Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä lippu korkealla. Sinulla on nyt syytä onnitella itseäsi aikaansaannoksistasi. Pysy luottavaisena ja suuntaa katse tulevaan.

 

HÄRKÄ

On aika säilyttää jalat tukevasti maan pinnalla. Älä yritä saada tapahtumia eteenpäin pakon voimalla. Anna asioille aikaa kehittyä.

 

KAKSONEN

Hoida paperihommat pois alta. Viralliset tahot vievät nyt energiaasi. Tee voitavasi huolellisesti, niin stressi pysyy kurissa.

 

RAPU

Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilanteen kehittymistä. Nyt ei ole aika hypätä pää edellä uuteen seikkailuun. Ota asioista ensin selvää.

 

LEIJONA

Saat aikaan positiivisia muutoksia sekä kotona että töissä, jos muistat tavoitteesi. Ota vastuu tapahtumista ja pidä sanasi.

 

NEITSYT

Tapaat ihmisen, joka tuo elämääsi uutta säpinää. Luvassa on muutoksia suuntaan tai toiseen. On hyvä hetki miettiä matkalle lähtemistä.

 

VAAKA

Päivä tarjoaa kiinnostavaa tietoa, joka on syytä painaa korvan taakse. Se voi innostaa sinua tekemään täyskäännöksen. On hyvä hetki itsetutkiskelulle.

 

SKORPIONI

On aika setviä ihmissuhteitasi. Ottakaa yhdessä selvää, mistä kiikastaa. Puhu suraan sydämestäsi, sillä avoimuus on varma tapa tilanteen selvittämiseksi.

 

JOUSIMIES

Suhtaudu varauksella ihmiseen, joka tuntuu pyytävän liikaa. Älä anna kenenkään kasata sinulle paineita. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeintä.

 

KAURIS

Liika on liikaa. Muista rajat ja kohtuus kaikessa, mitä teet. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka saa hälytyskellot soimaan päässäsi.

 

VESIMIES

Punnitse tarkkaan tilanteen hyviä ja huonoja puolia. Tee päätöksiä vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Nauti olostasi kotona rakkaittesi seurassa.

 

KALAT

Älä ota turhia riskejä. Muistuta itseäsi menneistä ja vältä vanhan mokan uusiutuminen. Pidä silmällä lähelläsi liikkuvaa siipeilijää.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.