Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Luota vaistoosi tänään. Ota asioista perusteellisesti selvää päätyäksesi oikeisiin ratkaisuihin. On aika miettiä, mitä todella haluat.

 

KAKSONEN

Anna leikkisän puolesi ohjata sinua. Ilmassa on yllätyksiä ja romantiikkaa. Olet tekemisissä haastavan ja innostavan ihmisen kanssa.

 

RAPU

Älä anna menneisyytesi hankaloittaa elämääsi. Yhteydenpito vanhojen tuttujen kanssa saattaa nostattaa tunteita pintaan. Ole rehellinen peilikuvallesi.

 

LEIJONA

Tarkastele vaihtoehtojasi. Muista, että ratkaisusi koskettavat myös muita itsesi lisäksi. Anna jokaiselle tilaa sanoa omat mielipiteensä.

 

NEITSYT

On aika keskittyä terveyteesi ja hyvinvointiisi. Pieniellä uudistuksilla saat paljon aikaan. Korjaa ruokavaliosi kohdilleen ja lisää liikuntaa arkeesi.

 

VAAKA

Älä anna hämmennyksen ottaa valtaa. Käy läpi vaihtoehtojasi ja valitse parhaat päältä. Romanttiset tuulet puhaltavat elämässäsi.

 

SKORPIONI

Päivä pyörii hauskanpidon ja irrottelun ympärillä. Saat hyödyllistä palautetta, joka kannattaa painaa mieleen. Suunnittele jotain odotettavaa lähitulevaisuudelle.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat äkkiä pintaan tänään. Sinulla riittää nyt virtaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Vietä aikaa perheen kesken rentoutuen.

 

KAURIS

Anna kaikki liikenevä huomiosi ihmissuhteille. Tarkkaavaisuus on hyödyksi. Saat selville jotain tärkeää tutusta ihmisestä.

 

VESIMIES

Ole tänään kuunteleva osapuoli. Älä päästä tunteitasi hallinnastasi kiperän tilanteen sattuessa kohdalle. Sinun on tehtävä tänään valintoja pää kylmänä.

 

KALAT

Selvitä pois päiväjärjestyksestä asia, joka on jäänyt hoitamatta. Mielesi rauhoittuu, kun olet saanut kaiken paikoilleen. Saat tilaisuuden kokeilla jotain uutta.

 

OINAS

Käänny ammattilaisen puoleen, jos asiat eivät etene. Tarvitset uusia näkökulmia, jotta et jäisi kiertämään kehää. Anna romantiikalle mahdollisuus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.