Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On täydellinen päivä kutsua kavereita koolle tai järjestää hauskaa ohjelmaa sukulaisille. Kokoa ympärillesi porukkaa ja nauti olostasi. Sinun on aika toimia tärkeän asian puolesta.

 

VAAKA

Pidä tunteesi hallinnassa. Kuohunta vie sinut helposti ongelmiin. Keskity itsesi ja muutoksiin, jotka haluat nähdä elämässäsi.

 

SKORPIONI

Käy läpi tilannetta ennen kuin toimit. Mieti, mitkä ovat vahvuutesi ja kuinka saat ne parhaiten hyötykäyttöön. Älä kiertele, vaan käy suoraan asiaan.

 

JOUSIMIES

Tee omaa juttuasi välittämättä muista. Älä päästä ketään sekaantumaan päätöksiisi. Muiden mukaileminen saattaa jopa hidastaa sinua.

 

KAURIS

Ota yhteyttä ihmiseen, joka pyörii ajatuksissasi. Hän voi olla merkittävässä roolissa tulevaisuudessasi. Pidä huoli itsestäsi ja varo rasittamasta liikaa kehoasi.

 

VESIMIES

Näköpiirissä on kiinnostavia mahdollisuuksia. Uusiin ihmisiin tutustuminen sopii päivän ohjelmaan hyvin. Ota tarjottu apu vastaan.

 

KALAT

Vilpittömyys tuo pisteet kotiin. Saat pyytämällä apua, jos olet rehellinen itsellesi ja muille. Älä hyväksy itsekkäitä vaatimuksia.

 

OINAS

Älä anna kaaoksen ottaa valtaa. Tavoitteesi ovat saavutettavissa. Sinun tarvitsee vain olla päättäväinen ja yhteistyökykyinen.

 

HÄRKÄ

Ota vastaan motivoiva haaste. Sinun on aika päästä loistamaan parhailla puolillasi. Ole avuksi pulaan joutuneelle tuttavalle.

 

KAKSONEN

Panosta terveellisiin muutoksiin arjessasi. Läheisesi kiittävät myöhemmin toimeliaisuuttasi. Nyt ei ole aika vain istua ja suunnitella.

 

RAPU

Kunnioita jokaisen mielipiteitä ja toiveita. Liian innokas sekaantuminen saattaa sinut huonoon valoon. Sinulla on ajallesi parempaakin käyttöä.

 

LEIJONA

Jäät ihmisille mieliin tänään. Sinussa on liikkeelle potkivaa voimaa, joka voi auttaa monia. Anna romantiikalle tilaisuus yllättää sinut.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.