu pienistä vastoinkäymisistä. Odotuksesi ovat korkealle, eivätkä ne välttämättä täyty. Päivä tarjoaa silti elämääsi paljon uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

OINAS

Nyt olisi fiksua palata perusasioihin ja laittaa kaikki moitteettomaan järjestykseen. Mieti, mitä olet tekemässä ja miksi. Ilman vahvaa motivaationlähdettä et jaksa.

 

HÄRKÄ

Voit olla avuksi muille jakamalla kokemuksiasi heidän kanssaan. Katso kuitenkin tarkkaan, kenelle kerrot asioistasi. Kenenkään ei pidä käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KAKSONEN

Älä ota neuvoja vastaan lähteistä, joista et mene takuuseen. Sinulle tyrkytetään nyt ohjeita suunnasta ja toisesta. Kriittisyys pelastaa sinut paljolta.

 

RAPU

On aika sopia yhteisistä asioista. Yritä neuvotella viimeiseen asti, jos jokin häiritsee sinua. Ole diplomaattinen ja valmis kuuntelemaan.

 

LEIJONA

Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada tahtosi läpi tänään. Ajat asiaasi sisukkaasti ja saat kuuntelijasi helposti vakuuttuneiksi. Olet huomion keskipiste porukassa.

 

NEITSYT

On aika vaihtaa taktiikkaa. Älä jää kiertämään kehää, kun huomaat jonkin menevän toistuvasti mönkään. Kuuntele kokeneemman neuvoa.

 

VAAKA

Olet pitkän puurtamisen jälkeen päässyt tärkeän etapin ohitse. Nyt on aika onnitella itseäsi, vaikka et olisikaan vielä maalissa. Palkitse itsesi tavalla tai toisella.

 

SKORPIONI

Leikittelet ajatuksella, jossa on itua muidenkin mielestä. Ota riski ja kokeile, miten juttu toimisi käytännössä. Hyvän ystävän neuvoja kannattaa kuunnella.

 

JOUSIMIES

Onni suosii sinua tänään. Olet valmis kokeilemaan jotain, joka saattaa jopa pelottaa sinua hieman. Saat riittämiin kannustusta ympäriltäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.