Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Olet tänään täynnä energiaa ja kipinöitä. Se on loistava uutinen, sillä tarvitset virtaa selvitäksesi kunnialla päivän haasteista. On hyvä hetki muiden auttamiseen.

 

KALAT

Joku tarttuu tilaisuuteen ja käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen, jos et pidä varaasi. Harkitse tarkkaan, kenen kanssa sinun kannattaa viettää aikaa. Kaikkien ei tarvitse pitää sinusta.

 

OINAS

Olet täynnä sisua ja jatkuvasti menossa. Impulssejasi voi olla vaikea hallita tänään. Tavoittele tähtiä, kun laadit tulevaisuudensuunnitelmia.

 

HÄRKÄ

Löydät itsesi seurasta, jossa sinua ymmärretään. Samanhenkiset ihmiset tekevät ihmeitä motivaatiollesi. Saat selville jotain tärkeää tänään.

 

KAKSONEN

Olet valmis mihin tahansa. Mikään haaste ei ole sinulle liikaa tänään. Tuttu kasvo menneisyydestä palaa elämääsi ja tuo vanavedessään kiinnostavan tilaisuuden.

 

RAPU

Joku lähipiirissäsi tarvitsee apua. Avaa silmäsi ja kuuntele muiden huolia. Sinulla on tarpeeksi voimavaroja myös muille jaettavaksi.

 

LEIJONA

Laita liikkeelle muutoksia, joita kaipaat elämääsi. Kaikki riippuu sinusta. Mieti, mikä on realistista omalla kohdallasi ja tarvitsetko ehkä apua.

 

NEITSYT

Sinulle tarjotaan tänään loistavaa mahdollisuutta. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä se merkitsee tulevaisuudellesi. Pelissä on nyt paljon tunnetta.

 

VAAKA

Tutustu ihmisiin ja nauti olostasi. Saatat tulla hauskanpidon ohessa solmineeksi hyödyllisiä kontakteja. Älä laiminlyö velvollisuuksiasi kotona.

 

SKORPIONI

Saat paljon kiinnostavaa tietoa ihmisistä irti, kunhan jaksat kysellä. Olet ehkä tullut liioitelleeksi ongelmaasi. Ota rauhallisesti ja keskity kuuntelemaan.

 

JOUSIMIES

Koti on nyt ykköspaikkasi. Pidä kaikin tavoin huoli siitä, että viihdyt siellä. Pienillä ja kekseliäillä piristysruiskeilla saat ihmeitä aikaan.

 

KAURIS

Välttele energiaa syövien ihmisten seuraa. Pysyttele tutuilla vesillä ja sulje korvasi juoruilta. Niistä ei ole apua päätösten tekemisessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.