Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Hermostuminen on ajanhukkaa. Pidä tunteesi kurissa ja keskity etsimään rauhanomaisia ratkaisuja. Pysy liikkeessä ja pyri eteenpäin.

 

LEIJONA

Kohdallesi osuu tänään ilahduttava määrä yllättäviä mahdollisuuksia. Sinun tarvitsee vain valita, mitä haluat. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Olisi virhe antaa ajatuksiesi harhailla merkittävällä hetkellä. Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä vieruskaverisi tekevät.

 

VAAKA

Lähde päiväksi reissuun tai tutustu uusiin ihmisiin ajatuksiasi tuulettaaksesi. Tarvitset ajattelemisen aihetta ja inspiraatiota. On aika tehdä muutoksia ihmissuhteisiisi.

 

SKORPIONI

Mieti tekojesi mahdollisia seurauksia ennen kuin toimit. Joku lähipiiristäsi vetää herneen nopeasti nenään, jos et ota muiden mielipiteitä huomioon.

 

JOUSIMIES

Yritä mukailla ja sopeutua tänään. Etsi tasapainoa muiden miellyttämisen ja omien tavotteidesi ajamisen väliltä. Vilpitön innotuksesi tarttuu helposti.

 

KAURIS

Panosta itseesi pienillä, mutta tuntuvilla muutoksilla. On kasvun ja kypsymisen aika. Pidä huolta itsestäsi niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi puree tapaamiisi ihmisiin. Älä pidä persoonallisuuttasi turhaan piilossa tänään. On otollinen hetki romanssin syttymiselle.

 

KALAT

Odottamaton tilaisuus osuu kohdallesi. Pidä hetken mietintätauko ennen sekaan hyppäämistä. Muista, että kyseessä on riski.

 

OINAS

Kuuntele itseäsi ja muistele menneisyyden kokemuksiasi. Olet tutunoloisen tilanteen edessä. Etene varovaisesti ja hosumatta.

 

HÄRKÄ

Ole sinnikäs, jos haluat asioiden hoituvan sinun mallisi mukaan. Sinun on heittäydyttävä ovelaksi hankalan ihmisen osuessa kohdallesi.

 

KAKSONEN

Avoin mieli on paras syötti, jos haluat uusia kokemuksia. Loistava tilaisuus odottaa sinua aivan nurkan takana. Rakkauselämäsi menee tänään kaiken muun edelle.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on aika tehdä päätös. Älä pitkitä asiaa, joka sinun on pitänyt hoitaa jo pitkään. Pidä huolta itsestäsi liikkumalla ja syömällä hyvin.


SKORPIONI
Pidä varasi impulsiivisten tai turhan vaativien ihmisten lähellä. Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi. Tee päätöksiä omat tarpeesi mielessäsi.


JOUSIMIES
Ole tarkkana leikinlaskun kanssa, sillä saatat tulla loukanneeksi jonkun tunteita. Muista kuunnella ja käyttää tunneälyäsi.


KAURIS
Ota opiksi päivän tapahtumista. Kokemukset rikastuttavat sinua, mutta niitä on osattava käyttää oikein. Älä anna periksi painostukselle.


VESIMIES
Teot puhuvat tänään paremmin kuin sanat. Omistaudu asiallesi täysillä. Luota siihen, että työsi kantaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin.


KALAT
Päivä kysyy tilannetajua. Tunteet ovat pinnassa, mikä vaatii varovaisuutta ja huomaavaisuutta. Yritä ymmärtää jokaisen näkökulmaa.

 

OINAS
On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Lähde tekemään uusia aluevaltauksia. Tee jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään.


HÄRKÄ
Hoida raha-asiasi itse ilman välikäsiä. Joku saattaa pettää luottamuksesi tänään. Sokea luottamus voi kostautua.


KAKSONEN
Mieti, mikä sinua ajaa nyt eteenpäin. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan. Pysyttele hiljaa haaveistasi, jos sinusta tuntuu siltä.


RAPU
Pidä lippu korkealla. On aika suunnata vieraille vesille ja kokeilla pelottomasti jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos uskaltaudut kauas mukavuusalueeltasi.


LEIJONA
Älä anna viime hetken muutosten pilata päivääsi. Sopeudu ja ota uusista tilanteista ilo irti. Moni seikka on kiinni ainoastaan asenteestasi.


NEITSYT
Onnistumisen avaimet ovat kommunikointi ja ymmärtäväisyys. Luvassa on muutoksia positiiviseen suuntaan. Älä kaunistele totuutta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!