Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Pidä silmällä rahojasi. Nyt ei ole aika tehdä heräteostoksia tai erehtyä investoinneissa. Panosta hyvinvointiisi ja mielenrauhaan.

 

KAURIS

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat nyt huomiosi. Ole koko sydämelläsi läsnä läheistesi kanssa. Tee pieni ryhtiliike elintapoihisi.

 

VESIMIES

Tunnekuohu vie helposti hätiköityihin päätöksiin. Pyri rauhoittelemaan konfliktit mahdollisimman nopeasti. Sinulla on nyt parempaakin tekemistä.

 

KALAT

Auta pulaan joutunutta. Kyseessä voi olla hyvä ystävä tai kaukaisempi tuttu. Pelastat eleelläsi hänen päivänsä ja niität hyödyllisiä vastapalveluksia.

 

OINAS

Tee jotain sinulle tärkeän asian puolesta. Ota yhteyttä ihmisiin, joista olet päässyt etääntymään syystä tai toisesta. On aika palata menneisiin.

 

HÄRKÄ

On hyvä hetki mennä tapaamaan vanhaa ystävää tai sukulaista, jota et ole nähnyt pitkään aikaan. Pidä tukiverkkosi vahvana ja lähelläsi.

 

KAKSONEN

Lyhyt reissu tai henkinen irtiotto olisi paikallaan. Varaa tänään itsellesi omaa aikaa ja tee jotain rentouttavaa. Tarvitset tilaa ajatuksillesi.

 

RAPU

Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Pääset asioissa eteenpäin, kunhan tavoitteesi ovat sinulle selvät. Ystävä tulee avuksesi hankalassa paikassa.

 

LEIJONA

On aika tehdä suuria muutoksia elämäntyyliisi. Siivoa pois kaikki, mikä tuottaa sinulle huolta. Avaa ovi romantiikalle ja valmistaudu iloisiin yllätyksiin.

 

NEITSYT

Reissu uuteen paikkaan tekee hyvää. Saat ajatuksesi paremmin kasaan ja löydät toisenlaisen näkökulman menneisyyteesi. Ota virheistäsi opiksi.

 

VAAKA

Älä yritä pakottaa asioita muottiin. Anna tapahtumien kehittyä omalla painollaan. Luota itseesi ja nykyhetkeen, niin kaikki sujuu hyvin.

 

SKORPIONI

Joudut hankalaan tilanteeseen, josta selviät vain hyvällä tahdolla ja joustavuudella. Itsepäisyys voi aiheuttaa suuremman luokan ongelmia. Ole valmis tulemaan vastaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.